Dobrze, że nie pochylił głowy do przodu, bo mógłby odnieść większe obrażenia niż złamany nosJarzinho pisze:Dobrze, że w tej sytuacji przeciwnik Leo nie miał 140 cm.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2010, 19:14
Dobrze, że nie pochylił głowy do przodu, bo mógłby odnieść większe obrażenia niż złamany nosJarzinho pisze:Dobrze, że w tej sytuacji przeciwnik Leo nie miał 140 cm.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 25 sty 2010, 20:11
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 sty 2010, 20:27
tylerdurden pisze:bo mam to głeboko w dupie, nie moje podwórko, nie moj problem
Znowu filmik i znowu cudze podworko i znowu nie twoj problem.tylerdurden pisze:
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 sty 2010, 20:51
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sty 2010, 21:30
Rzecza oczywista sa takie sytuacje, rzecza oczywista sa takie faule taktyczne, ale takze oczywista sprawa jest takze ze za uderzenie w twarz dostaje sie czerwien. Dziwna sytuacja jest wybielanie i nawet sugerowanie, że Ronaldo powinien być inaczej traktowany. Sytuacja jest klarowna i nie wiem jakie ktos tu ma watpliwości, a argumentacja wstawiajac tutaj zawodnikow Barcy nie ma sensu, bo to nie o nich mowa. Jak tu mowic o podobnej sytuacji skoro Messi w twarz nie trafił, przyjebał by z łokcia to inna sprawa.Vianuch pisze:Filmik ten ma pokazać, że takie zagranie CR9 nie jest czymś niezwykłym i nawet wasz El Maestro Niepokalany Messi Lionel również takie coś praktykuje. Nie rozmiesz tego Bieniasie? Gadasz, że przypadek Messiego to nie nasze podwórko, a twoi kumple po szalu robią to samo wchodząc na nasze podwórko i komentując wątpliwe czerwo dla CR.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 25 sty 2010, 21:35
Carlos_7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 25 sty 2010, 21:56
Na pewno? Malo to jest przykladów, kiedy w ferworze walki podobnej do tej sytuacji ktos dostaje po twarzy calkiem przypadkowo i dostaje zolta kartke, czerwo jest raczej za uderzenie celowe i chyba gdvby sedzia tak to zintepretował to nie miałbym pretensji (choc sam mam inne zdanie) tylko dlaczego w raporcie meczowym napisał ponoc, ze w tym zagraniu nie bylo agresji??oczywista sprawa jest takze ze za uderzenie w twarz dostaje sie czerwien
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 25 sty 2010, 21:58
Strusiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 sty 2010, 22:46
Ja to rozumiem. Udowadniam tylko ze tylerdurden nie jest konsekwentny w swoim postepowaniu. Juz nie chce mi sie mu odpowiadac bo ten typ tak ma.Vianuch pisze:Filmik ten ma pokazać, że takie zagranie CR9 nie jest czymś niezwykłym i nawet wasz El Maestro Niepokalany Messi Lionel również takie coś praktykuje. Nie rozmiesz tego Bieniasie? Gadasz, że przypadek Messiego to nie nasze podwórko, a twoi kumple po szalu robią to samo wchodząc na nasze podwórko i komentując wątpliwe czerwo dla CR.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 sty 2010, 9:16
myslalem ze jestes madrzejszy niz ludzie pokroju jezza, rauera czy wasze tuby medialne czyli marca i astylerdurden pisze:
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 26 sty 2010, 9:53
Dramatic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 26 sty 2010, 10:26
lata rezimy franco powywracaly psychike na zla strone
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 26 sty 2010, 10:48
Tego, że Franco wyciągnął kraj z kryzysu i przez 6 lat PKB wzrosło o ponad 130 procent to nikt nie pamięta. A za egzekucje na lewakach i hamowanie tendencji odśrodkowych to należy mu się miejsce wśród panteonu bohaterów XX wieku.lata rezimy franco powywracaly psychike na zla strone
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 26 sty 2010, 11:58
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qter » 26 sty 2010, 12:08
A jakie miejsce przypisujesz mu w tym panteonie? Myślę, że na podium się nie ma szans załapać- Hitler, Stalin, Lenin czy Mao zabili znacznie więcej lewaków i skuteczniej hamowali tendencje odśrodkowe, nie sądzisz?Tego, że Franco wyciągnął kraj z kryzysu i przez 6 lat PKB wzrosło o ponad 130 procent to nikt nie pamięta. A za egzekucje na lewakach i hamowanie tendencji odśrodkowych to należy mu się miejsce wśród panteonu bohaterów XX wieku.
Qter
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio