Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 sie 2011, 18:19
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sie 2011, 18:22
Bez takich prosze. Przynajmniej dopoki dopoty nad herbem nie pojawi sie druga stella...MazurXIII pisze: Szczerze mówiąc to ja mam w dupie scudetto (niech sobie je weźmie Napoli czy tam Inter)
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 18:25
Już to pisałem - jeszcze możemy płakać za Pirlo. Gość grał słabo od lat, ale wraz z Seedorfem to jedyni kreatywni pomocnicy w naszej kadrze z zeszłego sezonu.Pompowanie balonika to rozpoczął nas zarząd wespół z Allegrim (Mr.X,wielki mistrz od Berlu) i niech teraz się tłumaczy z puszczenia Pirlo za free...bo jeśli Milan oddaje Andreę za darmo do Juve by później zapłacić za Aquę niechcianego w tym klubie to ja podziękuję...
W naszej sytuacji kadrowej, żeby na dobre włączyć się w walkę o trofea w Europie potrzeba grubej gotówki i czasu. Także Scudetto trzeba wygrać.Szczerze mówiąc to ja mam w dupie scudetto (niech sobie je weźmie Napoli czy tam Inter)
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sie 2011, 18:29
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 sie 2011, 18:31
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 18:44
I chce zostać w Anglii.EDIT - kompletnie zapomniałem o Nasrim,ale jakoś nie wierzę w ten transfer (nie jest mistrzem jak Cesc,a wymagania płacowe ma na poziomie Zlatana).
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 sie 2011, 19:18
DokładnieMazurXIII pisze:gdyby Berlu na poważnie podchodził do rywalizacji o tarczę prawdopodobnie doganialibyśmy już Juve
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 19:21
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 sie 2011, 19:37
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 19:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 13 sie 2011, 12:21
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 sie 2011, 13:05
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sie 2011, 13:14
Berlusconi miałby porzucić walkę o prezydenturę? Nie wierzę.Nie dawno czytałem, że po tej kadencji Berlu kończy z polityką i wraca do swojej największej pasji, czyli Milanu. Może wtedy nastąpi przełom. Wie ktoś kiedy we Włoszech wybory?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 sie 2011, 13:15
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 sie 2011, 13:20
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio