Łącznie w poprzednim sezonie Oxlade-Chamberlain zaliczył 33 występy. Aż 13-krotnie przebywał na boisku mniej niż 20 minut, zazwyczaj będąc wprowadzanym ok. 71. minuty.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 20 sie 2013, 17:46
Łącznie w poprzednim sezonie Oxlade-Chamberlain zaliczył 33 występy. Aż 13-krotnie przebywał na boisku mniej niż 20 minut, zazwyczaj będąc wprowadzanym ok. 71. minuty.
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 sie 2013, 5:58
Od kiedy Diaby to DM?sickstick pisze:Tak w ogóle, czy Francja to królestwo DMów? Pogba, Kondogbia, Flamini, M'vila, Capoue, Toulalan, Lass Diarra, Matiudi, Diaby...
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 21 sie 2013, 10:40

dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 21 sie 2013, 10:46
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 sie 2013, 10:47

sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 21 sie 2013, 10:55
box-to-box to jednak swego rodzaju odmiana dm-a właśnie (pressing na całej długości boiska)Magnum pisze:Od kiedy Diaby to DM?sickstick pisze:Tak w ogóle, czy Francja to królestwo DMów? Pogba, Kondogbia, Flamini, M'vila, Capoue, Toulalan, Lass Diarra, Matiudi, Diaby...
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 sie 2013, 11:01
Na ligę Sagna przejdzie na środek, a na prawej zagra Jenkinson. O ile oczywiście będą zdrowi...10 pisze: Edit:
Na Fener widzę. A na ligę? Verma - kontuzja, a Koscielny zawieszony, tak? Kto obok Merte?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 sie 2013, 11:03
Ale Kos po dwóch żółtych, więc nie będzie chyba pauzował. Czy coś mi się pomieszało? Jeśli nie on, to u boku Pera może spokojnie grać Sagna, a na prawą stronę pójdzie Jenkinson.10 pisze:Na Fener widzę. A na ligę? Verma - kontuzja, a Koscielny zawieszony, tak? Kto obok Merte?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 21 sie 2013, 11:20
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 sie 2013, 11:26
Mnie tam sie zawsze wydawalo, ze Diably to raczej ofensywny pomocnik, ktorego Wenger sie uparl przerabiac na DM/box-to-box'a bo jest duzy...10 pisze:Magnum napisał(a):
sickstick napisał(a):
Tak w ogóle, czy Francja to królestwo DMów? Pogba, Kondogbia, Flamini, M'vila, Capoue, Toulalan, Lass Diarra, Matiudi, Diaby...
Od kiedy Diaby to DM?
box-to-box to jednak swego rodzaju odmiana dm-a właśnie (pressing na całej długości boiska)
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 sie 2013, 11:36
Co z tego że tylko 3, ważne że jest jakośćTHEMANIEK pisze:Panowie wy macie tylko 3 srodkowych obroncow ?! ale patologia. Bonere chetnie oddamy za darmo.
A co z tym Miquelem?
Przecież Diaby przechodził do nas jako typowy DM, to pod skrzydłami Wengera zaczął grać ofensywnie. Był nawet taki mecz, w którym od biedy zagrał w ataku. Dla mnie piłkarz, który grywa za plecami swoje rozgrywającego, to DM; niezależnie od tego czy często zdarza mu się włączyć w atak czy nie. A już dzielenie ich na b2b, cofniętych czy wysuniętych rozgrywających ect, to już bardziej szczegółowa kwestia. Nazywanie Diabiego ofensywnym pomocnikiem to jak nazywanie Cesca napastnikiem.Emerald pisze:Mnie tam sie zawsze wydawalo, ze Diably to raczej ofensywny pomocnik, ktorego Wenger sie uparl przerabiac na DM/box-to-box'a bo jest duzy...
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 sie 2013, 11:45
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 sie 2013, 11:51
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 sie 2013, 12:46
no nie wiem, od lat nie ma progresu, utrzymujecie się w tym topie ale tracicie beznadziejnie punkty przez gre obronną i rzesze kontuzji, które nie przytrafiają się raz na jakiś czas, tylko non stop u was ktoś kontuzjowany. Zmiana sztabu pomogłaby tym chłopakom odbudować się fizycznie. Ja to widzę tak, Wenger odchodzi w trakcie sezonu lub po, a w jego miejsce ktoś pokroju Hiddinka/Van Marvajka/Manciniego lub jakiś młody gniewny typu Laudrupa, ale on chyba nie jest gotowy na takie wyzwanie, nie dałby czegoś więcej niż Wenger obecnie.tylko Wenger może nas trzymać w 4
wiesz, można grać ładną piłkę i nic od lat z tego nie mieć, a można momentami grać ładnie i zdobywać trofea. Nie wiem czemu, ale Wenger od 2 lat mi kompletnie już nie pasuje do Arsenalu, a działacze chyba tylko dlatego go trzymają że potrafi rozwinąć młodych piłkarzy, których oni mogą później za konkretne sumy sprzedać.Nie powiedziałbym że Wenger nie ma pomysłu na Arsenal, bo zespół mimo osłabień z roku na rok gra ładną piłkę
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 sie 2013, 13:02
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio