Akurat miałem na myśli także kibiców angielskich. Nie tylko tych co "jarają" się LM, bo tylko to widzą dzięki TVP, ale takze tych co chodzą na mecze ManU co tydzień i chcą wygrać ligę - niektórzy z nich bardziej chca wygrać LM. Nie wiem co w tym dziwnego. Kazdy przecież jest inny. Woli co innego.Kamil232 pisze:to czego kibice chcą w Polsce, to nikogo nie obchodzi. Dla zawodników szczególnie angielskich na pierwszym miejscu jest liga. Mówili o tym gracze United czy Terry i Lampard. I dlatego pewnie też, Chelsea nie zdobyła Pucharu Europy. I ich cenie za to, drużyna która odpuszcza lige, mają naście punktów straty do Lidera, jest zabawna. Taki Milan pół roku bez zwycięstwa u siebie. Jestem pewien, że zarówno kibice Liverpoolu(co wiele razy czytałem) i Milanu, którzy tydzień w tydzień chodzą czy jeżdzą na mecze, mają dość takiego stanu rzeczy. Kilka miesięcy upokorzeń...porażek z cieniasami. A Ci kibice w Polsce co jedyne mecze jakie oglądają to co TVP pokaże, jarają się no bo przecież to co widzą to wygrywają, a porażek tydzień w tydzień nie widza.
jedno krótkie pytanie ... czy Torres jest twoim zdaniem piłkarzem średnim ?Kamil232 pisze:Także człowieku to, że dalej mają bandę średniaków to tylko jego wina. Manchester daje duża kasę za świetny piłkarzy, a Hiszpan za tą samą kasę zamiast kupować jednego swietnego, sprowadzał kilku średnich,
Tylko o niego pytam, bo inni rzeczywiście nie są piłkarzami z najwyższej półki [ci sprowadzeni przez Beniteza], przynajmniej na razie. Tylko, ze z drugiej strony, jak dla mnie, taki Nani czy Anderson niewiele się różnią od choćby Babela. Wiec nie zgodziłbym się ze stwierdzeniem, że Rafa kupił samych średniaków, a Ferguson samych świetnych piłkarzy.
Zresztą Fergusonowi też można "wytknąć" kilka nieudanych transferów