Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 07 lut 2010, 1:27
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lut 2010, 1:52
Etus2 pisze:pisałeś o moim poziomie więc ja napisałem twoim.
Pisałeś coś z dupy o Franco to Ci napisałem że sam zaczełeś a dokładnie to napisał rkoeman ja odpisałem na jego post a później ty zacząłeś coś o nim popisywać to Ci grzecznie wytłumaczyłem co myślę o takim pisaniu i o całej idei Franco ale chyba nadal nie rozumiesz? i kto tu jest ograniczony ? jak można być dobrym z historii skoro nie umie się czytać ze zrozumieniem?
ps. przed chwilą Ramos trzymał linie i złapał na spalonym piłkarza Espanolu ;d
Skoro stać cie na takie tanie posty, to powinieneś wiedzieć o czym piszesz. Ośmieszasz teorie o pomocy ze strony Franco Realowi, to to uzasadnij, bo właśnie taki charakter miał ostatni wyżej cytowany post. Potrafisz docinać cwaniakować, to powinieneś także mieć coś co to uzasadnia. Pisać debilizmy każdy potrafi, znaleźć do tego najmniejszy argument akurat już nie. Napisz dlaczego teorie rkoemana są tak śmieszne, przecież to nic ciężkiego napisać raz na 600 postów jednak sensowna odpowiedź/ post. Ani razu tego nie napisałeś. Nie rozumiem twojego uzasadnienia, może go nie potrafię dostrzec.Etus2 pisze:oczywiscieFranco ponoć nam to załatwił
pozdrów psychologa
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 07 lut 2010, 10:51
Skoro stać cie na takie tanie posty, to powinieneś wiedzieć o czym piszesz. Ośmieszasz teorie o pomocy ze strony Franco Realowi, to to uzasadnij, bo właśnie taki charakter miał ostatni wyżej cytowany post. Potrafisz docinać cwaniakować, to powinieneś także mieć coś co to uzasadnia. Pisać debilizmy każdy potrafi, znaleźć do tego najmniejszy argument akurat już nie. Napisz dlaczego teorie rkoemana są tak śmieszne, przecież to nic ciężkiego napisać raz na 600 postów jednak sensowna odpowiedź/ post. Ani razu tego nie napisałeś. Nie rozumiem twojego uzasadnienia, może go nie potrafię dostrzec.
Nigdy nie pisałem o Franco, że pomagał Realowi i tego mi nie wmawiaj, bo mam tyle lat, że jeszcze takich dolegliwości nie mam.
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 07 lut 2010, 14:46
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lut 2010, 15:01
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 07 lut 2010, 15:50
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lut 2010, 15:56
Kluchman
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 07 lut 2010, 22:25
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 08 lut 2010, 0:21
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 lut 2010, 7:30
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 lut 2010, 8:08
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 08 lut 2010, 10:48
Najczesciej widac dolne trybuny, gdzie bilety nalezy do jednych z najdrozyszych, a "widok" wcale nie jest najlepszy,dlatego te kilka brakujacych tysiecy jest widoczne najczesciej tam.miguel indurain pisze:zastanawia mnie od dawna w jaki sposob liczona jest liczba widzow na bernabeu. np. wczoraj marca podaje liczbe widzow na 72,000. stadion ma pojemnosc 75,000. wynikaloby z tego ze byl niemal pelny. a chyba kazdy kto mecz ogladal widzial jakie pustki byly na stadionie. to wygladalo na 3/4 stadionu, czyli jakies max 60tys. praktycznie w kazdej kolejce gdzie real gra u siebie i nie jest to mecz z czolowka te liczby podawane przez marce sa zadziwiajace. mnie sie wydaje ze real podaje liczbe widzow na zasadzie: karnety plus wykupione. czyli zakladaja ze karneciarze zawsze sa na stadionie.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 08 lut 2010, 11:06
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 12 lut 2010, 20:43
Carlos_7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio