Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 115

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 14 wrz 2005, 13:42

fieldy pisze:
Juras_InterFan pisze: Gdyby babka wąsy miała Smile
to by śmiesznie wyglądała :lol:

Juras_InterFan pisze:Ogolnie ja jestem zadowolony bo jak dla mnie wczoraj zawodnikiem meczu Figo - to mnie cieszy , no i dobre zawody w wykonaniu Samuela i Wome Smile
ja tam widziałem tylko skróty i w skrótach wymiatął Adriano.
Był nieskuteczny pod bramką Petrzałki, ale był bardzo aktywny.
Spojenie słupka z poprzeczką, kilka świetnych dośrodkowań [po jednym padł gol] świetnie uciekał obrońcom, ale nie mógł coś strzelić - ale był chyba najbatdziej aktywny
No Adirano w koncu zaliczyl tez asyste przy tym golu Cruza i jeszcze raz pozniej mu ladnie podawal ale niestety Cruz nie wykorzystal - a co do FIGO to dostal gromkie brawa jak go zmienial Mancini - no i na www.inter.it ma bodajze najwyzsza ocena :) Wiec jeszcze ludzie z niego będą :)
Samuel był aktywny robiił rajdy i kilka mial wrzutek, nawet probowal strzelac :P
Samuel tez juz coraz bardziej mi przypominal tego starego dobrego Samuela z As Roma - The Rock :)

Tak wiec wczorajszy mecz - pomimo nie wyokiego wyniku napawa mnie optymizmem - jest to co najwazniejsze - czyli 3 punkty, dobra gra graczy "nowych" czyli Wome, Samuela i Figo tak wiec optymizm :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 wrz 2005, 13:59

ARTMEDIA 0-1 INTER (1P: 0-1)

Bramki: Cruz 17'

ARTMEDIA BRATYSŁAWA: 1 Cobej; 20 Fodrek, 2 Debnar, 4 Durica, 21 Petras; 16 Hartig (10 Mikulic 71), 3 Stano (Luis Gomes 6), 25 Kozak, 22 Urbanek (23 Konecny 73); 8 Vascak, 14 Halenar.
Zmiany nie wykorzystane: 30 Kollar, 24 Burak, 15 Gajdos, 19 Bukvic

INTER: 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 33 Wome; 7 Figo (30 Martins 80), 14 Veron, 6 C.Zanetti, 5 Stankovic; 10 Adriano, 9 Cruz (8 Pizarro 65).
Zmiany nie wykorzystane: 1 Toldo, 13 Zé Maria , 16 Favalli, 19 Cambiasso, 20 Recoba

Cieszy zwyciestwo ale nie wiem czy skromniutkie 1:0 to wynik pozwalajacy na pelne zadowolenie z meczu. Taki Lyon wygrywa z Realem Madryt 3:0 a my z petrzałka 1:0 :roll: No ale 3 pkt sa i to sie liczy teraz najbardziej :wink: Mancio przejzal na oczy i wkonuc Figo gra i Wome w pierwszym, mam nadzieje ze jeszcze pogra sobie cos Recoba.

Fenomanalna passa Cruza trwa nadal. Teraz co mecz to bramka. Niby to tylko dwa mecze :lol: no ale w 2 spotkania 3 bramki jako rezerwowy to dobry rezultat. Powninien teraz wskoczyc na miejsce Martinsa w pierwszej "11"

Bramki nie posiadam bo inter.it nie zamieszcza goli z CL wiec poszukajcie cos :P

Obrazek
Obrazek

POZDRO i FORZA INTER !!!

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 wrz 2005, 17:25

Cieszę się ze zwycięstwa i trzech punktów, jednak wynik mógł/powinien być wyższy. Niestety nie udało się strzelić kolejnych bramek mimo kilku dogodnych sytuacji. Martwi mnie trochę ta zupełnie nie potrzebna czerwona kartka Verona ale z drugie strony w następnym meczu od pierwszych minut będzie miał okazję zagrać Pizarro.
Petrzałka raczej nie stanowiła zbyt dużego zagrożenia dla bramki Cesara jednak gdyby się do nich trochę więcej szczęścia uśmiechnęło to mogliby ten mecz zremisować. :?
RoRo pisze:Bramki nie posiadam bo inter.it nie zamieszcza goli z CL wiec poszukajcie cos
Bramka i torent do meczu jest na FcInter.pl :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 wrz 2005, 17:34

Piłkarze Interu nie pomysleli o tych co ich mecz śledzili w necie tylko 1-0, czerwona kartka dla Verona, wiec przed kompem była nerwówka :D
Ważne sa 3 punkty, cieszy forma Cruza.Z Artmedia jakakowiek strata punktów bedzie kompromitacja.Szczególne wazne zwycięstwo po ostatniej kolejce ligowej.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 wrz 2005, 13:39

Obrazek

Dziś o godzinie 20.30 Inter rozpocznie swoje trzecie spotkanie w obecnym sezonie Serie A.
Jak dotąd Nerazzuri mają na koncie jedno zwycięstwo z Treviso i pamiętną porażkę z poprzedniej kolejki kiedy to w kiepskim stylu przegrali z Palermo.

W dzisiejszym meczu liczy się tylko zwycięstwo i każdy inny rezultat będzie przyjęty jak porażka. Lecce w tym sezonie nie zachwyca swoją grą ani osiąganymi wynikami, wyraźnie widać, że daleko jeszcze do stylu prezentowanego w poprzednim sezonie. Szczególnie chluby im nie przynosi ostatni mecz kiedy to po bardzo kiepskim meczu tylko zremisowali na własnym boisku z beniaminkiem z Ascoli.

Mam nadzieję, że Inter dziś pewnie wygra i udowodni, że ostatnia porażka to był tylko wypadek przy pracy.

Kilka przedmeczowych ciekawostek:

Bez ligowego gola na San Siro od 453’
Ostatnim razem Inter stracił gola w 87 minucie meczu Serie A z Fiorentiną, zakończonego wynikiem 3-2, 20 marca 2005. Wtedy to Cordoba zaliczył trafienie samobójcze. Nerazzurri nie stracili bramki w końcowych minutach tamtego spotkania, jak również z Cagliari, Siena, Livorno, Regginą w poprzednim sezonie i Treviso, w obecnym.

Dwaj piłkarze Lecce bliscy wyrównania rekordu
Lorenzo Stovini i Mirko Vucinic są bliscy ustanowienia rekordu dla Lecce w sezonie 2005/06 Serie A. Z 96 występami dla Lecce, obrońca Stovini goni rekord klubowy Piangerelli – 127 spotkań, natomiast napastnik z Serbii i Czarnogóry, Vucinić może prześcignąć Ernesto Javiera Chevanton, który zdobył 30 goli dla swojego klubu w Serie A.

Lecce słabe na wyjazdach
2 remisy i 8 porażek daje łącznie 10 meczów na wyjeździe bez wygranego spotkania. Ostatnim razem 3 pkt zdobyli 30 stycznia 2005, wygrywając 1-0 z Brescią. Giallorossi tracili co najmniej jedna bramkę w każdym z tych spotkań (łącznie 24).

Mancini v Gregucci
Obydwaj szkoleniowcy spotkają się po raz pierwszy w walce o ligowe punkty.

Wyjściowe jedenastki wg. LGdS:

Inter (4-4-2):
Julio Cesar - Zè Maria, Cordoba, Materazzi, Favalli – Figo, Cambiasso, Veron, Stankovic – Adriano, Martins

Osobiście dokonałbym dóch zmian w tej "11"

Wome za Favalliego
Cruz na Adriano (niech se chłop wreszcie odpocznie :) )

Lecce ( 4-4-2):
Sicignano – Angelo, Diamoutene, Stovini, Abruzzese – Cassetti, Ledesma, Delvecchio, Pinardi – Vucinic, Konan

Mój typ 2-0

PS:

Zawodnik Interu Mediolan - Nicolas Burdisso, który ostatnio miał problemy rodzinne, przez co kilka miesięcy przebywał w Argentynie wróci już w poniedziałek do Mediolanu i będzie do dyspozycji Manciniego.

"Moratti zapewnił mnie, że na linie ja - Inter nie będzie żadnych problemów. Dał mi tyle czasu, ile było mi potrzebne. Teraz mogę podziękować za to Morattiemu." - powiedział obrońca Interu.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 17 wrz 2005, 14:45

ja bym postawil jednak na Pizarro w wyjsciowej 11, mysle ze on lepiej rozruszalby 2 linie i wyrobil przewage w pierwszej fazie meczu, i jesli w pierwszej czesci atak nie bedzie zachwycal to wprowadzilbym Cruza w koncu chlopak jest ostatnio w swietnej formie :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 wrz 2005, 20:28

creek pisze:ja bym postawil jednak na Pizarro w wyjsciowej 11,
Jedank będzie tak jak przewidziała LGdS

Oficjalne jedenastki:

INTER:12 Julio Cesar; 13 Zé Maria , 2 Cordoba, 23 Materazzi, 16 Favalli; 7 Figo , 14 Veron, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Adriano, 30 Martins

Rezerwowi: 1 Toldo, 33 Wome, 6 C.Zanetti, 8 Pizarro, 18 Kily González, 9 Cruz, 20 Recoba

Trener: Roberto Mancini

LECCE: 1 Sicigniano, 2 Diamoutene, 5 Abruzzese, 6 Angelo, 8 Pinardi, 9 Vucinic, 21 Stovini, 24 Ledesma, 25 Konan, 40 Del Vecchio, 77 Cassetti

Rezerwowi: 99 Benussi, 4 Pecoari, 7 Camoani, 19 Cozzolino, 20 Valdes, 23 Marianini, 26 POlenghi

Trener: Tiziano Pieri

Narazie 2-0 Bramka Oby po podaniu Cambiasso i Dekiego po podaniu Seby :D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 wrz 2005, 22:31

FORZA GRANDE INTER!!!
Wygrana 3-0 po bramkach Oby, Stankovica i Cruza który ostatnio strzela gola za golem.Aż dziw bierze że nie gra w podstawoej jedenastce, ale jak ma strzelac bramke w każdym meczu to moze nawet wchodzic na 5 minut.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 17 wrz 2005, 22:33

latwe zwyciestwo Interu na San Siro 8) na uznanie zasluguje postawa cAdriano ktory gral bardzo altruistycznier, takze Cruz potwierdza ze jest ostatnio w doskonallej formie :P co niewatpliwie cieszy. Martins w koncu zaczal pokazywac sie jako rasowy napastnik ktory z zimna krwia wykrzystuje sytuacje :) oby tak dalej

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 wrz 2005, 22:39

Obrazek

Drugie zwycięstwo na San Siro w rozmiarach 3-0 po golach panów na załączonym obrazku.

Inter kontrolował grę przez cały mecz i stworzył jeszcze kilka dogodnych sytuacji. Prawdziwe wejście smoka zaliczył Cruz który wykorzystał wspaniałe podanie Verona i umieścił piłkę w siatce. Dobre spotkanie (zwłaszcza w pierwszej połowie) rozegrał Figo.

Jutro napisze coś więcej .....

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 wrz 2005, 10:36

No a Julio Cruz nadal strzela :D:D:D Byle tak dalej i sadze ze gdyby gral od poczatku sezonu to walczylby nawet o korone krola strzelcow choc ten optymizm moze byc nieco przesadzony, ale Julio mialby moim zdaniem wiecej goli od Adriano. Mancio dopiero teraz to zauwazyl :roll:

Czemu nie gral Recoba ??? :evil: Dobrze ze Figo wkomponowal sie do skladu bo patrze na oceny z meczu i ma Luis jedna z najlepszych not :D:D

Wg kibicow najlepszym zawodnikiem meczu okazal sie byc Esteban Cambiasso :wink: Argentynczyk nie pasuje ... "tee walczak jest, nie poddaje sie"* :lol: :lol: :lol:

* - cytat zaczerpniety dzieki uprzejmosci i braku talentu komentatorskiego pana Jacusia Gmocha :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 18 wrz 2005, 14:59

Piekny meczyk.....a ile okazji...Martins,Stankovic.... Najwiecej to Martins marnowal...ale mecz piekny...ogladalem skroty... :D ah....zeby takie mecze byly wszystkie w naszym wykonaniu ;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 wrz 2005, 17:01

Grande Inter wygrywa 3-0 :!: :D Wynik bardzo dobry , bramka Obafemiego i jak zwykle niezawodny Julio Cruz :!: Z taką formą to może walczyć o korone :D No i jeszcze Stanko dołożył swoją pierwszą bramke w tym sezonie. Zwycięstwo tym bardziej cieszy bo w ostatnim meczu ligowym przegraliśmy , a w LM ledwo uporaliśmy sie z Petrzałką. Tak więc musze przyznać , że miałem obawy co do tego meczu. Ale Grande Inter :!:

el futbalero
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el futbalero » 19 wrz 2005, 14:41

inter jest najlepszy nie ma drugiego takiego klubu !!!!!!!!!!a jak chlopaki sie zgraja ze soba beda nie do zatrzymania

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 19 wrz 2005, 15:46

el futbalero pisze:inter jest najlepszy nie ma drugiego takiego klubu !!!!!!!!!!a jak chlopaki sie zgraja ze soba beda nie do zatrzymania
Mądro i krótko :P

Hehehehe

A co do zgrania to mysle ze są juz zgrani - szkoda ze nie gra Solari :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”