Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 sie 2011, 22:13
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 sie 2011, 23:19
Na wszystkich widać wszystko, ale na dwóch najwyższych poziomach nie rozpoznasz piłkarzy, tylko przy powtórkach dowiesz się, kto strzelił.Czy mógłby mi ktoś przybliżyć ceny biletów , i którą trybunę warto wybrać by w miarę dobrze wszystko widzieć?
Najmniejszych, ale znów - nie wiem, jak schodzą karnety, przy złych wiatrach dostaniesz bilet tylko na najwyższy poziom, wydaje mi się jednak, że (patrząc na frekwencję w zeszłym sezonie) będziesz mógł dostać bilety na wszystkie sektory poza VIP.Jesli chodzi o bilety to chyba nie powinno byc problemów , jest to srodek tygodnia (chyba że jestem w błędzie to proszę mnie poprawic)
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 8:00
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szO » 11 sie 2011, 10:53
szO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 10:56
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 sie 2011, 11:06
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 11:08
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szO » 11 sie 2011, 11:18
nie napisałem,że ma coś wspólnego,bo niema,raczej chodziło mi,że piłkarsko są lepszymi zawodnikami,bo ponoć Milan szuka piłkarza bardziej kreatywnego,a nie przecież drugiej kopi Rino,zresztą taką już mamy - Flamini.mete pisze:
Możesz mi powiedzieć co ma wspólnego Gattuso z Aquilanim czy Montolivo?
szO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 11:21
Ale porównałeś ich z Gattuso, który gra na całkiem innej pozycji i ma całkiem inne zadania. To, że szukamy kogoś bardziej kreatywnego to jest wiadome. Dodać należy, że tamci są dopiero w połowie karier a Gattuso już na końcu i nie wydaje mi się, żeby osiągnęli tyle co Rino.nie napisałem,że ma coś wspólnego,bo niema,raczej chodziło mi,że piłkarsko są lepszymi zawodnikami,bo ponoć Milan szuka piłkarza bardziej kreatywnego,a nie przecież drugiej kopi Rino,zresztą taką już mamy - Flamini.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sie 2011, 11:36
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 11:44
Dlatego pisałem, że transfer Aquilaniego czy Montolivo będzie cholernym rozczarowaniem spowodowanym głupimi zapowiedziami.. Nie jestem entuzjastą wydawania takich pieniędzy jak City czy PSG, ale uważam, że powinniśmy mieć stały budżet na transfery i nie liczyć na to co nam się uda zebrać z pańskiego stołu. W tym okienku Napoli, Juve czy Roma pokazały, że włoskie kluby stać na wzmocnienia. Z tego co niedawno czytałem to bodajże od 2007 roku różnica między kwotą wydaną na transfery a zarobioną na sprzedażach wynosi 9 mln...Jest tylko jedno ale - w tym sezonie mieliśmy dokonać transferu w pomocy,który pozwoli nam na skok JAKOŚCIOWY i nawiązanie walki na w miarę równych warunkach z największymi na kontynencie (Barca,MU).Montolivo&Aquilani tego nie gwarantują.Poza tym nie są inwestycją długoterminową.A potencjalny transfer Kaki wydaje się jakimś ponurym żartem - koleś prezentuje się gorzej niż Szewa w Chelsea.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 11 sie 2011, 11:58
Mazur, ten Jovetić o którymś kiedyś pisałeś to realna opcja? Wprawdzie po poważnej kontuzji, ale potencjał niewyobrażalny, no i na dziś chyba niezbyt (jak na skalę talentu) drogi. A już na pewno lepsza opcja niż Kaka, który na dziś może być tylko i wyłącznie dobrym zmiennikiem... Szczerze powiedziawszy nie potrafię sobie wyobrazić, żeby tak mądrze ostatnio zarządzany Milan kupił Kakę. No ale zobaczymy...MazurXIII pisze:Jest tylko jedno ale - w tym sezonie mieliśmy dokonać transferu w pomocy,który pozwoli nam na skok JAKOŚCIOWY i nawiązanie walki na w miarę równych warunkach z największymi na kontynencie (Barca,MU).Montolivo&Aquilani tego nie gwarantują.Poza tym nie są inwestycją długoterminową.A potencjalny transfer Kaki wydaje się jakimś ponurym żartem - koleś prezentuje się gorzej niż Szewa w Chelsea.
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 12:03
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2011, 12:03
To tragicznie dla was, jak i dla calej Serie A. Znow grajac nic wielkiego ego bedzie wam podpowiedac ze juz drapiecie po jajkach Barcelone czy Manchester, a prawda jest calkiem inna. Liga zeby sie rozwijac musi generowac u najlepszych ciagle cisnienie na zwiekszanie jakosci gry. Przerabiał to Inter, który przez kilka sezonow wygrywal lige w cuglach czesto grajac w meczu przez 20 minut, by pozniej odpadac z klubami Premiership w 1/8 CL dosc łatwo. Gdyby nie Mourinho pewnie byloby tak caly czas, bo liga poza Napoli i Milanem raczej nie ruszyla do przodu. W tym oknie Napoli sie wzmocnilo, Juventus obiektywnie sie powaznie wzmocnil (dlatego im kibicuje), ale znakiem zapytania jest ich kolejny projekt z kolejnym nowym trenerem. Inter tez za Eto'o i nawet Wesa (jesli odejdzie) kogos kupi, wiec w trójce pewnie sie znajdzie. Roma to chyba czeka ich głebsza rewolucja, Lazio wyglada ciekawie, ale jak Milan sam sobie nie utrudni to raczej nie bedzie sie obawiał Lazio czy Violi. Znow bedzie dreptanie Seedorfa, błysk Ibry i znow w LM trzeba bedzie odpuszczac Tottenham zeby zachowac twarz.MazurXIII pisze:a w Italii nie widzę na dziś dla nas jakiejś poważnej konkurencji.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 12:10
Myślę, że 1 września będziemy wiedzieć więcej na temat sytuacji, ale masz racje, że sytuacja w naszej pomocy nie wygląda najlepiej. Nie trzeba zapominać również, że być może w przyszłym roku będzie potrzebny nowy środkowa obrońca i boczny obrońca w zależności co zrobią Nesta i Zambrotta. Na pewno trzeba będzie się przyjrzeć komu kończą się kontrakty z innych klubów. Dlatego wielu kibiców uważa, że jeden nowy pomocnik w tym okienku to zupełnie za mało. Prawda jest taka, że w tej chwili chyba jedynym pewniakiem w pomocy na sezon 2012/13 jest Boateng. Ambro, Bommel, Seedorf i Flamini mają ostatni rok kontraktów. Gattuso zapowiedział, że zostały mu dwa lata gry, więc wydaje mi się, że zarząd da mu skończyć u nas karierę. Natomiast Emmanuelson nie pasuje do naszej taktyki.Teraz juz zupelnie powaznie. W kontekscie Milanu to bodajze za rok koncza sie kontrakty prawie calej (podstarzalej delikatnie piszac) linii pomocy. To nawet dobrze, bo akurat tam potrzebujecie duzo swiezosci, ale co planujecie? W jeden sezon bedziecie chcieli wymienic cała pomoc? Zeby zwiekszyc jakosc i zaczac liczyc sie w CL to sa koszty blizej 100 milionów euro (a na rynku Ruski juz daja najlepszym pilkarzom ofert rzedu 20 milionów euro za sezon!). Naprawde załatacie taka dziure w jedno okno? Bo teraz to tylko Aquilani czy Montolivo przyjdzie. Nie niepokoicie sie ze to zbyt karkołomne nawet jak na Gallianiego?
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio