Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1139

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lip 2013, 21:16

to własnie ten cały Di Marzio podał o tym Higuainie, ale ... chyba już to wiecie :lol:

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 21 lip 2013, 21:17

Oj nie wiele opcji zostalo Wengerowi... Moze skusi sie na Remy'ego albo wymysli jakis szokujacy transfer typu Kiessling :P

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lip 2013, 21:22

Przecież Higuain nigdzie nie przeszedł, nawet jesli Real zaakceptował ich oferte, to zostało najtrudniejesze zadanie jeszcze przed nimi, tj. przekonanie zawodnia.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lip 2013, 21:23

Sky Italia pisała że kupiliśmy Thiago z dokładna tygodniówką i długością kontaktu, że chcemy Jovetica i bedziemy się o niego bic z City oraz pare tygodni temu ze wysyłamy oferte za bale- to tylko pierwsze lepsze bo o Cescu czy innych wynalazkach szkoda słów

astori w MU

oferta MU za jovetica

ten wynalazek romy w Barcelonie

strootman jako głowny cel MU

capello w psg

pjanic w spursach

Valdes w monaco

zajebiste zródło- chcecie więcej?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lip 2013, 21:45

Ale nie rozumiem, ty każdą plotke traktujesz jako "done deal"? To, że Sky Italia podaje, że ktoś się kimś interesuje, to nie znaczy przeciez, że go kupi, a jak go nie kupi,to tez nie oznacza, że się nie interesowali. Inna spraw, że Sky Italia daje newsy po włosku, wiec moga być troche podkręcane przy tłumaczeniu. Dzwi mnie to co o Thiago napisałes, bo akurat w kotnekcie Di Marzio raczej sie nie spotykałem, żeby tygodniówki podawał. Mniejsza z tym, nie zmienia to tego, że jesli chodzi o włoski rynek Sky Italia jest jak najbardziej wiarygodnym źródłem. Z ostatnich dni, to własnie oni dali informacje o transferze Albiola do Napoli.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lip 2013, 21:51

Nie bardzo rozumie co chcesz przekazac- tak sky itali mowila o detalach umowy z Thiago, może jestes słabo zorientowany. Albo pisanie o ofercie MU za Astoriego czy Jovetica :lol: teraz porównaj to z BBC jakiej oni daja jakości newsy. Naprawde kropla w morzu co wymieniałem odnosnie SI.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lip 2013, 22:07

No musze przyznać, że saga transferowa Thiago nie bardzo mnie interesowała. Co do BBC, to cięzko mi ocenić, bo żadnego newsa związanego z Juve/Calcio u nich nie czytałem. Także ty zostaniesz przy BBC, ja przy Sky Italia. Mogę przyjąc do wiadomości, ze w kwestii podają lipne informacje, ale jeśli chodzi o Włochy to najlepsze źródło informacji.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lip 2013, 22:10

Gervinho na wylocie. Ponoć wszystko jest już ustalone i w następnym tygodniu ma byc prezentacja zawodnika. Kwota 7 mln. funtów. Dawno nam sie nie udalo opchnac szrotu za dobre pieniądze. Albo koniec kontraktu albo trzeba było wypożyczać do momentu az sie skończy kontrakt. :lol:

Póki co fajnie wszystko wygląda co chodzi o transfery out. Tylko niestety nie ma in (oprócz Sanogo). Żebyśmy mogli walczyć chociaż o top4 to potrzebujemy co najmniej 4 transferów. Koniecznie trzeba kupić środkowego obrońce, defensywnego pomocnika, uniwersalnego skrzydłowego i napastnika.

kasebi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 22 lip 2013, 11:36

Różne źródła na TT się pojawiają, niektóre są bardzo przekonujące (dla mnie).

W tym tygodniu ma się pojawić w końcu DUŻE COŚ odnośnie transferów - muszą wpierw zjechać z Azji. Pewniakiem ponoć jest CESC. Arsenal czeka na potwierdzenie przejścia do czasu dogadania tematu Suareza (jeśli nie on, to Higuain), a przede wszystkim Rooneya. Nie chce wyglądać na zbyt silny. Z Wayne'm dogadano warunki indywidualne, teraz rozmowy między klubami. Na placu boju o Wazzę Arsene i Jose. Zobaczymy.
Fellaini podpisał kontrakt wstępny, ale Papcio szuka lepszej opcji (chciał Bendera, ale tu raczej nie wyjdzie), pojawia się temat Luisa Gustavo.
Bernard - nie wiadomo, czy chęć jego pozyskania, to nie gra z Liverpoolem, w której stawką jest Suarez.
I choć się nie chce wierzyć, wygląda to wszystko na rewolucyjne lato w Arsenalu.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 22 lip 2013, 12:01

Tylko ja słyszałem o tym, że Szczęsny doznał wczoraj kontuzji? Wie ktoś coś więcej na ten temat? W razie gdyby to było coś poważnego to kto go zastąpi?

kasebi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 22 lip 2013, 12:04

Czytałem informację o kontuzji pleców Nacho Monreala. Wyłączony z gry do października. Jeszcze Kościelny drobna kontuzja. Szczęsny - cisza.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2013, 12:05

Tak, nie dokończył treningu, tak samo jak Koscielny. Obaj dziś nie zagrają. Na środku obrony znów Sagna, w bramce Fabian. Zdaje się, że te urazy zbyt powazne nie są, nie ma zagrożenia, ze na Emirates Cup będa niezdolni do gry.

kasebi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 22 lip 2013, 13:30

Według L'Equipe, Bernard w piątek na medycznych w Arsenalu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2013, 14:26

Pewnie jako zastępstwo dla Gerwazego. 21mln to sporo - nasz rekord transferowy, więc lepiej by był tego warty

Awatar użytkownika
.MgM.
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 22 lip 2013, 14:29

Świetny jest ten Zelalem. Nie widziałem go wcześniej w akcji, ale na Asia Tour bardzo fajnie sobie radzi. Super piłki posyła. Mam nadzieję, że dostanie szanse na Emirates Cup.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”