Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 116

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 01 kwie 2006, 15:27

RóżA pisze:Ja tam widzę pełną jedenastkę- trochę za dużo Mort przed komputerem siedzisz
faktycznie, Cesc mi uciekl :D

Co do meczu... Henry nie zagrał fantastycznie. Gdyby grał fantastycznie to strzelałby bramki. Gralo jako taki dziwny uniwersalny ktos tzw kapitan druzyny. Nie napastnik nie pomocnik czyli to co zazwyczaj. Wszystkie strzaly (prawie) ponad bramką. A gol strzelony też tak nieudolnie troche (nie to co Martins :D)

Ashley Cole podpisał umowę z Chelsea. Arsenal dostanie 16 mln funtów a kontrakt jest wart ponad 75,000 funtow tygodniowo. Wiedziałem, że tak będzie.... To wszystko przez to spotkanie w hotelu a i ta kontuzja z ktora caly czas sie zmaga wcale mu nie pomogly w przekonaniu ze warto zostac. No i odszedl... Spora strata... Ale jak patrze na naszą obecną obronę to mam jeszcze jakies nadzieje... Teraz to uż tylko jeden Anglik i to jeszcze w zaawansowanym wieku zostal...

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 kwie 2006, 15:48

Mort pisze:Ashley Cole podpisał umowę z Chelsea. Arsenal dostanie 16 mln funtów a kontrakt jest wart ponad 75,000 funtow tygodniowo. Wiedziałem, że tak będzie.... To wszystko przez to spotkanie w hotelu a i ta kontuzja z ktora caly czas sie zmaga wcale mu nie pomogly w przekonaniu ze warto zostac. No i odszedl... Spora strata... Ale jak patrze na naszą obecną obronę to mam jeszcze jakies nadzieje... Teraz to uż tylko jeden Anglik i to jeszcze w zaawansowanym wieku zostal...
A dziś to nie prima aprilis? :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 17:59

Fabregas i Eboue (?) - Kontuzjowani. To nie Prima Aprilis. wiec moze w rewanzu beda rowne szanse :wink: Camoranesi,Vieira - Fabregas,Eboue :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 kwie 2006, 18:41

Ibrahimović żałosne... jak można sie cieszyć się z powodu kontuzji zawodników z przeciwnej drużyny :?: Nawet jeżeli nie zagrają to Arsenal ma wyborną forme co pokazał wynik 5:0 ;)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 kwie 2006, 18:46

Łukasz[ACM] pisze: Ibrahimović żałosne... jak można sie cieszyć się z powodu kontuzji zawodników z przeciwnej drużyny :?:
No sorry Łukasz, ale fieldy tez sie cieszyl że Del Piero nie zagra.

Łukasz[ACM] pisze:Nawet jeżeli nie zagrają to Arsenal ma wyborną forme co pokazał wynik 5:0 ;)
Tak..z Aston Villą? :lol:
I jak nie zagrają to Arsenal dużo traci. A to oni byli najlepsi(razem z Henry) w poprzednim meczu.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 kwie 2006, 18:47

Ibrahimović pisze:Fabregas i Eboue (?) - Kontuzjowani. To nie Prima Aprilis. wiec moze w rewanzu beda rowne szanse
Wg ciebie Juventus stac na wygrana tylko wtedy gdy druzyna przeciwna jest powaznie oslabiona :?: Gratuluje pomyslu...
Ibrahimović pisze:Camoranesi,Vieira

Jak juz wymieniasz to Zebina chyba tez nie zagra...

Łukasz[ACM] pisze:Nawet jeżeli nie zagrają to Arsenal ma wyborną forme co pokazał wynik 5:0

No brak mi slow po prostu. Arsenal ostatnio pokazuje bardzo wysoka dyspozycje i dla mnie jest to obok Barcelony i Lyonu faworyt do zdobycia Pucharu Mistrzow.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 kwie 2006, 18:50

Prawda jest taka, ze ten Ibrahimovic to nei wiadomo czy bramke widzi. On chyba lubi obdarowywac kibicow nowymi pilkami. 8)

Ibrahimović pisze:abregas i Eboue (?) - Kontuzjowani. To nie Prima Aprilis. wiec moze w rewanzu beda rowne szanse Wink Camoranesi,Vieira - Fabregas,Eboue Wink
No ogolnie to Vieira kompletnie nie przypomina gracza z przed paru miesiecy. Patrick jest powolny, glupie bledy...bez formy.Nie wiem czy brak Vieiry to takie wielkie oslabienie na mecz z "Kanonierami", wkoncu jego aktualna forma pozostawia wiele do zyczenia....za Viere pewnie zagra Blasi badz Giannicheda.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 18:51

Łukasz[ACM] pisze:Ibrahimović żałosne... jak można sie cieszyć się z powodu kontuzji zawodników z przeciwnej drużyny

żałosny to ty jestes chłopcze ! gdzie ja sie ciesze z tych kontuzji ???

Martinho pisze:Wg ciebie Juventus stac na wygrana tylko wtedy gdy druzyna przeciwna jest powaznie oslabiona Question Gratuluje pomyslu..

Wszystko OK ? :roll: Wskarz mi niejsce gdzie napisalem cokolwiek o zwyciestwie Juve :roll: Dziecko.

Martinho pisze:Jak juz wymieniasz to Zebina chyba tez nie zagra...

Zebina :roll: on jest osłabieniem zespołu jesli jest na murawie wiec go nie wymieniłem. Proste. Wystarczyło pomyslec

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 kwie 2006, 18:56

ossy pisze:Tak..z Aston Villą?
Tak z Aston Villą, Juve się w lidze męczy i to bardzo - nie pamiętam kiedy ostatni raz tak wysoko wygrali.
Martinho pisze:No brak mi slow po prostu.
Mam rozumieć że jesteś niemy :?: 5:0 tylko potwierdza że są w wysokiej dyspozycji.
Martinho pisze:Arsenal ostatnio pokazuje bardzo wysoka dyspozycje i dla mnie jest to obok Barcelony i Lyonu faworyt do zdobycia Pucharu Mistrzow.
Nie, głównym faworytem był Bayern i mam nadzieje że Lyon też odpadnie już teraz bo stać nas na wygranie tego meczu a Benfica może się pokusić o niespodzianke.
Ibrahimovic pisze:żałosny to ty jestes chłopcze ! gdzie ja sie ciesze z tych kontuzji ???
A od kiedy my na ty :?: Twój post był bardzo optymistyczny i nie kłam że sie nie cieszysz, odrazu napisz że jesteś smutny.

Swoją drogą trener Arsenalu popełnił dziś duży błąd, mógł oszczędzać zawodników albo ich zmienic bo prowadzenie było.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2006, 18:58 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 kwie 2006, 18:57

Ibrahimović pisze:Zebina on jest osłabieniem zespołu jesli jest na murawie wiec go nie wymieniłem. Proste. Wystarczyło pomyslec
berik pisze:Nie wiem czy brak Vieiry to takie wielkie oslabienie na mecz z "Kanonierami", wkoncu jego aktualna forma pozostawia wiele do zyczenia....
Jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci zarowno Vieira jak i Zebina sa oslabieniem dla zespolu z Turynu i cieszycie sie ze nie zagraja...
Ibrahimović pisze:Dziecko.
Moze lizaka :?: :lol:
Ibrahimović pisze:Wskarz mi niejsce gdzie napisalem cokolwiek o zwyciestwie Juve
Ibrahimović pisze:gdzie ja sie ciesze z tych kontuzji
To w takim razie to co Ty chciales osiagnac przez napisanie tego posta :?:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 kwie 2006, 19:43

Gdzie mi tu burdel robicie :?:

Arsenal zagrał dzisaij kolejny bardzo dobry mecz. Oglądałem tylko urywki więc za wile nie napiszę. Świetnie Henry. Adebayor też niczego sobie. Pires widać że się stara o ten dwuletni kontrakt- jeżeli Wenger pozwoli mu odejść... :roll: Niestety sukces został okupiony 2 kontuzjami. Boisko przed zakończeniem meczu musieli opuścić Fabregas i Eboue. Mam nadzieję, że nie stało się im nic poważnego. Na razie brak jest informacji odnośnie ich zdrowia.

Aha SkySports podało już oceny za mecz:
Jens Lehman - 6
Emmanuel Eboue - 7
Kolo Toure - 7
Philippe Senderos - 7
Mathieu Flamini - 6
Robert Pires - 8
Cesc Fabregas - 6
Gilberto - 7
Jose Reyes- 7
Emmanuel Adebayor - 9
Thierry Henry - 10
Johan Djourou - 6
Vassiriki Diaby - 7
Robin van Persie - 8

Pomyślnie ułożyły się również wyniki spotkań naszych bezpośrednich konkurentów do zajęcia 4-go miejsca w lidze. Swoje mecze przegrały Bolton i Tottenham. Idealnie by było, gdyby jeszcze w poniedziałek noga powinęła się zespołowi Blackburn :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 19:53

Martinho pisze:To w takim razie to co Ty chciales osiagnac przez napisanie tego posta Question

Poinformowałem o kontuzjach zawodników Arsenalu. Tyle. Wy jak zwykle doszukujecie się drugiego dna :roll:

Forza Lecce :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 kwie 2006, 20:04

Ibrahimović pisze:Fabregas i Eboue (?) - Kontuzjowani. To nie Prima Aprilis. wiec moze w rewanzu beda rowne szanse

Chyba nici z równych szans. W pomeczowej konferencji prasowej Wenger powiedział, że kontuzje tych graczy są niegroźne. Fabregas miał jakiś problem ze stopą- został kopnięty a Eboue- sam nie wiem bo Wenger za szybko mówił :P

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 20:15

RóżA pisze:Chyba nici z równych szans. W pomeczowej konferencji prasowej Wenger powiedział, że kontuzje tych graczy są niegroźne. Fabregas miał jakiś problem ze stopą- został kopnięty a Eboue- sam nie wiem bo Wenger za szybko mówił Razz

ojej Nici z mojej wielkiej radości :? :olaboga: :hardkor2: (co za ludzie....)

Z tymi zawodnikami czy bez nich i tak Arsenal awansuje dalej. Niestety po tym co obecnie prezentuje Juve i Arsenal rezultat środowego meczu może być tylko jeden - Awans Arsenalu :?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 kwie 2006, 21:01

Ibrahimović chyba jednak jest gorzej niż myślałem. Znalazłem już wypowiedż Wengera na temat tych kontuzji:
Wenger pisze:Eboue doznał kontuzji pachwiny natomiast Fabregas ma problemy ze stopą. Ich szanse na wystąpienie w środowym meczu oceniam na 40-60%

Stopa Cesca spuchła. Nie wygląda to zbyt dobrze. Możliwe, że jest to pęknięta żyłka lub opuchliznę wywołała stłuczona kość nie wiemy. Eboue doznał kontuzji pachwiny dlatego, że gra jak były reprezentant Brazyli Garrincha - zawsze wychodzi do przodu i wraca do lini obrony
Nie wygląda to za dobrze. Mam nadzieję że jednak dadzą radę się wykurować na mecz z Juventusem. Obaj w ostanim czasie odgrywali kluczowe role na swoich pozycjach. Gdyby nie zagrali byłaby to dla nas wielka strata :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”