Wasze prywatne typy - Strona 1169

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 15 gru 2011, 17:28

strunin pisze:Ja ostatnio miałem z nimi ciekawe przejścia. Mimo, że wcześniej wypłacałem od nich pieniądze bez problemów, teraz nagle zażądali takich samych dokumentów.
Arwin, jaką metodą wpłacałeś do nich pieniądze ?
Przelewy24.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 15 gru 2011, 18:40

To są niby przelewy24, ale za pośrednictwem moneybookers, więc nie do końca to prawdziwe. Musisz podesłać im te dokumenty i zrzut z moneybookers ze strony profilowej, gdzie widać zarejestrowane e-maile i najlepiej, żeby to było konto z którego wpłacałeś, bo rożnie się zdarza.
Ja zamiast rachunku przesłałem im zrzut z wyciągiem bankowym i drugi z danymi ze strony banku i dało rade.
Zmienili trochę taktykę, bo sporo osób widocznie na wygrywało ostatnimi czasy, a tak odwleką nieco wypłaty na potem :D

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 gru 2011, 18:50

Salas11 pisze:W prostych żołnierskich słowach - pierdolić Ligę Europejską! Dla mnie te rozgrywki przestały istnieć i nie postawię na nie choćby złotówki, nawet jeśli miałbym tracić [ch**] wie jakie pewniaki. Fulham [']['][']['][']['][']['][']['][']

Puszczam singla przed wyjściem do roboty. Na Fulham. Gołą jedynkę, bo nie chcę przekombinować. Za 500 zł. 115 zł na czysto do wyjęcia. Szybka kontrola sytuacji w tabeli, Angole muszą wygrać, bo Wisła podejmuje rezerwy Twente i prawdopodobnie ich pojedzie. Różnica między obiema drużynami wynosi punkt. Muszą wygrać, żeby awansować. W robocie sprawdzam wynik w przerwie meczu, 2:0 dla Fulham. Wszystko zgodnie z planem, Duńczycy o nic nie grają. Anglicy wygrają bez problemu. Pewny swego zamykam okno przeglądarki i nie śledze dalszych wydarzeń w meczu. Myślę sobie: Zajebiście. Za wygraną kupię mamie na święta perfumy, które tak bardzo lubi. Wracam z nadgodzin z roboty, nie ogarniam nawet livesports, od razu wbijam na bwin. Loguję, patrzę na stan konta - 131.50 PLN Szok, ale chwila refleksji. Może nie rozliczyli zakładu. Zdarza się. Ale zaglądam w historię zakładów i jaskrawa czerwień uderza w moje oczy. [k****] co jest?! Wygrywali... Pędem wchodzę na livesports - 2:2 :zgon: Ale jak to? Jakim cudem zjebali wygrany mecz z drużyną grającą o czapkę gruszek? I to u siebie? OStateczny cios zadaje informacja, że wyrównująca bramka padła w samej końcówce meczu. Konsternacja... Tkwię oszołomiony gapiąc się mętnym wzrokiem w monitor. A więc to prawda, zjebali... Anglicy odpadli topiąc mi pół tysiąca złotych. Wisła wygrała, co było do przewidzenia ale gówno mnie to w tej chwili obchodzi, bo staram się ogarnąć, jak to się stało.
Nigdy nie lubiłem grać LE, każdy mecz szczególnie w fazie grupowej śmierdział. Cżłowiek nie wie, która drużyna potraktuje te rozgrywki na poważnie, czy wystawi silny skład. Ale skusiłem się. Po raz ostatni w bukmacherskiej karierze zagrałem i wtopiłem. Teorie spiskowe nasunęły się same, ale bramki padały normalnie, Fulham dało dupy i odpadło. Krzyż na drogę.

Idę spać.
Miałem podobnie i też przewaliłem sporo kaski na Fulham :/ trzeba pomyśleć jakby się tu odegrać teraz :think:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2011, 19:10

Aker niestety to jest wkalkulowane, jeśli gramy za grubsze pieniądze. Ja w tamtym roku przewaliłem na Realu pięć stów, no ale trzeba było pogodzić się i powoli odegrać. Dziś zagrałem asekuracyjnie:

Hannover 1
PAOK - Rubin X

Majątku nie wygram, ale na razie tylko za 50 zł, dla zabawy. Teraz jednym okiem oglądam simultanika z LE i obczajam wieczorne mecze, aby cos za kilka stów puścić.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 gru 2011, 19:34

ten paok moze Ci nie wejść patrząc na to co się tam dzieje na boisku... No ale obym się mylił :)
Ja dzis mialem grać Kogutów, ale odpuściłem.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2011, 19:37

Aker pisze:ten paok moze Ci nie wejść patrząc na to co się tam dzieje na boisku... No ale obym się mylił
Zobaczymy, ta czerwień jest niepokojąca :P
Aker pisze:Ja dzis mialem grać Kogutów, ale odpuściłem.
Też odpuściłem jak zobaczyłem kto nie pojechał. Stwierdziłem, że mogą dać ciała.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 gru 2011, 20:15

przez fulham przeszlo 550zl ale mialem za 100 puszczone wiec da sie rpzezyc... Jednak dla mnie udany raczej LE

na dizisaj Udinese i Hapoel

na live moze walne paok :think: albo nie :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2011, 20:19

czeher pisze:na live moze walne paok
Wypluj te słowa :P

Też myślałem potem nad Udine, ale cholera wie, czy oni podchodzą do tego poważnie, czy nie :roll:

AZ i Birmingham, to mi chodzi po głowie. Atletico też, ale z nimi to cholera wie, raz wygrywają, potem nagle nie potrafią grać. Niby po 0:3 z Espanyolem powinni zmazać plamę.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 gru 2011, 20:25

Celtic jest dla mnie dramatycznie slaby... czerwo dla hapoel :| :| :|

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2011, 20:30

czeher pisze:Celtic jest dla mnie dramatycznie slaby...
Wiem, ostatnio nie wytrzymałem 15 min na ich meczu. Tego nie dało się oglądać.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2011, 21:19

bartbuks pisze:Hannover 1
PAOK - Rubin X
:ok:

Tak jak wczoraj. dzień na plus, więcej nie gram. Ważne, że kolejna stówka wpadła ;)

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 15 gru 2011, 23:02

strunin pisze:Wzruszająca historia. Każden jeden z nas, który obstawia z pewnością wie co czujesz, bo przeżył to nie jeden raz.

Ja myślę o Tottenhamie, który żeby awansować musi wysoko wygrać i liczyć na potknięcie Rosjan. Wydaje się możliwe, lecz bardzo trudne do wykonania, ponieważ bardzo prawdopodobne, że PAOK okaże się gościnny i podzieli się punktami z Rubinem, takie 1-1 się maluje. PAOK gra ładną piłkę, więc jeśli kombinatoryka z dzieleniem punktów nie będzie im w głowie, to mogą mecz wygrać. Nie wiem jak Tottenham do tego podchodzi. W lidze dobrze im idzie, następny rywal to Sunderland, więc nie jest to przeciwnik wymagający, przynajmniej w teorii. Jednak jeśli chcą się skupić na lidze i powalczyć o powrót do ligi mistrzów, z pewnością gra w podrzędnym pucharze zadania im tego nie ułatwi, więc różnie może być z motywacją. Ktoś się orientuje jakim składem ruszyli londyńczycy do Irlandii ?

Po za tym Hannover, ale z niemieckimi ekipami w pucharach nigdy nic nie wiadomo i żaden wynik tu nie zadziwi.
Kolejny dobrze wyglądający typ to Austria - Malmo. Ci pierwsi mają jeszcze szansę na awans, ale muszą wygrać i liczyć na to, że AZ nie pokona Metalistu (coś jak dzisiaj Wisła i Fulham ;) ) Metalist pewny pierwszego miejsca, więc AZ ma wszystko we własnych rękach, co powoduje że i to staje się nie złym typem.

Ogólnie jednak rzecz biorąc typy te nie są jakoś wybitnie przekonywujące, ale nic bardziej sensownego na czwartkową ligę europy do głowy mi nie przychodzi.
No chyba, że po za LE, Mistrzostwa Klubowe i dokładny wynik 5-0 dla Barcelony ;), a pierwszy strzelec.... hmmmmm.... Fabregas ? heh :hardkor:

Macie jakieś propozycje ?
Alkmmar jednak wystarczył remis. Z Barceloną było blisko :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2011, 23:47

Mi jakoś Udine nie leżało i dobrze zrobiłem, że odpuściłem. Już wyrosłem z grania, bo trzeba. Coś śmierdzi to nie tykam. AZ też jakoś mi nie leżało, Metalist nie bez powodu chyba zajmował w grupie 1 miejsce. Brugge - Braga śmierdziało mi remisem, ale wyszedłem z założenia, że dwa remisy jednego dnia to niebywały fart, a za 10 nie było sensu grać.

Z pięć lat temu trafiłem na jednym kuponie 4 remisy za 10 zł. Prawie 9 stów wpadło. Fajna sprawa, ale prawdopodobieństwo bardzo niewielkie. Potem nie udało mi się tego powtórzyć i odpuściłem. :P

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 16 gru 2011, 0:48

No Metalist przypadkowo na 1 miejscu nie był, Oligarcha pakuje w nich nie małe pieniądze, ale mieli zapewnione 1 miejsce w grupie, więc myślałem, że Alkmmar da rade, a oni z deka odpuszczą, nic z tych rzecz. Statystyki jednak miażdżące na korzyść Holendrów, ale to piłka nożna, zdarza się, trudno. Jutro też jest dzień :) Na celowniku Galatasaray i Clermont :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 gru 2011, 1:02

strunin pisze:Na celowniku Galatasaray
Też nad tym myślałem. A Clermont to ciekawa propozycja. Po dwóch remisach powinni odkuć się. Jutro przejrzę dokładniej i się pomyśli. Dzięki za podrzucenie Francuzów ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”