Sigi, avatary - prośby forumowiczów - Strona 114

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 paź 2005, 11:11

Dzięki Zico!

Multivist prosił o siga i ava z Rooney`em, no więc wykonałem dla niego narazie siga i chciałem wrzucić żeby napisał czy się mu podoba, przed chwilka patrze a tam "Zbanowany" qrde i praca na marne (koleś miał 8 postów i juz bana dostał - szybki jest... :lol: ) a więc czy chciałby ktoś siga z Rooney`em ?
Pozdrawiam.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 paź 2005, 11:15

ja mam prosbe ;) prosze o Siga z Rooneyem i Cristiano Ronaldo. na srodku herb Manchesteru United, a oni po bokach. podejmie sie ktos tego ? z gory dziekuje ::)

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 07 paź 2005, 11:38

Obrazek
Nie wiem czy ci sie spodoba Romantyk

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 paź 2005, 13:08

dzieki :) biore go :D tylko wez moj nick umiesc w prawym dolnym rogu. jeszcze raz dzieki

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 07 paź 2005, 13:55

frik23 pisze:Tomi sam w sobie nie jestem dobry ale gust mam najlepszy i wiem co jest dobre.

Jo ty to moze jestes najlepszy w robieniu szumu !!
Tomi pisze:ja nie uważam siebie nawet za słabego grafika,ale teraz najwyższy poziom prezentuje fetko
dodalbym jeszcze roro , Zico_FCI i waziego

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 07 paź 2005, 14:08

Adriano100 nie przejmuj się k@lim i smitem k@li każdą moją prace miesza z błotem ale szanuje jego zdanie bo każdy ma inne ale czasem troche przesadza ale ja nie jestem jakiś taki kłutliwy Pozdro k@li
Co to smita to nigdy jakoś zbytnio nie podobały mi się jego prace jedyną jaka mi się podobała była taka jedna z Nedvedem pewnie wiecie o którą chodzi, kazdy ma swój gust i wiem ze smitu jest o wiele lepszy odemnie ale jego prace mi sie zbynio nie podobają ale Pozdro dla Smita
Tomi twój sig Maradony jest fajny fajne tło i przynajmiej dla mnie robisz lepsze sigi niż choćby smitu.

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 07 paź 2005, 14:28

no Tomiego prace mi się podobają !

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 paź 2005, 15:02

k@li pisze:
fetko pisze:Moje dwa najnowsze sigi, a raczej dwie wersje...
Jak zwykle fetko, majstersztyk, zajebiste ! Jesteś moim mistrzem :D ...
Bianconneri ( Ali ) pisze:Jak się spodoba to bierz :
No, no Ali rozwijasz się... coraz lepiej :wink: !
Bianconneri ( Ali ) pisze:A ja to zrobiłem dla siebie :
Ali ten jest beznadziejny!
Zico_FCI pisze:dLA rOMECZKA JEŚLI CHCE:
Zico zajebozzza :wink:

Roomeczek 4 you:

Obrazek

Pozdro.
Wybiorę tego siga. Tamten drugi wydaje mi się jakiś troszeczke rozmazany ale ogoolnie jest ok z tym ze ten drugi od K@liego troszeczke bardziej mi do gustu przypadł.
W każdym razie Zico_FCI wielkie dzięki za chęci i za tego siga co zrobiles. W przyszlosci bede wiedzial do kogo procz np K@liego sie zwracac co do grafiki ;)

A K@liemu również wielkie dzięki :!:

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 07 paź 2005, 15:10

moj nowy sig . kto chce moze skomentowac . mam nadzieje ze mnie zjedziecie bo wtedy bede zadowolony .. PS: jak kogos urazilem to przepraszam !! :) :oops: :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 paź 2005, 15:31

MI sie nie podoba. Brzydkie zdjęcie, napis też nie zaciekawy. Jak ktoś zrobi ładny sig z Joaquinem to go podejme.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 paź 2005, 15:35

Bianconneri ( Ali ) pisze:Adriano100 nie przejmuj się k@lim i smitem k@li każdą moją prace miesza z błotem ale szanuje jego zdanie bo każdy ma inne ale czasem troche przesadza ale ja nie jestem jakiś taki kłutliwy Pozdro k@li
Ciesze się że nie jesteś kłutliwy, my ze Smitem jesteśmy obiektywni... jak widać nie wszyscy oczekują rzetelnej opinii a wolą słodzenie ze strony równych sobie poziomem :lol: . Ja również pozdrawiam:P
Bianconneri ( Ali ) pisze:kazdy ma swój gust
A o gustach ponoć się nie dyskutuje...
Bianconneri ( Ali ) pisze:Tomi twój sig Maradony jest fajny fajne tło i przynajmiej dla mnie robisz lepsze sigi niż choćby smitu.
no i właśnie... zrobiłeś to co napisałem... żenujące, żeby mieć poparcie w kręgu "sigmasterów" na swoim poziomie wychwalasz ich beznadziejne prace, typowe dla takich ludzi jak Ty...
adriano100 pisze:no Tomiego prace mi się podobają !
WoW :shock: ale się rozpisałes... żenujący nabijacz :/

Roomeczek: przywróciłeś mi nadzieje i chęć do życia chłopie :P a jednak komuś podobają się moje prace 8) , nie no żartuje, ciesze się że Ci się podoba, polecam się na przyszłość... Pozdro.
adriano100 pisze:moj nowy sig . kto chce moze skomentowac .
:twisted: hehehe... ja chętnie ocenie, zawsze jestem taki pomocny... :D
adriano100 pisze:am nadzieje ze mnie zjedziecie bo wtedy bede zadowolony ..
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem...
A więc: Adriano100, przez wielu uważany za najlepszego grafik na forum pilka.pl (zresztą ja uważam podobnie...) , kolejna praca do której nie można się przyczepić, nienaganne wykończenie, estetyka stojąca na bardzo wysokim poziomie, po prostu nic dodac nic ująć... najbardziej w jego pracy (jak zwykle :P) podoba mi się tło - geniusz po prostu, chyba z 1000 warstw, a te kolory ehhhh... mnóstwo idealnie dobranych flitrów sprawia że sig wygląda zajebiście! O stylu warstwy już nie wspominając... godna uwagi jest też czcionka, inna w każdym sigu, co jest chyba znakiem rozpoznawczym wspaniałego Adriano100 i te efekty... ahhhh jak Ty to robisz? Po prostu wyborne! Swietnie "wymazany" Jaoquin (szczególnie na lewym barku i ręcę) oraz efekt powielenia sprawiają że aż miło popatrzeć na ten geniusz Adriano100. Jednak najbardziej co mnie ujęło w tym sigu to ta odmienność od poprzedniego także z Jaoquinem, próżno szukać elementów wspólnych... Tak więc Adriano100 udawadnia że jest liderem!

Adriano100 - jesteś moim mistrzem (fetko przykro mi - Twoje sigi się kryją... :P)
Bardzo gorąco pozdrawiam, z wyrazami podziwu i szacunku k@li.

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 07 paź 2005, 16:03

rozplacze sie !! mieliscie mnie krytykowac wtedy bym byl zadowolony . Wiec wydaje mi sie ze zle przeczytales to co napisalem lub specjalnie piszesz dobrze zebym bym byl niezadowolony(raczej to pierwsze) . to tyle ..

fetko
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 07 paź 2005, 16:21

adriano100 pisze:moj nowy sig . kto chce moze skomentowac . mam nadzieje ze mnie zjedziecie bo wtedy bede zadowolony .. PS: jak kogos urazilem to przepraszam !! :) :oops: :wink:
Według mnie powinieneś dać normalne logo, nie krzywe ani 3D, na początki, najlepiej najnormalniejsze :wink: Nie dawaj żandego patchworka na główną postać, ewentualnie delikatnie rozmyj, nałóż kolor z opcją ściemnianie, ewentualnie nakładka, tło pomaluj trochę pędzlami z różnymi opcjami, raz nakładka, raz kolor lub nasycenie. Daj jakąś ładną, klasyczną czcionkę i to by było na tyle :wink:

Tomi pisze:Ktoś pytał o Maradone to daje.Oceńcie

Postać wygląda, tak jak wygląda, bo wieeelkiego wyboru zdjęć raczej nie ma. Mi praca się całkiem podoba, ewentualnie zrobił bym ciemniejsze tło, dodał jeszcze jakieś efekty, zdublował postać główną, nałożył na nią kolor tła, zmniejszył przeżroszystość i tyle. Postać główną z jakimś drobgym efektem, czcionkę klasyczną, z opcją nakładka lub inną. Tyle :wink: [/quote]

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 07 paź 2005, 17:23

Teraz ja prosze o ocene... Sig dla Maro Juve

Obrazek

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 07 paź 2005, 18:08