Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1158

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 22:56

koniec. 6:2

Raul pokazał że nie warto mu dawać minut , od kilku spotkań w których wchodzi nie gra nic ciekawego, dzisiaj to była tragedia , nie mógł wymienić 2 podań na szybkości bo wkradała się niedokładność...

CR9 jedyne co można powiedzieć to - bramka - 2 asysty- sprowokowany karny i podanie do Marcelo przy drugiej bramce Igły. Najlepszy piłkarz na świecie.

Pierwszy gol Alonso dla blancos choć z karnego to należał mu się dziś, rozegrał świetne zawody bo imo nie był zbytnio naciskany.

Wygraliśmy wszystkie mecze na SB w lidze oby to podziałało w LM też , u siebie jesteśmy innym zespołem a dzisiajsza druga połowa pokazała że potrafimy zaatakować z każdej strony ;) oby z Lyonem to zaowocowało choć pierw dwa mecze w lidze.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lut 2010, 22:59

Zajebisty mecz :!: 90 minut porządnej gry chyba pierwszy raz Królewscy utrzymywali zajebisty poziom przez całe spotkanie. Marcelo chyba dostał polecenie od Pellegriniego, że ma tak grać, bo jego przecież w obronie wogóle nie było i tak jak mówiłem dla mnie to było 3-5-2. I robiąc za skrzydłowego zajebiście dawał radę. Kaka się trochę obudził, parę niezłych zagrań, ale pojedynku 1-1 nadal nie udało mu się wygrać. W każdym bądź razie róznica jest widoczna w formie Brazylijczyka na tle innych meczy. Szkoda tych spalonych z dupy, szkoda sam na sam CR bo 8-2 spokojnie było w zasięgu. Pierwsza bramka Alonso w Realu - to cieszy. No i głupio stracona druga bramka, ja bym nią obarczył Ramosa który średnio kumał co się wokół niego dzieje w tej sytuacji. Poza tą sytuacją Sergio zajebiste dalekie podania, podobnie jak Alonso właśnie takich zagrań od nich oczekuje. Naprawdę poza tym drugim golem nie ma się do czego przyczepić do naszych graczy.

Ciekawe czy zaraz będzie masowy atak kibiców Barcy, że karne z dupy czy sobie dadzą spokój?

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 23:02

ja bym musiał zobaczyć pierwszego karnego bo ja tam faulu nie widziałem ale ponoć był kontakt , przy drugim to nawet nie ma co dyskutować.

co do spalonych to mieliśmy bodajże 4 spalone z czego 2 albo nawet 3 nie było i po każdej tej sytuacji nasz zawodnik by miał sete. Liniowi dali dupy dzisiaj. 9:2 w dwumeczu z Villarealem a przecież to piąta siła naszej ligi :mrgreen:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 lut 2010, 23:10

9:2 w dwumeczu z Villarealem a przecież to piąta siła naszej ligi :mrgreen:
To też w jakiś tam sposób pokazuje poziom ligi (po za Barceloną i Realem)

Bez Napinki :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2010, 23:11

Przynajmniej jedna dobra wiadomość dla Pereza w dniu dzisiejszym. :lol:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 23:13

a jakie są złe ;> ?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lut 2010, 23:14

6-2 jakoś źle mi się kojarzy, ale jest dobrze :D Ja zamiast popadać w hurraoptymizm podszedłbym ostrożnie do następnego meczu na ciężkiej Teneryfie. O głupie 0-0 nie trudno w takim spotkaniu. Tym bardziej że często tak bywa po golleadach. I nie mam tu na myśli tylko Realu, gdyż można podać wiele podobnych przykładów.

Cristiano był wszędzie
Ramos na środku obrony prawie wzorowo, wg mnie lepiej niż na boku. Zresztą od samego początku jak zaczął grywać na pozycji Salgado chciałem aby to było tylko chwilowo.
Arbeloa coraz pewniej
Xabi, miał dobrą okazje do zdobycia pierwszej bramki
Raul, walecznie- jednak chyba każdy widzi w jakiej jest dyspozycji. Serce mi się kraja z żalu, ale brawa dla kibiców na SB za trzymanie el Siete na duchu.
Higuain, Solidny, silny, szybki, skuteczny ... jak maszyna

Można przysapać o te 2 stracone bramki, ja jednak przymrużam oczko bo przynajmniej mieliśmy trochę więcej emocji i przy 3-2 adrenalina nieco wzrosła, :P Lecz właśnie my jesteśmy REAL MADRYT a nie nudna Barcelona !

To na tyle ... pzdr i Hala

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 21 lut 2010, 23:15

Etus2 pisze:ja bym musiał zobaczyć pierwszego karnego bo ja tam faulu nie widziałem ale ponoć był kontakt , przy drugim to nawet nie ma co dyskutować.

co do spalonych to mieliśmy bodajże 4 spalone z czego 2 albo nawet 3 nie było i po każdej tej sytuacji nasz zawodnik by miał sete. Liniowi dali dupy dzisiaj. 9:2 w dwumeczu z Villarealem a przecież to piąta siła naszej ligi :mrgreen:
tu masz całą sytuację, sam oceń 19 sek.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2010, 23:15

Wpierdal w Bilbao jaki kolejny raz spuściła Regal Barcelona Realowi w tym sezonie. A Perez siedział koło Laporty i miny walił niezłe,

A ŻŁP nie jest 5 siła LA LIGA, bo coś się komuś pomyliło.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 lut 2010, 23:31

Spojrz na tabele zeszloroczna i uzyj skomplikowanej matematyki, cyfra 5. przy danym zespole w tabeli oznacza piate miejsce w lidze, wiesz? Chociaz ja wiem ze po dzisiejszym meczu pewnie wyjdzie ze to nawet 10. sila nie jest. Chociaz, pewnie jak jeszcze remisowal pare tygodni temu z Barca na Camp Nou to jeszcze byl 5, ale teraz juz nie jest.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 23:34

obecny sezon się nie zakończył, w tamtym sezonie była piąta , pozatym w tym sezonie nadal gra w europejskich pucharach więc nie ma co zaniżać jej poziomu. choć zaraz pewnie wymyślisz że piąta jest Mallorca i jaka to potęga piłkarska z niej. ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2010, 23:40

No to Barca gra z 3 siła Bundesligi, zajebiście... A przegrała ostatnio z 4 siła La Liga- Atletico. :lol: Co wy [k****] jaracie.
Etus2 pisze:obecny sezon się nie zakończył, w tamtym sezonie była piąta , pozatym w tym sezonie nadal gra w europejskich pucharach więc nie ma co zaniżać jej poziomu. choć zaraz pewnie wymyślisz że piąta jest Mallorca i jaka to potęga piłkarska z niej.
Skoro są tak wysoko to znaczy, że grają lepiej i lepsi w tym sezonie.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 23:43

no tak a po pierwszych 5 kolejkach Atletico M. było 16siłą hiszp. ligi .:)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lut 2010, 23:47

meczu nie widzialem ale po tym co widzialem w meczu vill-wolsburg wynik mnie absolutnie nie dziwi, sam grafite powinien zdobyc 4 gole i tylko on wie jak nie wykorzystal 2 milionowek, nie wspominajac o tym co wyprawial dzeko w tym meczu z obroncami.Jesli tak zagrali w madrycie to mnie wcale wynik Realu nie dziwi

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 lut 2010, 23:51

btw. napis na koszulce CR9 "Madeira" oznacza miejscowość a CR oddaje hołd ofiarą z tej portugalskiej wyspy którą dotknął tropikalny sztorm i powódź , zginęły dotychczas 43 osoby.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”