Drugu raz z rzędu Mistrzostwo. A co najważniejsze zdobyte w bardzo dobrym stylu. Można wręcz powiedzieć że Blaugrana zdeklasowała rywali. Cały sezon grali bardzo równo (na może pod koniec były kłopoty ze skutecznością, ale pomińmy to

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 maja 2006, 22:53
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2006, 23:04

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 maja 2006, 23:16

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 03 maja 2006, 23:20
Mich@lG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 maja 2006, 23:25
Messi E2 Ronaldinho pisze:Najlepsza ofensywa
Najlepsza defensywa
Najlepszy strzelec
Najlepszy bramkarz
Najwiecej punktow
Najwyzsza srednia kibicow
GD nasze
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 23:33
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 maja 2006, 23:40
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 maja 2006, 23:42
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 maja 2006, 23:55
Łukasz[ACM] pisze:chociaż bramkarz taki pewny nie był
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 04 maja 2006, 0:05
Barcelona - finalista Ligi Mistrzów, Sevilla - finalista Pucharu Uefa, Villareal - półfinalista LM.Krzysztof Jarzyna pisze: Do tego doszla slaba jak nigdy La Liga
Roodeck

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 maja 2006, 0:10
Roodeck pisze:Barcelona - finalista Ligi Mistrzów, Sevilla - finalista Pucharu Uefa, Villareal - półfinalista LM.
Faktycznie La Liga słaba jak nigdy
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 04 maja 2006, 0:14
Roodeck

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 maja 2006, 0:26
No ciekaweRoodeck pisze:Ciekawe że w tej słabej jak nigdy lidze gra także finalista Pucharu Uefa i półfinalista LM.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 04 maja 2006, 0:51
La Liga słaba!?Krzysztof Jarzyna pisze:Tak wiec:
Slaba jak nigdy, szczesliwa jak nigdy.
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 maja 2006, 9:18
Przeprosił bo musiał - zawodnikowi takie zachowanie nie przystoi, kibice to inna sprawa - tu emocje odgrywają większą rolę. Poza tym treść terminu ANTIMADRIDISTA mieści w sobie ogromną dawkę, delikatnie mówiąc, niechęci (nie lubię słowa nienawiść, choć może ono byłoby tu odpowiedniejsze). Nie znoszę Realu tak bardzo, że w każdym dosłownie meczu życzę im porażki, zawodnik który tam przechodzi przestaje dla mnie istnieć, jakiekolwiek niepowodzenie Królewskich jest dla mnie powodem zadowolenia. I naprawdę myślisz, że mając taki właśnie stosunek do Realu będę się wstydził słów "Madrid, cabron, saluda al campeon!"?? Starej jak La Liga przyśpiewki kibiców zmieniających jedynie nazwę miasta, które ma pozdrawiać mistrza. Dla każdego Antimadridisty jest to jedna z delikatniejszych form obrażania znienawidzonego klubu. Skoro Ty jesteś takim prawym i obiektywnym kibicem - Twoja sprawa, ja prawie nigdy nie umiem, jeśli chodzi o Barcelonę zdobyć się na obiektywizm i myślę, że nie jestem w tym odosobniony, a w dodatku nie czuję z tego powodu jakichś powodów do wstydu.Krzysztof Jarzyna pisze:Wasz Murzynek za to przeporsil
Janio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio