Moze i tak, ale nie przypominam sobie ostatni, zeby ktoś pisłał o faulu Zlatana zcy dalej Henryego, głupich i brutalnych, ze to tak naprawde nic sie nie stało i gdyby nie sratatata to by było inaczej. Taka sytuacja jest klarowna, dla was(wyjate, zeby mi nie kazal cytować kazdego zdania, ze pisze takze w jego kierunku) nie, najpierw wina publicznosci, ze ronaldo ponosi teraz oczywista kartka, kartka wg. zasad jest dla was bardzo watpliwa. Kto tu jest zapatrzony, mało mnie to interesuje czy to był Ronaldo, czy byłby to Garay ze strony Realu, kartka nie powinna podlegać dyskusji. Jedyne o czym tu mozna dyskutowac, to fakt czy powinien za to dostać 1 spotkanie kary, bo to było podczas walki o pozycje i nie był to specjalny faul, czy komisja uzna inaczej.Dramatic pisze:Ronaldo jest ten zły bo złamał nos , ciekawy jestem co pisałbyś gdyby to Messi złamał nos , szarpał się bardziej od Ronaldo i gdyby on był wyższy to pewnie także złamał by nos.Zapatrzone w Barce katalońskie kibice
Ja tam do kibiców Realu specjalnie pretencji nie mam, ze wybielaja zachowania Ronaldo, bo to w pewnym sensie nic specjalnego. Jednak dziwie sie, ze taki Valdano stara sie wrecz sugerować, że takich sytuacjach zawodnicy pokroju Ronaldo powinni być traktowani inaczej. Tak nie powinno być. Ale tez po nim od czasu wypowiedzi o Milito nic nadzwyczajnego sie nie spodziewalem.
Ozywiscie, że czesto dostaja zawodnicy za takei zagrania zółtka, ale podobno za kazde takie uderzenie sedzia powinien autoamtycznie karac czerwona kartka.