Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1157

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lut 2010, 11:11

Jak dla mnie Higuain to lepszy napastnik od Karima i dziwie się, że Real go kupił(pewnie spowodowane to tym, że nie udało się kupić Villi). Znakomicie się rozwija Gonzalo i raczej francuz go w zdrowej rywalizacji nie wygryzie ze składu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lut 2010, 11:51

Ciekawe, bo jeszcze nie tak dawno temu Marca pisała o kwocie znacznie wyższej i dlatego brałbym to z przymrużeniem oka. Inna sprawa, że wszyscy powinni mieć wysokość pensji bardziej uzależnioną od osiągnięć, a zarobki Benzemy w zestawieniu z jego grą i tym, jakim piłkarzem był przed transferem to śmiech na sali. Wciąż tylko utwierdza mnie w moim przekonaniu sprzed transferu, że jest piłkarzem znacznie przecenianym, ale nie skreślam go, bo młody jest i może się wyrobić.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 19 lut 2010, 12:48

moje zdanie jest takie: gdyby postawic na higuaina mocno i zdecydowanie to w ciagu 2 lat bylby najlepszym napastnikiem na ziemi. ma wszystko co powinien miec nowoczesny napadtnik. jest swietny technicznie, wysoki, silny, szybki i ma latwosc strzelania goli, zbliska, z daleka. do tego sa to gola ladne. gra prawa, lewa noga, bez roznicy. na szczescie nie bedzie to mialo miejsca, przynajmniej dopuki gonzalo bedzie pobieral pensje w madrycie. ciekawe czy on sobie z tego zdaje sprawe?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lut 2010, 21:23

No i po 20 minutach prowadzimy 2:0. Que golazoo Ronaldo z wolnego. Kaka z karnego...jak na razie gramy ładnie, dziś podobają mi się passy Alonso...natomiast pojedynki 1:1 Kaki to tragedia...mam nadzieję, że coś jeszcze wpadnie.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 21:26

gramy dość dobrze , ładnie zanurkował Higuain przy karnym , sędzia dał się nabrać :D , ładnie Marcelo się włącza w akcje i dobrze sobie radzimy w środku pola z Lassem zamiast Diarry , Villareal jak narazie nie pokazuje nic, słownie zero.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 lut 2010, 21:27

Karny z kapelusza zupelnie, trzeba uczciwie przyznac. Sedzia z Madrytu :wink:

Ronaldo jednak masakra, idzie czy nie idzie, przymierza z wolnego i mecz od razu robi sie inny. 10 bramek w 9 meczach na Bernabeu, impressive.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lut 2010, 21:31

cru pisze:Karny z kapelusza zupelnie, trzeba uczciwie przyznac.
Moim zdaniem nie z kapelusza, po prostu faul na Pipicie był całkowicie przypadkowy, ale jednak był, nie wiem jak przepisy mówią o takim czymś, na zdrowy rozsądek wapno powinno zostać odgwizdane. Marcelo dzisiaj zajebiście, w obronie prawie nic nie robi czyżby było 3-5-2? 8)

A CR 10 goli w 10 meczach na SB.

Senna :evil:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 21:33

hmm Senny strzał trochę ładniejszy ;D 1:1 w wolnych choć faulu nie było przy tym wolnym więc

wolne 1:1
nurkowanie 1:1

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 lut 2010, 21:41

karny prawidlowy, a nie z zadnego kapelusza ;)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 21:52

ja tam nie widziałem kontaktu ;)

CR9 ma moc , zdecydowanie najlepszy piłkarz świata , nie do powstrzymania jest dzisiaj niech dołoży jeszcze jedną albo więcej bramek ;) narazie gra świetnie za to odwrotnie proporcjonalnie gra pan Kaka (a ja kupiłem jego koszulkę a z taką grą to po sezonie go sprzedadzą za 50mln do Man City...) :/ ciekawi mnie czy nasz trener da mu w końcu odpocząć i wpuści VdV? oby bo aż żal patrzeć jak sam Kaka nie wytrzymuje tego co prezentuje...

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 21 lut 2010, 21:56

Etus2 pisze:ja tam nie widziałem kontaktu ;)

jak oglądasz w internecie to mogłeś nie widzieć. Faul był przypadkowy zawodnik Villarealu w biegu kopnął Igłę w nogę. Karny jak najbardziej prawidłowy. Chyba, że to była ironia z twojej strony.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 22:05

ta oglądam w internecie i jakość i ilość powtórek mi nie wystarczyła widocznie. ;)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 lut 2010, 22:17

Etus2 pisze:ta oglądam w internecie i jakość i ilość powtórek mi nie wystarczyła widocznie. ;)
jak masz dobrego neta, przynajmniej 2 mb/s to mozesz ogladac na necie wszysciutkie mecze z canal + tudziez wszelakich n-ek i pozostalych kanalow niemalze w jakosci jak z tv ;)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 lut 2010, 22:29

Jasna cholera, wyrazna przewaga, Villareal nie moze nawet dotknac pilki, sam na sam Ronaldo - Diego Lopez broni. No i git, idzie kontra - i czemu do ch.. skoro atak idzie prawa strona, jest tam pusto, asekurowac musi Ramos, a Marcelo sobie wyraznie DREPCZE pare metrow z tylu bez zadnej intencji powrotu? Widzac, ze zagrozenie i w efekcie bramka idzie z tego miejsca gdzie on powinien stac? Czekam na lewego obronce z prawdziwego zdarzenia bo na to sie patrzec nie da, co Marcelo wyprawia z tylu. Albo niech Pellegrini w koncu postawi tam Alvaro, Ramosa na prawa i Garaya na srodek. Bramka z niczego i znowu niepotrzebna nerwowka.

Edit: No ale zapomnialem, ze mamy Higuaina w skladzie ;]

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 21 lut 2010, 22:40

Ale piekny mecz :D Juz nie chce mi sie komentowac tego co bylo wczesniej, bo praktycznie wszystko zostalo juz powiedziane. Troche zly jestem na Ronaldo, ze nie trafil sam na sam i byloby po meczu (Diego Lopez pokazal klase swoja droga), a tak chwile potem padl gol dla Villarrealu. Marcelo slabiutko w obronie, co nie jest zaskoczeniem (nie widze go w pierwszym skladzie na Seville). Kaka nie gral tak zle jak zwykle, ale i tak jest daleko od swojej optymalnej formy. Niby strzelil dwa gole, ale chyba kazdy widzi, ze to nie jest to. Pelle moglby dac szanse VdV na troche dluzej niz 15 minut. Higuain po dwoch slabszych meczach, teraz dwa razy uklul, co bardzo cieszy. Teraz czeka nas wyjazd na Teneryfie, ktory teoretycznie nie powinien byc trudny :wink:

POGROM :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”