Ostatnie pkt dostałem w 2008 roku za skasowanie skody felicisbQ pisze:bartbuks miałeś już jakąś zaliczkę na koncie?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 cze 2011, 16:13
Ostatnie pkt dostałem w 2008 roku za skasowanie skody felicisbQ pisze:bartbuks miałeś już jakąś zaliczkę na koncie?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 cze 2011, 16:15
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2011, 16:18
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 22 cze 2011, 16:25
W jakim mieście tak skaczą?mete pisze:Przed chwilą byłem świadkiem już 3 skoku z wieżowca w swoim życiu
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2011, 16:28
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 cze 2011, 16:44
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 cze 2011, 16:45
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2011, 16:52
Jeżeli chodzi o miasto to i budynki miastowe to większych problemów nie było. Uszkodzony był jeden most i trochę dróg to drogi załatali a most jakoś postawili na nogi. Co do prywatnych rzeczy to wygląda już to lepiej niż rok temu, ale ludzie nadal się borykają z problemami spowodowanymi przez wodę. Do mnie woda nie dotarła do mieszkania. Zniszczyła mi tylko działkę na której miałem dość dobrze wyposażoną altankę(do imprez typu grill lub tym podobnych).Co roku przejeżdżam przez Jasło, ponieważ przebiega tamtędy trasa numer 73, którą podążam w Bieszczady. Rok temu jak przejeżdżałem przez Twoją miejscowość (początek września) to widziałem duże zniszczenia spowodowane powodzią. Ogarnęliście się jakoś ?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 cze 2011, 17:16
Znani jestescie jeszcze z tego, ze najebani policjanci bija u Was brutalnie ludzi.mete pisze:Jasło i wszystkie wypadki na jednym osiedlu z wieżowców, które są oddalone od siebie o jakieś 20 metrów góra. Jak widać nie tylko dzięki Szpakowi będzie miasto znane.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 cze 2011, 17:18
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2011, 17:20
Chodzi Ci o tą świeżą aferę?Znani jestescie jeszcze z tego, ze najebani policjanci bija u Was brutalnie ludzi.![]()
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 cze 2011, 17:40
B. prezydent Wroclawia (91-00 bodaj) a obecny minister kultury daje nagle 100 mln w ostatniej chwili ale nie, to przeciez nie mialo wplywu ani przebiegu ani w ogole to przypadekMinister kultury powinien przedstawić publiczną informację o wszystkich środkach budżetowych i unijnych, które za jego kadencji trafiły dla miast-kandydatów do tytułu Europejskiej Stolicy Kultury - powiedział prezydent Katowic Piotr Uszok. Podczas konferencji prasowej poświęconej planom miasta po przegranym konkursie o tytuł ESK prezydent Katowic był pytany o przyznanie przez Bogdana Zdrojewskiego 100 mln zł dotacji dla Wrocławia i ogłoszenie tej decyzji w momencie wizyty ekspertów konkursu o tytuł ESK. Wrocław ostatecznie zwyciężył w konkursie.
Minister kultury Bogdana Zdrojewskiego komentował sprawę jako "smutne nieporozumienie"; tłumacząc, że dotacje otrzymają też inne miasta, które czekają na nie od dawna i oceniając, że w żaden sposób nie zakłóciło to przebiegu konkursu ESK 2016.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 cze 2011, 17:42
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 cze 2011, 18:06
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2011, 18:10
Ja dodam, że w Polsce wszyscy się interesują po alkoholu politykąMarco_Van_Basten pisze:Jestem pod wrażeniem Magnum. Jesteś kilka dni w Polsce, a już ładujesz alkohol strumieniami i zacząłeś interesować się polityką.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio