Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sty 2010, 11:39
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 sty 2010, 11:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 sty 2010, 11:59
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 30 sty 2010, 21:58
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 sty 2010, 22:44
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 sty 2010, 22:47
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 30 sty 2010, 22:49
Na czym polegał ten duży fart?Vianuch pisze:Barcelona wygrywa na dużym farcie 1-0 i jeżeli dzisiaj nie wygramy to będzie bardzo krucho. Jedyną nadzieją będzie to, że w końcu zaczną się tam tak łamać jak robią to w Realu![]()
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 30 sty 2010, 22:50
Na tym, że gdyby nie jedno dobre podanie Iniesty, to mogło być cienko z wywiezieniem 3 punktów z Gijonu. 1000% posiadania piłki nie oznacza, że zwycięstwo 1-0 było przekonujące.stary rupieć pisze:Na czym polegał ten duży fart?
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 30 sty 2010, 22:52
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 sty 2010, 22:54
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 sty 2010, 23:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 30 sty 2010, 23:58
gdyby,gdyby i co tak bedziesz gdybał?Vianuch pisze:GutiW ogóle kontratak zakończony drugą bramką cudowny.
W zasadzie to pełna zgoda z Etusiem. Raul tragicznie, reszta dobrze. Poza okresem 2 minut ostrych ataków Depor,(które ostatecznie zakończyły się bramką Benzemy) obrona bez zarzutu. Oskrzydlanie akcji przez Marcelo i Alvaro zajebiste.
Na tym, że gdyby nie jedno dobre podanie Iniesty, to mogło być cienko z wywiezieniem 3 punktów z Gijonu. 1000% posiadania piłki nie oznacza, że zwycięstwo 1-0 było przekonujące.stary rupieć pisze:Na czym polegał ten duży fart?
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 sty 2010, 23:58
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sty 2010, 0:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 31 sty 2010, 0:06
no i jeszcze to padanie do Gutiego, przy drugiej bramce. W końcu Real wygrał na Riazor co bardzo cieszy. Zagraliśmy naprawdę dobre spotkanie, szkoda tylko tych niepotrzebnych nerwów w końcówce. Bardzo podobała mi się gra Arbeoli.Ciągle stwarzał zagrożenie na prawej stronie. W sumie wydaję mi się, że Ramos w tym sezonie nie zagrał tak dobrego meczu na prawej obronie jak Albeloa. Naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył.Etus2 pisze: Kaka znowu słabojedynie co mi zapadło w pamięć to strzały w nogi obrońców i jeden strzał który minimalnie obok bramki przeszedł.
liam
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio