Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 17:36
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2011, 17:44
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 17:50
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 27 cze 2011, 18:55
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 19:20
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 cze 2011, 19:52
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 19:57
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 cze 2011, 20:17
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 cze 2011, 21:07
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 cze 2011, 21:08
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 21:10
Posiada obywatelstwo wloskie.Mirek15 pisze:Do dzisiaj byłem wielkim przeciwnikiem Lameli. Cena po spadku opiewała by gdzieś w okolicach max 10mln euro. Ma on może obywatelstwo jakiegoś kraju w europie?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 cze 2011, 21:35
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2011, 21:40
Tak, że niby przejdzie na zasadzie wypożyczenia. Dziwne, bo sądziłem, że jego w Milanie nikt już nie bierze w ogóle pod uwagę - dziś i w kolejnych sezonach.Słyszeliście coś o tym?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _carlos_ » 27 cze 2011, 22:10
A ja wprost przeciwnie, podobał mi się znacznie bardziej niż Ganso, ale temat, tak jak pisze mete, raczej upadł po transferze El Shaarawego. Po co klubowi dwóch tak podobnych zawodników w tym samym wieku?Do dzisiaj byłem wielkim przeciwnikiem Lameli. Cena po spadku opiewała by gdzieś w okolicach max 10mln euro
Czyli coś jak nasz Flamini, dla którego stanowiłby w takim razie niezłą alternatywę i dobry powód do stosownych żądań przy ewentualnej renegocjacji kontraktu.Danilo jest raczej typowany do roli prawego-środkowego pomocnika, zresztą w Santosie ostatnio głównie na tej pozycji grywał, na prawej obronie raczej z chwilowej potrzeby, ale na tej pozycji właśnie był bardziej widowiskowy.
Popieram. Ganso wygląda mi na gracza środka pola, za cholerę nie mogę w nim dostrzec ofensywnego pomocnika, co innego Słowak.Ja też nie. Ale alternatywa wcale mnie nie przekonuje bardziej - to znaczy Ganso jako ofensywny pomocnik i Hamsik jako półlewy na pozycji Pirlo. Zamieniając ich pozycjami wyszlibyśmy na tym świetnie, ale dla mnie takie ustawienie (proponowane przez media i potwierdzane przez Allegriego) wygląda mi na równą głupotę, jak wystawianie powiedzmy Ibrahimovicia jako ofensywnego pomocnika, a Boatenga jako napastnika. Ogranicza się zalety Brazylijczyka i Słowaka przy okazji uwydatniając ich największe wady.
_carlos_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 cze 2011, 22:26
Nebula RN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio