Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1157

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 paź 2014, 18:37

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... mplex.aspx
:beer:
W porządku gość z van Gaala. U niego Valdes debiutował w Barcelonie
Jeśli Valdes naprawde ma jakieś kontakty z LIverpoolem czy chce grać w Anglii to tym lepiej dla niego
Ciekawe tylko co na to kibice Manchesteru, jeśli potem Victor trafi do the Reds :)

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 23 paź 2014, 20:10

za tym pewnie kryje sie taki interes że zostanie zmiennikiem De Gei kiedy Linde zimą odejdzie

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 24 paź 2014, 0:27

Co mogłoby się okazać dobrym pomysłem, tylko czy Valdes chce iść w ślady Reiny? Forma po kontuzji to zagadka, ale myślę, że miałby szansę na pierwszy skład w dobrym zespole. Chociaż jak się popatrzy na topowe drużyny w Europie to raczej każda ma obsadzoną bramkę i nie ma ciśnienia na jakieś rewolucje.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 paź 2014, 7:57

maxskr pisze:Co mogłoby się okazać dobrym pomysłem, tylko czy Valdes chce iść w ślady Reiny? Forma po kontuzji to zagadka, ale myślę, że miałby szansę na pierwszy skład w dobrym zespole. Chociaż jak się popatrzy na topowe drużyny w Europie to raczej każda ma obsadzoną bramkę i nie ma ciśnienia na jakieś rewolucje.
BeBaD pisze:za tym pewnie kryje sie taki interes że zostanie zmiennikiem De Gei kiedy Linde zimą odejdzie
Byt kształtuje świadomość :wink:
Nawet przed kontuzją Valdes miał w zasadzie jedną poważną(europejską) opcję - Monaco, z którym by dogadany
Teraz, po kontuzji, jest sportowo w gównie po uszy
Jak jeszcze dodamy plotki o tym, ze odszedł z Barcy z powodu kłopotów finansowych, które ściągnął na niego brat, to wychodzi na to, ze Valdes musi szybko zacząć gdzieś zarabiać

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 paź 2014, 18:52

Tyle mln i dalej jest atrapa nie druzyna.Rafael kryje chyba najlepszego napastnika swiata ostatniej dekady jesli chodzi o walke przy roznych :roftl3: .Chelsea nas wypunktowała i była lepsza, u nas jest wielka kasa ale cholernie braki w druzynie.Jest naprawde zle i zaczynam wątpić w LM w przyszłym sezonie.

edit: jaki fart
Ostatnio zmieniony 26 paź 2014, 18:54 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 paź 2014, 18:53

Pofarciło się :D

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2273
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 paź 2014, 18:54

To fakt, ale tak te United nie wygląda na drużynę z pomysłem.Mnie się bardziej podobała Chelsea, ale może jednak ten remis to będzie jakiś impuls dla drużyny LVG.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 paź 2014, 18:55

Więcej szczęścia niż rozumu, Di maria bezpłciowy no ale trzeba powiedzieć że szukaliście do końca i się udało

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 26 paź 2014, 18:58

Nie ma to jak wystawiać Di Marie na skrzydle :D. On tak będzie grał dopóki nie wróci do środka. W pierwszej połowie akcje były przeprowadzane głównie lewą stroną i zupełnie zapomniałem o Di Marii który był gdzieś schowany na prawym skrzydle. To samo robi Wenger z Ozilem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 paź 2014, 18:58

Angel na skrzydle to angel chimeryczny , on musi grac jako b2b w srodku. Fart ale taka jest pilka, mnie cieszy dobry mecz Felsa ktory w końcu gra dobrze.Remis nie jest zły, za tydzien w dupe od City.

Z Rojo to transfer 100 lecia :suicide:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 26 paź 2014, 19:01

MGiggs pisze:Fart ale taka jest pilka
Fart czy nie co za różnica?Chelsea traci punkty,a ja strzelam trzy bramki w BPU :beer:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 paź 2014, 19:37

Pierwsza połowa była dobra. Zaslużyliśmy na prowadzenie. Van Persie miał dwie setki(no ta na początku może 80%, drugą musi strzelić), Di maria po zagraniu Maty i Mata po wolnym gdzie strzeli jak idiota. Druga była słaba, padliśmy po golu. Też nie wiem jak można po takiej obronie De Gei dac sobie strzelić, tym bardziej trzeba być czujnym na rogu po takiej akcji. Aż się wtedy prosi zachować czujność, bo Cię przed momentem rozklepali. Co do Rafaela kryjącego Drogbę już w pierwszej połowie mówiłem, że to jakiś żart i nie wiem jakim cudem on to może robić i stało się(wkurwia mnie, że takie oczywiste rzeczy, które ja widzę sprzed TV ktoś nie potrafi naprawić, tudzież do czegoś takiego dopuścić). Ale swoją drogą to akcja Hazarda to prócz Drogby w pierwszej połowie co strzelał z 15 metra jedyne szanse Chelsea. Parę razy jeszcze zakotłowało się po rogu. Więc nie rozumiem co tutaj za wpisy o farcie itd. Spójrzcie sobie w statystyki meczowe.

wyglądały one tak:
Obrazek

Obrazek

Remis nam się tutaj należał, więc gdzie to więcej farta niż rozumu? Dodam, że na whoscored bohaterem meczu wybrany zostaje Courtois i ma najwyższą notę. Ja rozumiem, że już ostatnio się co niektórzy przyzwyczaili, że United ha ha hi hi gra przeciętnie, ale patrzcie na to co się dzieje, a nie na to się mówi.

Di Maria na skrzydle przeciętny. Zdecydowanie musimy grać 4-3-1-2, a nie ze skrzydłowymi. Jednak fakt jest taki, że nie było teraz napastników prócz RVP, więc trzeba było coś zmienić, chociaż kłania się właśnie w tym momencie sprzedanie Welbecka.

RVP też pomimo gola przeciętny i to mocno. Musi po prostu musi wykorzystać to co miał w pierwszej połowie, napastnik tej klasu musi.

Najbardziej mnie jednak wkurwia i tak dalej Mata. Dziś wobec takiego środka aż się prosi, żeby wziął się za kreacje, a nic specjalnego nie zrobił. Poza świetnym zagraniem do Di Marii. A już co zwalił niemal setkę po świetnie rozegranym wolnym przez Di Marie to szczyt. Typ jest zbyt statyczny, trzeba jak jest troche miejsca przyspieszyć jak to robi Silva w City, wejśc nawet w pole karne a on nie jest w stanie. Już wole na skrzydle Younga i Di Marie dać za napastnikiem, albo Januzaja niż jego. Sprzedałbym go w zimie.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 26 paź 2014, 19:58

A tak wogole czy przed golem byl wogole faul na DiMarii? Ma ktos jakiegos linka? Bo widzialem akcje z pewnej odleglosic i mam co do tego watpliwosci czy czasem nie mielismy tam klasycznego nura.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 paź 2014, 20:03

FRYDERYK SZOPEN pisze:A tak wogole czy przed golem byl wogole faul na DiMarii? Ma ktos jakiegos linka? Bo widzialem akcje z pewnej odleglosic i mam co do tego watpliwosci czy czasem nie mielismy tam klasycznego nura.

Może jest jakieś pociągnięcie, ale mocno wątpliwe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”