Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 114

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 wrz 2005, 13:13

Zico_FCI pisze:Myśle, że zawsze jest potrzeba szukania nowych-lepszy zawodników. Nie chodzi mi tą porażkę tylko ogólnie o boki naszej obrony, które prezentują się doś słabo (pomijając oczywiście IL Capitano).

Pomijajac to ze niewiadomo jak sie prezentuje Wome, wiec nie potrzeba narazie szukac juz nastepnych zawodnikow. Co nie zmienia faktu ze macie raczej slabe skrzydla obrony, gdy nie gra Zanetti, ale to wiadomo od dawna.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 wrz 2005, 15:59

Obrazek

Już dziś czeka nas pierwszy mecz Interu w tegorocznych rozgrywkach piłkarskiej Ligi Mistrzów. Nerazzuri po ligowe porażce na Sycylii będą chcieli się zrehabilitować i wygrać to spotkanie. Jak wiemy Petrzałka to rewelacja kwalifikacji do tych elitarnych rozgrywek, która pozostawiła w pokonanym polu takie firmy jak Celtic czy Partizan. Trzeba ten mecz wygrać, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że wszystkie mecze u siebie Inter zagra przy pustych trybunach. Myśle, że jak zawodnicy nie zlekceważą rywala to powinni pewnie wygrać ten mecz.

Prawdopodobne składy:

Artmedia (4-4-2):
Cobej – Burak, Debnar, Durica, Petras – Fodrek, Stano, Kozak, Urbanek – Hartig, Halenar

Inter (4-4-2):
Julio Cesar – Cordoba, Samuel, Materazzi, Favalli – Figo, Pizarro, C. Zanetti, Stankovic – Adriano, Martins

Mój typ: 0-2 (Figo, Martins)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 wrz 2005, 16:42

Zico powiedzmy to sobie odrazu. Jeśli marzy nam się podbój Europy to Artmedia nie powinna stanowić dla nas większego problemu. Oczywiście należy zachować dystans przed zlekceważeniem rywala. W Lidze Mistrzów nie ma kelnerów , więc Petrzałce należy sie respekt za sam awans.

Osobiście zamiast słabego Favalliego chętnie zobaczył bym co pokaże Wome. Aż sie prosi o tą zmiane jednak Mancio pozostaje głuchy na prośby innych. Cóż w końcu to trener , ale stara przyjaźń nie rdzewieje ... :? Oczywiście od pierwszych minut MUSI zagrać Walter Samuel.
W pomocy D.Pizarro z C.Zanettim bądź Cambiasso ze wskazaniem na pierwszego gdyż wiemy na co stać Estebana. W koncu Inter nie będzie grał tak jak ostatnio dwójką ofensywnych pomocnikoów. Defensywny i ofensywny to jest max rozwiązanie. Szkoda , że jeszcze nie wrócił Solari bo musi pokazać na co go stać. Mam nadzieje , że Mancio nie palnie takiej głupoty jak ostatnio i nie wystawi Kilego.
W ataku zamiast przemęczonego Adriano zobaczyłbym tajemniczego Cruza , natomiast Recoba także jest dla mnie wielką niewiadomą podobnie zresztą jak Martins.

Mój skład : Toldo - Ze Maria , Samuel , Materazzi , Wome - Figo , C.Zanetti(Cambiasso) , Pizarro , Stankovic - Cruz , Recoba (Martins)

w lidze typerów obstawiłem zwyciestwo 4-0 jednak myśle iż spotkanie zakończy sie naszym zwycięstwem 2-0 góra 3-0

FORZA INTER :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 wrz 2005, 17:14

Ta petrzalka to nie sa jacys tam outsiderzy tylko poprostu dobra zgrana druzyna. Jak mozna opisac inaczej team ktory Celtic Glasgow az 5:0 ?? To ze w rewaznazu Petrzalka przegrala 0-4 nicn ie zmienia bo oni pewnie nawet nie probowali atakowac bo wiedzieli jak blisko jest historyczny awans. Zobaczymy jak zagraja z Interem choc Mancio powinien tak nastawic dryzyne aby nie zlekcewazyla mniej utytułowanego przeciwnika i pokazala wkoncu kawał futbolu. Osobiscie preferowalbym ustawienie 4-4-2, J.Cesar - Wome, Samuel, Cordoba, Ze Maria - Recoba, Stankovic, Pizarro, Figo - Adriano, Cruz i to mogloby byc optymalne ustawienie na cały sezon. Wiem ejdnak ze Mancio postawi na swojego kumpla Favalliego, Recoba usiadzie, Stanko nie zagra, zagra drewno C.Zanetti, i za Ze Marie na skrzydle obrony pewnie Cordoba. (Nie wiem gdzie Mancio ma oczy ale nic nie poradze :roll: )

FORZA GRANDE INTER :!: :!: :!:

POZDRO

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 wrz 2005, 17:32

RoRo pisze: Jak mozna opisac inaczej team ktory Celtic Glasgow az 5:0 ??
Może farciarze?
RoRo pisze:To ze w rewaznazu Petrzalka przegrala 0-4 nicn ie zmienia bo oni pewnie nawet nie probowali atakowac bo wiedzieli jak blisko jest historyczny awans.
Czyli się bronili, a skoro się bronili i stracili 4 gole nie strzelając żadnego są słabi.
serek408 pisze: Artmedia nie powinna stanowić dla nas większego problemu.
Żadnego problemu.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 wrz 2005, 17:41

Snipp_ pisze:
RoRo pisze: Jak mozna opisac inaczej team ktory Celtic Glasgow az 5:0 ??
Może farciarze?
RoRo pisze:To ze w rewaznazu Petrzalka przegrala 0-4 nicn ie zmienia bo oni pewnie nawet nie probowali atakowac bo wiedzieli jak blisko jest historyczny awans.
Czyli się bronili, a skoro się bronili i stracili 4 gole nie strzelając żadnego są słabi.
serek408 pisze: Artmedia nie powinna stanowić dla nas większego problemu.
Żadnego problemu.
Ej stary, fartem nie wpada piec bramek w jedym meczu. Poprostu blysnal forma zdobywca hattricka w tamtym spotkaniu u Celtic został rozgromiony. Nie mozna tu mowic o zadnym fuksie bo zwyciestwo było w pełni zasłużone ... Gdyby Petrzalka ciagle sie bronila i fartem strzelila jedna bramke to moznaby bylo nazwac cos takiego fartem ale w takiej styuacji ??

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 wrz 2005, 19:10

RoRo - myśle , że Celtic wówczas zlekceważył Artmedie dlatego to nie może zdarzyć się teraz nam :!: Nikt nie będzie ujmował Petrzałce , ale awansowali bardzo szczęśliwie dlatego dziś po prostu trzeba wygrać , a nawet rozgromić rywala bo prędko tak słaby przeciwnik w Lidze Mistrzów może się nie trafić :twisted:

Heh dziś rozśmieszył mnie trener Petrzałki mówiąc , że na śniadanie jedli spaghetti , a na kolacje zjedzą ... Inter :twisted: oby się nie zakrztusił :lol:

FORZA INTER DO BOJU :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 wrz 2005, 19:26

Sero - 3 pkt w tym meczu to jest minimum, musimy jeszcze nastrzelać grad bramek zeby po pierwsze miec juz pewna przewage nad przeciwnikami, a po drugie zeby Martins został królem strzelców :]
Żeby czasami Petrzałka nie jadłą pazonci ze zdenerwoania po wielkiej porażce z Grande Interem :twisted:

A tutaj mam kilka zdjec rozgrzewajacych sie zawodnikow Interu na kilka godzin przed meczem z Petrzałką. Taki sotatni trening przed meczem, potem juz tylkko przedmeczowa rozgrzewka bedzie :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Miejmy nadzieje ze Figo bedzie gral bo ostatnio pokazałsie z dobrej strony i moze wielka forma wraca :D :wink:

A tutaj kilka przedmeczowych faktow i ciekawostek :wink: :arrow:

Inter strzela dużo na wyjeździe.
Pomijając ostatnią porażkę z Milanem w ćwierćfinale Ligi Mistrzów (2-0) Inter zdobył co najmniej jedną bramkę w 16. ostatnich spotkaniach, zdobywając tym samym 23 gole. Ostatnio kiedy to Nerazzurri nie zdobyli bramki było 15 stycznia 2005, wówczas padł resmis 0-0 z Regginą.

Adriano dogania Mazzolę.
Z bramkami w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów, Adriano wyrównał rekord Jaira (11 goli). Brazylijczykowi brakuje 5. trafień by wyrównać rekord Mazzoli (16).

Artmedia bez bramki w Europie od 312 minut.
Ostatnią bramką jaką zdobyli Słowacy to bramka Miculika z 78 minuty w meczu z Celtikiem. Od tamtej pory czyli od 312 minut Artmedia nie zdoyła bramki. 12 minut z meczu z Celtikiem, 90 w rewanżu ze Szkockim zespołem, 90min z Belgradem i 120 minut w rewanżu z Partizanem.

Przewidywany skład Interu:
Julio Cesar - Cordoba, Samuel, Wome, Ze Maria - Figo, Stankovic, Veron, Cambiasso - Adriano, Martins.

News pobrany ze strony InterMediolan.Pl - (kiedys tam pracowałem :wink: ) Jak chcecie poczytac moje felietony o Interze to zapraszam na te strone do działu felietony, jest tam kilka mych prac :]

Oficjalne składy :arrow:

ARTMEDIA BRATISLAVA: 1 Cobej; 20 Fodrek, 2 Debnar, 4 Durica, 21 Petras; 16 Hartig, 3 Stano, 25 Kozak, 22 Urbanek; 8 Vascak, 14 Halenar
Zmiany: 30 Kollar, 23 Konecny, 24 Burak, 15 Gajdos, 9 Luis Gomes, 10 Mikulic, 19 Bukvic
Coach: Weiss

INTER: Julio Cesar; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 33 Wome; 7 Figo , 14 Veron, 6 C.Zanetti, 5 Stankovic; 10 Adriano, 9 Cruz
Zmiany: 1 Toldo, 13 Zé Maria , 16 Favalli, 8 Pizarro, 19 Cambiasso, 20 Recoba, 30 Martins
Trener: Mancini

Jest Wome i Cruz !!!! I Figo !!! :D:D:D:D

DO boju INTER :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

POZDRO

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 wrz 2005, 21:50

heja mam probe do osób które ogladaja mecz Interu napiszcie kto jak grał zaczynajac od bramkaza konczac na napastnikach prosze !! z tego co słyszałem po 1 połowie to figo zekomo bardzo dobrze gra

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 wrz 2005, 23:37

Inter w meczu inauguracyjnym nie zachwycil ,swiadczy o tym chociazby czerwona kartka dla Verona :lol: Musieli miec problemy z Artmedia jesli kartki sie posypaly ,wynik takze nie za dobrt 1:0 :wink: ,a prawie wszyscy zgodnie byli pewni ,ze bedzie "pogrom" :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 14 wrz 2005, 0:11

Kartke dostał za faul a druga bez sensu był rzut wolny kiedy ustawiał mur bramkarz Petrzalki Veron uderzył ale nie było gwizdka sedziego i dostał druga zołta czyli czerwien.
Bramka padła po dobrym podaniu Stankovica z głebi pola do Adriano a tez wyłozył Cruzowi ktory nie miał problemu z pokonaniem bramkarza.
Miał jeszcze jedna sytuacje znow Adriano ładnie mu podał był sam na sam z bramkarzem za długo zwlekał (albo nie widział jak uderzyc) az w koncu prosto w bramkarza strzelił :roll:
Adriano tez miał sznase ale z 6 metrow strzelił nad bramka pozniej z rzutu wolnego w słupek strzelił.
Inter zasłuzenie wygrał mogł wyzej ale byli nie skutecznie.

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 14 wrz 2005, 9:02

Tylko Petrzałka miała w końcówce dobrą sytuację. Jakby ją wykorzystała byłby remis :)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 14 wrz 2005, 9:17

Diablo_ASR pisze:Tylko Petrzałka miała w końcówce dobrą sytuację. Jakby ją wykorzystała byłby remis :)
Gdyby .....

Gdyby babka wąsy miała :)

Ogolnie ja jestem zadowolony bo jak dla mnie wczoraj zawodnikiem meczu Figo - to mnie cieszy , no i dobre zawody w wykonaniu Samuela i Wome :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2005, 12:04

Juras_InterFan pisze: Gdyby babka wąsy miała Smile
to by śmiesznie wyglądała :lol:

Juras_InterFan pisze:Ogolnie ja jestem zadowolony bo jak dla mnie wczoraj zawodnikiem meczu Figo - to mnie cieszy , no i dobre zawody w wykonaniu Samuela i Wome Smile
ja tam widziałem tylko skróty i w skrótach wymiatął Adriano.
Był nieskuteczny pod bramką Petrzałki, ale był bardzo aktywny.
Spojenie słupka z poprzeczką, kilka świetnych dośrodkowań [po jednym padł gol] świetnie uciekał obrońcom, ale nie mógł coś strzelić - ale był chyba najbatdziej aktywny

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 wrz 2005, 13:32

Najważniejsze 3 pkt :!: FORZA GRANDE INTER

No i Petrzałka się zadławiła ... :twisted: Choć muszę przyznać , że spodziewałem sie troche wyższego rezultatu. Jednak nie ma co narzekać. Julio znów pokazuje , że jest w formie i być może w lidze dostanie szanse od początku. Szkoda , że Adriano raził nieskutecznością , ale o niego się akurat nie boje ... gorzej z Obą :?

Z tyłu na zero , ale trudno było coś stracić z broniącą sie Artmedią. W 56 minucie zrobiło sie gorąco , ale na szczęście wszystko potoczyło sie ok. Figo fago znów czarował na flance :D Jedyny minus to nie wystawienie Pizarro od pierwszej minuty. GRANDE INTER :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”