Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 117

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 sie 2006, 14:02

Jest juz ta decyzja w sprawie Milanu??
:roll:

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 02 sie 2006, 14:37

L'A.C. Milan é ufficialmente ammesso alla Champions League 2006/2007!

Ufffff.....gramy dalej!!!! Dopuścili nas :D

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1325

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 sie 2006, 14:41

No i całe szczęście że jednak dopuścili nas do LM.Teraz czas na naszą ofensywe na rynku transferowym i mam nadzieje że Milan zrobi jakieś porządne Transfery
Ostatnio zmieniony 02 sie 2006, 14:42 przez gilardino11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 sie 2006, 14:42

No i całe szczeście juz nie wytrzymywałem powoli :D
No to transfery sie szukujaą i to jakie :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 sie 2006, 16:35

Dobrze ze Milan dopuscili, w koncu trzeba wziac rewanz na Was ;) Szewy juz nie macie ;) Swoja droga to jednak sie ciesze ze Milan zagra w LM. Tyle ze ta kara w lidze powinna zostac 15 punktowa ;) No ale coz, moze dzieki spadkowi Juve w koncu zdobedziecie mistrza ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sie 2006, 17:29

Martinho może powiedzieć Wy nie macie Ballacka :P i "Ze" czyli dwóch podstawiowach - czekaj do końca okna transferowego okaże sie kogo na papierze bedzie miał podobne szanse jak rok temu. Pisze się na rewanż nie ma co :] Teraz wymaganie beda inne co do Bercika wieć damy rade :wink:

Scudetto ? Chievo Werona :!: bo dobrze wiemy ze każdego da sie pokonac :]

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 sie 2006, 19:01

No i dobrze, że Milan dopuścili. Finał LM Chievo - Osasuna jakoś mi się nie widział. Milan już od kilku lat dociera przynajmniej do półfinału, zobaczymy jak będzie w tym sezonie. ChL bez włoskich potentatów nie byłaby tak ciekawa. Poza tym kibice Milanu psioczyliby, że gdyby Rossonerri grali to Ci albo Tamci nie wygraliby ChL ;)

W tym roku rywalizacja może być ciekawa. Mimo tego, że Barca prowadzi bardzo rozsądną politykę transferową jakoś wątpię, że obronią tytuł. Co najwyżej w Hiszpanii, w LM bardziej stawiam na Real, chociaż Cappello ze swoimi drużynami furory w tych rozgrywkach nie robił.
Chelsea moim zdaniem też nie wygra. Dojdą wysoko ale nie wygrają. To byłoby złe. Udowodniłoby, że we współczesnej piłce można kupić wszystko.
Możliwe, że w finale historia znów się powtórzy. Jeden faworyt i jedna niespodzianka tak jak Liverpool i Arsenal w ostatnich latach.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2006, 21:04 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 02 sie 2006, 19:10

Finał LM Chievo - Sevilla
:shock: widac, ze z Ciebie fan "wielkich" :) . Sevilla bedzie grac w P.UEFA :)
Natomiast dla mnie jak druzyna awansuje do finalu to juz jest wielka np. Monaco czy FC Porto, bo w pilce nie liczy sie kasa tylko gra

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 sie 2006, 21:08

:shock: widac, ze z Ciebie fan "wielkich" :) . Sevilla bedzie grac w P.UEFA :)
Natomiast dla mnie jak druzyna awansuje do finalu to juz jest wielka np. Monaco czy FC Porto, bo w pilce nie liczy sie kasa tylko gra
Oczywiście chodziło mi o Osasunę. My bad. Nie wiem co mi odbiło, to pewnie przez te korespondecyjne pojedynki w ostatniej kolejce między Realem, Sevillą, Valencią i Osasuną.

Niespodzianki są niezbędne, inaczej byłoby nudno choć finał bez wielkiej drużyny to trochę jak tort bez tej wisienki na czubku. :)

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 06 sie 2006, 12:49

W tym sezonie najwiekszą niespodzianką będzie zespół Werderu. Wzmocnili słabą obronę, nie będą tracić już głupich bramek. Atak też mają silniejszy, a jak wiadomo była to jedna z najbardziej ofensywnie grających drużyn.

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 06 sie 2006, 15:38

W tym sezonie najwiekszą niespodzianką będzie zespół Werderu.
Miejmy nadzieję, że zdetronizuje dominację Bayernu i pokaże się z jak najlepszej strony w LM. Mają przecież przynajmniej jednego klasowego napastnika, którym jest Klose. Klasnić to co prawda inna szkoła jazdy, ale też zalicza się do world class

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 07 sie 2006, 9:48

W Pucharze Ligi sobie poradzili to i w lidze sobie poradzą. Bayern nie jest już taki mocny bez rozgrywającego. Jeśli się nie wzmocni do Werder idzie po mistrza. I dobrze

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 sie 2006, 10:17

Luber0 pisze:W Pucharze Ligi sobie poradzili to i w lidze sobie poradzą.
Ta, a skad taka pewnosc? Liga i Puchar ligi to 2 odrebne rozgrywki rozniace sie swoimi prawami. W pilce wszystko jest mozliwe, moze pasc 1 X albo 2... Wiec nie wiem jak po jednym meczu w finale Pucharu Ligi mozna:
- stwierdzic kto w lidze bedzie gora w bezposrednim meczu: Bayern czy Werder
- Okreslic ktory zespol zmierza po mistrza, kiedy to jeszcze liga sie nie zaczela.

Luber0 jakiemu zespolowi kibicujesz? Bo cos tu smierdzi Borussia, naszym odwiecznym rywalem ;)

Awatar użytkownika
Wahini
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 07 sie 2006, 11:10

Nie ma sensu porownywac meczu z Groclinem do tego z LM. Tam bedzie zdecydowanie wieksza motywacja, Polacy beda grysc trawe. Co nie znaczy, ze bedzie latwo.

Szanse wietrze w korzystnym wyniku na wyjezdzie (np. 1:1, lub skromna wygrana Legii) dzieki temu, ze rywale nas zlekcewaza. Pozniej 0:0 lub cos w tym stylu w Warszawie.

Mimo mojego hurraoptymizmu nie sadze by Legia byla w stanie jakas strate odrobic u siebie.

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 09 sie 2006, 9:01

Martinho pisze:Luber0 jakiemu zespolowi kibicujesz? Bo cos tu smierdzi Borussia, naszym odwiecznym rywalem

Kibicuje Borussi ale niemam nic przeciwko aby inne niemieckie zespoły zachodziły jak najdalej w europejskich pucharach. W kóncu to podnosi prestiż bundesligi. Ale stwierdzam jedno, że Bayern nic nie robi by osiągnąć coś na arenie międzynarodowej, jak zawsze transfery z niemieckiej ligi a nikogo spoza Bundesligi, czy im szkoda pieniędzy czy co innego, tego nie wiem. Werder natomiast zobacz jak szaleje na rynku transferowym, nie są to może hity, ale moim zdaniem oni w tym sezonie będą mistrzami. A Puchar Ligi czy choćby towarzyski z TSV pokazują że coś jest nie tak z Bayernem. Sezon może być jednym z gorszych w ostatnich latach. CHociaż życzę im jak najlepiej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”