Czekam na LM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 31 mar 2008, 17:42
some1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 07 kwie 2008, 20:18
some1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2008, 20:23
właśnie się połamał i nie będzie grał chyba do końca sezonu.some1 pisze:Onouhy z City (prawy obrońca), radzi sobie całkiem nieźle
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 08 kwie 2008, 12:11
Ała, szkoda chłopaka. Też Słyszałem o Rafinhi, parę razy widziałem jak grał w BL. 6 mln funtów to też nie jest zaporowa cena. Ale zobaczymy.fieldy pisze:właśnie się połamał i nie będzie grał chyba do końca sezonu.some1 pisze:Onouhy z City (prawy obrońca), radzi sobie całkiem nieźle
Ja słyszałem, że chodzi o Rafinhe z Schalke, też obrońca.
some1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 08 kwie 2008, 13:19
?!?some1 pisze:Pamiętam jak przychodził (miał być razem z Bowyerem), najlepszy skrzydłowy ligi.
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 08 kwie 2008, 14:53
some1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 kwie 2008, 15:02
Giggsy King pisze:?!?some1 pisze:Pamiętam jak przychodził (miał być razem z Bowyerem), najlepszy skrzydłowy ligi.
Giggs, Beckham, Pires?
Widzę, że dla fanów LFC każdy lepszy niż przeciętny piłkarz w ich barwach = najlepszy w lidze/na świecie. I pewnie Reina jest najlepszym bramkarzem, Carragher najlepszym obrońcą, Babel najlepszym skrzydłowym, Gerrard najlepszym pomocnikiem, a Torres najlepszym napastnikiem (tu ewentualnie mógłbym się zgodzić).
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 08 kwie 2008, 15:27
Nie czepiam się. Po prostu uważam, że Kewell nigdy na dłuższy okres czasu nie prezentował poziomu lepszego chociażby od Giggsa. I nie kieruję się w tym wypadku sympatiąsome1 pisze:Za to każdy fan MU musi się czepiać fana LFC.
Jak nie on to kto? Bo chyba nie Benayoun czy Pennant.some1 pisze:. Z Babelem przywaliłeś, w LFC nawet nie jest najlepszym skrzydłowym, co to mówić o lidze. Krzywy
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 kwie 2008, 17:55
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 08 kwie 2008, 18:11
Kamil232 pisze: i Risse nad Evrą
Ten cytat chyba najlepiej obrazuje całą "dyskusje"some1 pisze:Za to każdy fan MU musi się czepiać fana LFC.
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 kwie 2008, 18:58
Nie, bo to zupelnie inny pilkarz niz kazdy z tamtej dwojkiJohn Travolta pisze:ciekawe czy z Torresem tez skonczy sie jak z poprzednia dwójka
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2008, 13:21
Ja tylko napisałem to co wyczytałem na forach LFC angielskich i czego sam doświadczyłem dyskutując z kibicami LFC...tu wciskacie w jego usta jakieś dziwne
Wybacz miszczu Tobie literówki sie nigdy nie zdarzają? zresztą co za rożnica każdy wie o które drwala mi chodziło.A kto to jest Risse?
Akurat Torres to gracz świetny...w tej chwili chyba najlepszy napastnik w Europie.teraz Torres, ciekawe czy z Torresem tez skonczy sie jak z poprzednia dwójk
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 10 kwie 2008, 14:27
Za to nie muszę patrzeć na fora angielskie, żeby dostrzec bezsens kbiców (może nie wszystkich, ale większości) MU. Macie w komentarzach popisy lupka, żyjącego w swoim małym świecie. Jego fanatyzm (to nie kibicowanie) obrazuje waszą pewność siebie i "fajność". Dla kilku z was pewnie to idol, dla większości troll. Cytat z forum lfc.pl (pisał kibic MU po meczu z LFC)Kamil232 pisze:Ja tylko napisałem to co wyczytałem na forach LFC angielskich i czego sam doświadczyłem dyskutując z kibicami LFC...tu wciskacie w jego usta jakieś dziwne
Oceńcie sami. Nie chodzi o wiedzę, tylko o popisy na forach innych klubów. Takich smaczków na forach angielskich jest pewnie więcej...z dwójki Kuyt - Babel wybrałbym Holendra
some1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 kwie 2008, 19:58
some1 pisze:z dwójki Kuyt - Babel wybrałbym Holendra
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 15 kwie 2008, 20:42
some1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio