Liverpool (zbiorczy) - Strona 116

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
some1
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 31 mar 2008, 17:42

Po blamażu z MU, o którym chcę zapomnieć, przyszła kolej na mecz z lokalnym rywalem... Wygraliśmy, będąc drużyną o klasę lepszą. Zaimponował Gerrard, świetne strzały z dystansu, cała obrona i Torres. Nie wiem co Kuyt robi w napadzie, może by go tak przekwalifikować na def. pomocnika czasami zapuszczającego się w pole karne. Jak dla mnie pierwszy kandydat do odstrzału. Co do tej 4 lokaty, to nie jestem jeszcze pewny. Okaże się po meczu z Tottenhamem (mam nadzieję wcześniej), ale jak ugramy coś z Gunners w lidze to będę spokojny. O 3. pozycji już nie myślę.

Czekam na LM. :) Toure mnie rozśmieszył. ;)

some1
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 07 kwie 2008, 20:18

Czas podbić temat. :)

Mówi się, że Benitez zakontraktował już 3 graczy, dwóch młodzików i co ważniejsze, jednego do pierwszego składu. W kontekście seniorów pojawiają się nazwiska Onouhy z City (prawy obrońca), radzi sobie całkiem nieźle, Cattermole'a i Wheatera z Boro (lol). Jednak najpoważsi IMO kandydaci to Lennon (jak dla mnie jeździec bez głowy), Bentley (sezon ma bardzo dobry) i Agbonlahor (poza szybkością nie ma zmysłu w polu karnym, kopia Cisse). Za kilka tygodni dowiemy się czegoś więcej.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2008, 20:23

some1 pisze:Onouhy z City (prawy obrońca), radzi sobie całkiem nieźle
właśnie się połamał i nie będzie grał chyba do końca sezonu.
Ja słyszałem, że chodzi o Rafinhe z Schalke, też obrońca.

some1
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 08 kwie 2008, 12:11

fieldy pisze:
some1 pisze:Onouhy z City (prawy obrońca), radzi sobie całkiem nieźle
właśnie się połamał i nie będzie grał chyba do końca sezonu.
Ja słyszałem, że chodzi o Rafinhe z Schalke, też obrońca.
Ała, szkoda chłopaka. Też Słyszałem o Rafinhi, parę razy widziałem jak grał w BL. 6 mln funtów to też nie jest zaporowa cena. Ale zobaczymy. :) Sunderland i Juventus chcą Kewella. Jego czas na Anfield już minął i nie będę po nim płakać. Pamiętam jak przychodził (miał być razem z Bowyerem), najlepszy skrzydłowy ligi. Teraz inna bajka. Ech, życzę mu jednak szczęścia...

Godziny pozostały do spotkania z Arsenalem. W kadrze meczowej brakuje Kewella, Aggera i Voronina (chyba). Czyżby Benitez przejrzał na oczy :?: Oby...

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 08 kwie 2008, 13:19

some1 pisze:Pamiętam jak przychodził (miał być razem z Bowyerem), najlepszy skrzydłowy ligi.
?!?

Giggs, Beckham, Pires?

Widzę, że dla fanów LFC każdy lepszy niż przeciętny piłkarz w ich barwach = najlepszy w lidze/na świecie. I pewnie Reina jest najlepszym bramkarzem, Carragher najlepszym obrońcą, Babel najlepszym skrzydłowym, Gerrard najlepszym pomocnikiem, a Torres najlepszym napastnikiem (tu ewentualnie mógłbym się zgodzić).

some1
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 08 kwie 2008, 14:53

Za to każdy fan MU musi się czepiać fana LFC. Z Babelem przywaliłeś, w LFC nawet nie jest najlepszym skrzydłowym, co to mówić o lidze. :]

Jak Kewell przychodził (Manchester też go chciał), to był najlepszym skrzydłowym w lidze, nie liczyłem Beckhama który w tamtym sezonie odszedł do Realu. W tamtych czasach Leeds dość często oglądałem i wiem, co mówię. Teraz to ledwie cień zawodnika z Leeds.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 kwie 2008, 15:02

Giggsy King pisze:
some1 pisze:Pamiętam jak przychodził (miał być razem z Bowyerem), najlepszy skrzydłowy ligi.
?!?

Giggs, Beckham, Pires?

Widzę, że dla fanów LFC każdy lepszy niż przeciętny piłkarz w ich barwach = najlepszy w lidze/na świecie. I pewnie Reina jest najlepszym bramkarzem, Carragher najlepszym obrońcą, Babel najlepszym skrzydłowym, Gerrard najlepszym pomocnikiem, a Torres najlepszym napastnikiem (tu ewentualnie mógłbym się zgodzić).
:D:D:D Widzę żę nie tylko ja to zauważyłem....:D Żeby wspomnieć cytaty z angielskiego forum LFC..o wyższości Kuyta nad Rooney'em i Pennanta nad Ronaldo :lol: :lol: :lol: Sam doświadczyłem natomiast o wyższyości Arbeloi i Risse nad Evrą :lol: :lol: :lol:
Rafinha do LFC? a po jaką cholerę, ten koleś jest znany ze świetnego podłączania się do akcji ofensywnych, w obronie chyba nie aż taki świetny...a przecież Benitez nie pozwala swoim skrzydłowym obrońcom przekraczać linii środkowej boiska :lol:

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 08 kwie 2008, 15:27

some1 pisze:Za to każdy fan MU musi się czepiać fana LFC.
Nie czepiam się. Po prostu uważam, że Kewell nigdy na dłuższy okres czasu nie prezentował poziomu lepszego chociażby od Giggsa. I nie kieruję się w tym wypadku sympatią ;)
some1 pisze:. Z Babelem przywaliłeś, w LFC nawet nie jest najlepszym skrzydłowym, co to mówić o lidze. Krzywy
Jak nie on to kto? Bo chyba nie Benayoun czy Pennant.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 kwie 2008, 17:55

On Rooneya najpierw lepszy byl Crauch, potem Kuyt, teraz Torres, ciekawe czy z Torresem tez skonczy sie jak z poprzednia dwójka :lol:
Ale jakbym nie lubił sie smiac z kibiców LFC, tak mysle ze dzis przejda dalej.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 08 kwie 2008, 18:11

Jeja, koleś tylko napisał, że według niego Kewell był grając w Leeds najlepszym skrzydłowym w Premiership, a wy (w sumie głównie Kamil232, ale reszta panów też mogłaby sobie napinke darować) tu wciskacie w jego usta jakieś dziwne porównania Crouch - Rooney albo Pennant - Ronaldo... Nie popadajmy w przesade :roll:
Kamil232 pisze: i Risse nad Evrą

A kto to jest Risse? :shock:
some1 pisze:Za to każdy fan MU musi się czepiać fana LFC.
Ten cytat chyba najlepiej obrazuje całą "dyskusje" :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2435
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 kwie 2008, 18:58

John Travolta pisze:ciekawe czy z Torresem tez skonczy sie jak z poprzednia dwójka
Nie, bo to zupelnie inny pilkarz niz kazdy z tamtej dwojki :]

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2008, 13:21

tu wciskacie w jego usta jakieś dziwne
Ja tylko napisałem to co wyczytałem na forach LFC angielskich i czego sam doświadczyłem dyskutując z kibicami LFC...
A kto to jest Risse?
Wybacz miszczu Tobie literówki sie nigdy nie zdarzają? zresztą co za rożnica każdy wie o które drwala mi chodziło.
teraz Torres, ciekawe czy z Torresem tez skonczy sie jak z poprzednia dwójk
Akurat Torres to gracz świetny...w tej chwili chyba najlepszy napastnik w Europie.

some1
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 10 kwie 2008, 14:27

Kamil232 pisze:
tu wciskacie w jego usta jakieś dziwne
Ja tylko napisałem to co wyczytałem na forach LFC angielskich i czego sam doświadczyłem dyskutując z kibicami LFC...
Za to nie muszę patrzeć na fora angielskie, żeby dostrzec bezsens kbiców (może nie wszystkich, ale większości) MU. Macie w komentarzach popisy lupka, żyjącego w swoim małym świecie. Jego fanatyzm (to nie kibicowanie) obrazuje waszą pewność siebie i "fajność". Dla kilku z was pewnie to idol, dla większości troll. Cytat z forum lfc.pl (pisał kibic MU po meczu z LFC)
z dwójki Kuyt - Babel wybrałbym Holendra
Oceńcie sami. Nie chodzi o wiedzę, tylko o popisy na forach innych klubów. Takich smaczków na forach angielskich jest pewnie więcej...
Pozdrawiam normalnych kibiców MU.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 kwie 2008, 19:58

some1 pisze:z dwójki Kuyt - Babel wybrałbym Holendra
:boruta: :haha:

nie no nie ma co sie spinac :) trzeba przyznac ze nawet Orzeł Parzeczew lub FC Nankatsu zapewne ma takich dosc ciekawych kibicow

some1
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 15 kwie 2008, 20:42

Nikt z forum nie zauważył :roll: , ale dzisiaj kolejna, 19 już rocznica Hillsborough. Zginęło 96 ludzi na stadionie Sheffield Wednesday w trakcie meczu w ramach Pucharu Anglii. Powód: zatłoczenie w tunelach... Przez taką nierozwagę policja (tutaj są nadal niejasności) doprowadziła do śmierci przypadkowych osób. Mimo długiego okresu czasu, wydarzenie pozostaje w pamięci kibiców LFC.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”