Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 25 kwie 2008, 11:56
some1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 16:37
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 25 kwie 2008, 18:12
Dlaczego tak uważasz? Moim zdaniem Liverpool nie będzie miał mniejszych szans niż Chelsea. Myślę że w klubie z Anfield dojdzie do zmiany trenera, co wyjdzie im prawdopodobnie na dobre. Do tego zakupią pewnie znowu paru wartościowych piłkarzy, więc nie rozumiem czemu nie mieliby się włączyć do walki o PL. A już porównywanie ich do Evertonu który jest zespołem o klasę gorszym jest śmieszne.romantyk_emil pisze:Liverpool zapewne i w przyszłym sezonie w Premiership nic nie osiągnie oprócz 4 miejsca o które coraz mu ciężej z sezonu na sezon bo Everton jest coraz lepszą drużyną... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 18:59
amolinn pisze:Dlaczego tak uważasz? Moim zdaniem Liverpool nie będzie miał mniejszych szans niż Chelsea. Myślę że w klubie z Anfield dojdzie do zmiany trenera, co wyjdzie im prawdopodobnie na dobre. Do tego zakupią pewnie znowu paru wartościowych piłkarzy, więc nie rozumiem czemu nie mieliby się włączyć do walki o PL. A już porównywanie ich do Evertonu który jest zespołem o klasę gorszym jest śmieszne.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 25 kwie 2008, 19:06
No teraz to sie po prostu osłabiłeś. Tyle.romantyk_emil pisze: Klub z Anfield co roku kupuje klasowych zawodników za których płaci olbrzymie kwoty
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 25 kwie 2008, 19:12
Przecież napisałem że dojdzie pewnie dojdzie do zmiany trenera. Arsenal też bł skazywany przed sezonem na max 4 miejsce, a jednak jest inaczej. MU 2 sezony temu też miało nie mieć żadnych szans w Premiership.romantyk_emil pisze:Sądzę ze Liverpool pod wodzą Beniteza już nie jest wstanie nic osiągnąć w lidze.Jak sie nie mylę to jego 4 rok na Anfield i za każdym razem było 4 miejsce(raz było 5, kiedy przegrali rywalizację z Evertonem o 4 miejsce).
Ogromne kwoty? Chyba pomyliłeś ich z Chelsea. Liverpool dopiero przed poprzednim sezonem wydał sporo kasy na zawodników. Wcześniej był raczej oszczędny.romantyk_emil pisze:Klub z Anfield co roku kupuje klasowych zawodników za których płaci olbrzymie kwoty ale i tak nie jest wstanie włączyć sie do walki o mistrzostwo.
Nie utożsamiam się z kibicami Liverpooluromantyk_emil pisze:Nie porównałem was tylko napisałem że coraz ciężej jest wam w lidze rywalizować nawet o 4 miejsce gwarantujące grę w Cl. Very Happy Very Happy
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 19:14
rdz pisze:No teraz to sie po prostu osłabiłeś. Tyle.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 kwie 2008, 19:16
romantyk_emil pisze:Dirk Kuyt Feyenoord Rotterdam - 9 mln £
Jermaine Pennant Birmingham City - 6,7 mln £
Craig Bellamy Blackburn Rovers - 6,5 mln £
Daniel Agger Brøndby IF - 5,8 mln £
Peter Crouch Southampton FC - 6,75 mln £
Pepe Reina Villarreal CF - 5,85 mln £
Mohamed Sissoko Valencia CF - 5,6 mln £
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 19:17
amolinn pisze:Przecież napisałem że dojdzie pewnie dojdzie do zmiany trenera. Arsenal też bł skazywany przed sezonem na max 4 miejsce, a jednak jest inaczej. MU 2 sezony temu też miało nie mieć żadnych szans w Premiership.
Fernando Torres Atlético Madryt - 20 mln £amolinn pisze:Ogromne kwoty? Chyba pomyliłeś ich z Chelsea. Liverpool dopiero przed poprzednim sezonem wydał sporo kasy na zawodników. Wcześniej był raczej oszczędny.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 25 kwie 2008, 19:19
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 19:28
amolinn pisze:Czy to są duże sumy jak na klub, który walczy o mistrza? Łypiący Bądźmy poważni.
kwoty są niskie,ale popatrz na Arsenal który wydaje mniejsze pieniądze i więcej osiąga w lidzeamolinn pisze:Te kwoty (oprócz tej przy Torresie) są raczej niskie w porównaniu z kasą jaką wydają inne angielskie kluby. Więc to chyba jeszcze bardziej potwierdza to co ja napisałem.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 19:31
Można, ale Rafa chyba bardziej koncentruje się na Champions League.romantyk_emil pisze:nie są duże, ale patrząc na nazwiska jakie grają w tej drużynie to chyba możną żądać żeby drużyna grała o mistrzostwo
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 19:35
Hanni pisze:Można, ale Rafa chyba bardziej koncentruje się na Champions League.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 25 kwie 2008, 19:36
To czemu piszesz że nie mają szans w przyszłym sezonie? Zdecyduj się w końcu.romantyk_emil pisze: nie są duże, ale patrząc na nazwiska jakie grają w tej drużynie to chyba możną żądać żeby drużyna grała o mistrzostwo Very Happy
Arsenal ma specyficzną politykę transferową. Po za tym Wenger potrafi na pojedynczego piłkarza wydać grubą kasę tylko musi mu naprawdę wpaść w oko.romantyk_emil pisze:kwoty są niskie,ale popatrz na Arsenal który wydaje mniejsze pieniądze i więcej osiąga w lidze Very Happy
amolinn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 25 kwie 2008, 19:38
No bo wydaje.....romantyk_emil pisze:amolinn pisze:
tylko nie wyskakujcie mi że Chelsea wydaje grube miliony na piłkarzy od kąd jest Romek![]()
Kubańczyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio