Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 116

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 wrz 2005, 15:54

Juras_InterFan pisze: Mądro i krótko

'madro' by bylo gdyby dal jakies uzaadnienie.

Cos czuje ze w tym seoznie Inter i Juve beda walczyc o mistrza :> Choc szczerze mowiac zaskoczyla mnie dobra postawa Interu, szczegolnie obrony.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 wrz 2005, 16:05

Lakier pisze:
Juras_InterFan pisze: Mądro i krótko

'madro' by bylo gdyby dal jakies uzaadnienie.

Cos czuje ze w tym seoznie Inter i Juve beda walczyc o mistrza :> Choc szczerze mowiac zaskoczyla mnie dobra postawa Interu, szczegolnie obrony.
Heh tym bardziej ze teraz Sampa stanela na wysokosci zadania i pokazala dobry futbol w emczu z Milanem i pokonala ich 2:1 z czego sie badz co badz iesze bo to zawsze odskok na 3 punkty ...
Juras_InterFan pisze:
el futbalero pisze:inter jest najlepszy nie ma drugiego takiego klubu !!!!!!!!!!a jak chlopaki sie zgraja ze soba beda nie do zatrzymania
Mądro i krótko :P

Hehehehe

A co do zgrania to mysle ze są juz zgrani - szkoda ze nie gra Solari :(
Nie gra bo jest po porstu albo za slaby na Inter albo ma fatalna forme - jedno z dwoch ... no chyba ze ma jakies problemy ze zdrowiem ...

POZDRO

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 19 wrz 2005, 17:32

SOlari nie gra bo przecierz byl kontuzjowany.....dojdzie do siebie w 100% to bedzie grac....ale wtedy nie wiem jaki sklad bedzie wystawial Manicni...tyle pomocnikow....Solari,Figo,Stankovic,Pizarro,Cambiasso, Drewniak wiec bedzie miec spory do wybierania :)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 19 wrz 2005, 18:06

Heh tym bardziej ze teraz Sampa stanela na wysokosci zadania i pokazala dobry futbol w emczu z Milanem i pokonala ich 2:1 z czego sie badz co badz iesze bo to zawsze odskok na 3 punkty ...
nie na 3 tylko na 2 :wink: ale itak jest przyzwoicie, szkoda tylko ze Adriano ma kontuzje i nie wiadomo jak to bedzie, mam nadzieje ze do niedzieli bedzie gotow Viola pokazuje ostatnio dobra forme i ciezko bedzie z nimi grac

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 19 wrz 2005, 18:54

Prawdopodobnie nie zagra z Viola.....albo zagra...ale nie calego meczu...po kontuzji...albo i w trakcie kontuzji nie da rady zagrac calego meczu przycierz :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 wrz 2005, 19:15

BartiX_FCI pisze:Prawdopodobnie nie zagra z Viola.....albo zagra...ale nie calego meczu...po kontuzji...albo i w trakcie kontuzji nie da rady zagrac calego meczu przycierz :P
Duet Julio Cruz - Martins da sobie rade w zupelnosci. Moze Mancio da wreszcie szanse Alvaro Recobie bo mam takei wrazenie ze ten koels nie lubi naszego elchino i to mnei troche denerwuje :roll:
creek pisze:
nie na 3 tylko na 2 :wink: ale itak jest przyzwoicie, szkoda tylko ze Adriano ma kontuzje i nie wiadomo jak to bedzie, mam nadzieje ze do niedzieli bedzie gotow Viola pokazuje ostatnio dobra forme i ciezko bedzie z nimi grac
Troche źle sie wyrazilem :wink: Chodzilo mi o to ze my zarobilismy 3 pkt a milan nie weic jestesmy po tej kolejce na plusie 3 w bezposdreniej walce z milanem i scudetto :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2005, 14:11

Nicolas Burdisso po półrocznym pobycie w ojczyźnie, spowodowanym problemami rodzinnymi, wrócił do Mediolanu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wtamy w domu Nicolas i życzymy szybkiego powrotu do wysokiej formy.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 20 wrz 2005, 14:17

a jednak kontuzja Adriano to nic powaznego i normalnie trenuje z reszta druzyny, prawdopodobnie wystaspi tez w meczu zChievo a co dopiero z Viola :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 wrz 2005, 14:23

creek pisze:a jednak kontuzja Adriano to nic powaznego i normalnie trenuje z reszta druzyny, prawdopodobnie wystaspi tez w meczu zChievo a co dopiero z Viola

Mimo wszystko ja dałbym mu odpocząć. Świetnie spisuje sie Julio , a do tego można by jeszcze sprawdzić Recobe.
NICOLAS widamy w domu :!: :D Teraz nic tylko liczyć , aż pokaże swą moc w Europie :twisted: Mamy Argentyński Inter 8) Zapowiada nam się ostra walka w środku obrony ... Cordoba , Samuel , Materazzi , Mihajlovic i oczywiście Burdisso. Tak sie jeszcze zastanawiam Zico czy Nicolas na tym pierwszym zdjęciu jest z Samuelem :?:

A Mancio powołał na Chievo :
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 13 Zé Maria , 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari

Napastnicy: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins

Wraca Solari. Ciekawe co pokaże :?:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2005, 16:13

serek408 pisze:Tak sie jeszcze zastanawiam Zico czy Nicolas na tym pierwszym zdjęciu jest z Samuelem
Chyba tak :?

W meczu z Chievo postawił bym na taką samą 11 jak w meczu z Lecce. Ewentualnie dałbym odpocząc Adiemu i wystawiłbym Cruza i na lewej obronie powinien zagrac Wome za Favalliego.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 20 wrz 2005, 16:21

Moje zdanie tez jest takie ze Adriano powinien odpczac......pozniej przyjda ciezsze mecze i Adriano bedzie zmeczony, inni ebda bez formy a my ebdziemy obrywac...dlatego miec lepiej w swoich zapasach kogos takiego jak Adriano zwlaszcza ze teraz jest w formie Cruz a przecierz mozna dac jeszcze szanse Recobie ktorego mi szkdoa...bo naprawde jest dobry...a nic nie gra :( Ale co zrobic jak masz takie gwiazdy w skaldzie jak Adriano, Martins ;)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 20 wrz 2005, 16:30

i to jest problem szerokiej kadry :) ciezko zdecydowac kogo wystawic, cieszy ze Julioto nie Vieri ktory zawsze musial miec mieje w skladzie, a propo zdjecia to nie jestem pewien ale to moze byc Kily 8)

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 20 wrz 2005, 22:07

Moze i napewno to jest Kily :) Poznaje po wlosach :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 wrz 2005, 11:20

Dziś szalenie ciężki mecz z Chievo :!: Do składu wraca Samuel+. Nie za bardzo wiem jak będzie wyglądała defensywa bo szkoda by Posadzić dobrze spisujących się Cordobe i Materazziego. Prawdopodobne jest , że od początku zagramy : Cordoba , Materazzi , Samuel , Favalli. Więc nie ma Ze Marii , który także nieźle się spisywał. Natomiast na lewej Giusseppe gra słabo i można by się zastanawiać nad Wome. Jednak chyba zadziała prawo "starej przyjaźni" :?

W pomocy znów niestety zabraknie Solariego który nadal nie czuje się na siłach po chorobie. Czwórka Figo , Cambiasso , Veron , Stankovic wydaje się więc optymalna , ale na ławce mamy ciągle świetnego Pizarro :!: musi zacząć grywać częściej niż dotychczas. Ale póki co Veron jest w formie więc nie ma potrzeby wymiany. Swój jbileusz niczym Maldini będzie obchodził C.Zanetti który ma szanse zaliczyć 200 mecz w Serie A :P

Napad. Adriano jest zdrowy , ale potrzebuje odpoczynku dlatego zagrają pewnie Cruz-Martins. Julio jest ostatnio w super formie i żeby ją podtrzymać musi strzelić bramke Chievo. Natomiast obrońcy z Verony będą oglądali plecy Martinsa :twisted: A na ławie El Chino którego trzeba niewątpliwie dziś wpuścić :!:

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 wrz 2005, 14:55

Wyściowa jedenastka wdedługo LGdS będzie wyglądac tak:

(4-4-2):
Julio Cesar – Cordoba, Materazzi, Samuel, Favalli - Figo, Cambiasso, Veron, Stankovic – Cruz, Martins

Czyli jednak Cordoba na prawej a Adriano na ławie. W sumie chyba dobry skład ale mi się wydaje, że Mancio posadzi na ławce Verona albo Cuchego i od początku zagra Hammer albo Pizarro.

Na innej stronie znalazłem taki skład:

12 Julio Cesar , 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 16 Favalli, 7 Figo, 8 Pizarro, 6 C. Zanetti , 5 Stankovic, 9 Cruz, 20 Recoba

Tutaj to już chyba lekko przegieli 6 zmian w porównaniu do poprzedniego meczu to za dużo. Wiadomo jak takie eksperymenty skończyły się w meczu z Palermo.

Ciekawostki:

Ważny mecz dla Martinsa
Jeśli nigeryjski napastnik zagra w środowym meczu z Chievo, będzie to dla niego 100 występ, od czasu kiedy jest we Włoszech. ‘Oba Oba’ rozegrał 62 mecze w Serie A, dwa w Serie C1, 11 w Pucharze Włoch, 23 w europejskich rogrywkach i jeden w Superpucharze Włoch. Strzelił 38 bramek. W Italii Martins grał dal Reggiany i Interu, a jego oficjalny debiut miał miejsce w przegranym meczu 2-0 przez Reggiane ‘u siebie’ z Como w Serie C1, 14 kwietnia 2001.

Inter od 17 kolejek zdobywa bramki na wyjeździe
Nerazzurri strzelili, co najmniej jedną bramkę rywalowi w 17 kolejnych meczach wyjazdowych (nie wliczając przegrany 2-0 mecz z Milanem w LM z ubiegłego sezonu), zdobywając łącznie 24 bramki poza San Siro. Ostatnim razem zespołowi prowadzonemu przez Roberto Mancini’ego nie udało się nic ustrzelić 15 stycznia 2005 w zremisowanym 0-0 meczu z Regginą na Granillo

Chievo v Inter w Veronie
W 4 oficjalnych meczach pomiędzy tymi drużynami na Bentegodi, Chievo wygrało raz (2-1, 2002/03 Serie A), 2-krotnie zremisowało (2-2, 2001/02 Serie A; 2-2, 2004/05 Serie A) i raz przegrało z Nerazzurri (2-0, 2003/04, Serie A). Inter grając w Veronie strzelił łącznie 7 bramek.

Ja obstawiam wynik 2-1 dla Interu :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”