Post Wyświetl pojedynczy post autor: EmilArsenalFC » 29 cze 2011, 11:32
EmilArsenalFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cypek » 29 cze 2011, 13:56
Emmanuel nie zasilił Lechii oficjalnie, podobno na razie tylko z nimi trenuje. Dla mnie to wypalony gracz, nie najlepiej mu szło ostatnio w Chinach i jakoś nie chce mi się wierzyć, że na zakończenie przygody z piłką mógłby zwojować polską ekstraklasę.EmilArsenalFC pisze:Emmanuel Olisadebe w Lechi Gdańsk . Ostatnio grał w Chinach gdzie strzelił 24 bramki w 63 meczach .Były reprezantant kraju może być wzmocnieniem .
Cypek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 cze 2011, 13:58
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 cze 2011, 14:05
Może i Smuda go powołaDr.Football1 pisze:Ale z tego co mi wiadomo w Chinach przez bardzo dlugi czas leczyl kontuzje. Przed nia byl podobno najwieksza gwiazda ekipy. Tak czy inaczej w Ekstraklasie kilka goli powinien jeszcze ustrzelic
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 cze 2011, 14:55
MGiggs
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 cze 2011, 20:30
Znam całą rodzinęMGiggs pisze:Kajo a skąd znasz brata Maćka?![]()
Facet był chyba wicekrolem asyst w sezonie i byłby krolem gdyby nie słabiutka postawa GKS w rundzie rewanzowej a sam Maciek grał kiche. Chciał go podobno Lech ale nie było konkretów.Tak czy inaczej Zaglębie dokonało swietnego wzmocnienia tylko znajac taktyke tego zespolu nie wiem gdzie Maciek ma grać po to urodzony skrzydowy.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 30 cze 2011, 21:02
Ciaciek94
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cypek » 30 cze 2011, 21:03
Odpowiedź dwa posty wyżej, ale ułatwię Ci - do Hannoveru.Ciaciek94 pisze:To wiadomo już gdzie odchodzi Sobiech?
Cypek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 30 cze 2011, 21:11
Po samym przeczytaniu newsa widać, że w Koronie słabiutko stoją z finansami, bo to na pewno nie głupota trenera. Najlepszy strzelec, para stoperów... no nieźleDamian Chrzanowski, Mateusz Dziubek, Piotr Gawęcki, Paweł Golański, Hernani Jose da Rosa, Damian Jędryka, Paweł Mech, Piotr Misztal, Andrzej Niedzielan, Krzysztof Pilarz, Paweł Socha, Pavol Stano, Bartłomiej Strzębski, Maciej Tataj.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 30 cze 2011, 21:56
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 30 cze 2011, 22:06
Właśnie może to wstydCypek pisze: Odpowiedź dwa posty wyżej, ale ułatwię Ci - do Hannoveru.
Ciaciek94
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinbm » 02 lip 2011, 11:41
martinbm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 lip 2011, 15:44
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 lip 2011, 15:49
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio