Ze sportowego punktu widzenia jedynie Żyd jest dobry, reszta na poziomie naszych graczy, więc po co ich brać?Wilmore pisze:ale nie pisz bzdur, że są niepotrzebni.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2011, 14:42
Ze sportowego punktu widzenia jedynie Żyd jest dobry, reszta na poziomie naszych graczy, więc po co ich brać?Wilmore pisze:ale nie pisz bzdur, że są niepotrzebni.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 14:43
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 sie 2011, 14:55
Ja bym w srodku pola chetnie zobaczyl Borysiuka,Kazmierczaka lub nawet Czarka Wilka. A z tym,ze Ojgen zjada Murasia oczywiscie sie zgadzam.Wilmore pisze:Arboleda ostatnio gra słabo, ale Polanski przerasta wszystkich naszych defensywnych pomocników o dwie klasy. Nie ma nawet specjalnie z kim rywalizować, bo przepaść między nim a np. Murawskim jest taka, jak między Boenischem a resztą lewych obrońców.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 sie 2011, 15:08
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 sie 2011, 15:15
Z tego co widziałem na livesportcie to ostatnio cosik graDr.Football1 pisze: Ktos wie co sie dzieje z Majewskim ? Dalej grzeje lawe w Forest ?
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 15:50
A wiesz, jak grał w zeszłym sezonie?Czy Polański jest lepszy niż Murawski hm...to że gra w BL to jedno
To jest defensywny pomocnik, nie oczekuj od niego takich manewrów. On ma odebrać piłkę i podać do najbliższego kolegi. Z tego wywiązywał się bardzo dobrze. Szkoda, że jego głupie wypowiedzi w mediach teraz będą rzutować na jego ocenę piłkarską.wczoraj jakoś niczym się nie wyróżnił-gra do najbliższego,mało się pokazywał na wolną pozycję
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 sie 2011, 16:13
Podstawowy zawodnik drużyny która awansowała do ligi europejskiej..Patrząc na statystyki pewnie mógł zaliczyć więcej spotkań(28) gdyby nie 10 żółtych kartek.Ilość minut 2214,Zaliczył 3 asysty...Wilmore pisze: A wiesz, jak grał w zeszłym sezonie?
Dobra ale takich zawodników do gry mamy owszem może nie grają w czołowych ligach europejskich dlatego przy wyborze do "11" to jest też jego atut..Dobrze byłoby aby potrafił od czasu zagrać jakąś piłkę do przodu,mecz z Gruzją bez jakiejś rewelacji z jego strony ale jak wspomniałem musi się wkomponować w drużynę więc gdy będzie przyjeżdzał na zgrupowania,odbędzie więcej treningów to i jego gra i współpracabędzie lepiej wyglądała obecnie mogę jedyne co powiedzieć to dobrze że jest,że się zdecydował grać dla nas...Wilmore pisze: To jest defensywny pomocnik, nie oczekuj od niego takich manewrów. On ma odebrać piłkę i podać do najbliższego kolegi. Z tego wywiązywał się bardzo dobrze. Szkoda, że jego głupie wypowiedzi w mediach teraz będą rzutować na jego ocenę piłkarską.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 16:18
Ja to wszystko wiem i dlatego właśnie nie rozumiem, jak można go w ogóle porównywać do przeciętnego Murawskiego, który nawet w lidze polskiej nie wyróżniał się specjalnie.Podstawowy zawodnik drużyny która awansowała do ligi europejskiej..Patrząc na statystyki pewnie mógł zaliczyć więcej spotkań(28) gdyby nie 10 żółtych kartek.Ilość minut 2214,Zaliczył 3 asysty...
Nie, nie mamy. Wilk i Borysiuk są bardzo, bardzo dalecy od tej klasy, choć Ariel to jednak spory talent.Dobra ale takich zawodników do gry mamy
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 sie 2011, 16:29
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 11 sie 2011, 17:22
Puzon93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 sie 2011, 17:52
Grzesiek nie mialby latwego zadania,bo przeciez zastapilby najlepszego bramkarza Jupiler League 2010/2011 - Thibaut Courtois. Fajnie by bylo zobaczyc kolejnego Polaka w Belgii,choc troche przykro,ze Jaga tak sie oslabia...Puzon93 pisze:masz rację, za kilka miesięcy będziemy tu dyskutować o Grześku Sandomierskim, który najprawdopodobniej podpiszę kontrakt z Genk
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 sie 2011, 18:22
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 11 sie 2011, 19:32
Puzon93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sie 2011, 21:43
Hola, hola. Odkąd Polański dostał tymczasowy paszport to oglądałem go w akcji. Naprawdę nie ma się czym podniecać. Sobolewski w przeciągu ostatniego miesiąca nakrył go czapką ośmiokrotnie. Nie oszukujmy się, facet nie jest wybitny, lecz solidny. Choć trochę mnie dziwi Twoje podniecenie jego umiejętnościami (może takie posiada), ale odkąd przeniósł się do Getafe to raczej daleki jest od optymalnej formy. W Mainz też nie zachwyca, choć zapewne to też zależne jest od taktycznych zadań.Wilmore pisze:Polanski przerasta wszystkich naszych defensywnych pomocników o dwie klasy.
Nie wiem, może się nie znam, może za bardzo wierzę w to, że DM też powinien wykazywać się kreatywnością, bo podobno obecnie mamy erę ofensywnej i widowiskowej piłki. Zobacz ilu jest DMów, którzy pomimo tego, że czyszczą tyły, to jeszcze potrafią pokazać coś z przodu. Jeżeli Polanski miał robić różnicę, to raczej nie w tym przypadku, bo naprawdę mieliśmy w ostatnich dwóch dekadach o wiele lepszych defensywnych pomocników.Wilmore pisze:To jest defensywny pomocnik, nie oczekuj od niego takich manewrów. On ma odebrać piłkę i podać do najbliższego kolegi.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 sie 2011, 17:01
JajcaSpadkowicz z hiszpańskiej Primera División Deportivo de La Coruña wyraził chęć wypożyczenia Pawła Brożka z Trabzonsporu.
- Potwierdzam, że Deportivo zainteresowało się Pawłem. Do ustalenia zostały jeszcze pewne szczegóły. Wszystko powinno się rozstrzygnąć w najbliższych dniach - mówi reprezentujący interesy Brożka menedżer Robert Kiłdanowicz.
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio