Post Wyświetl pojedynczy post autor: FC Liverpool » 11 mar 2010, 23:53
FC Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 mar 2010, 2:13
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 12 mar 2010, 8:51
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 mar 2010, 9:19
kaczy pisze:Hahahamożna pisać, wmawiać sobie, ale widzę że ja nie jestem jedyny który tak naprawdę nie wierzy w awans
![]()
Znaczy sie ja wierze (a może tylko chce wierzyć). Ale patrząc 'Realnie' będziemy czekać w napięciu przez 3 tygodnie a jak w końcu stanie nam przed telewizorem oglądać już nie będzie tak ciekawie.
Za każdym razem wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały nas jako uczestników 1/4, jednak po meczu bylo inaczej.
Real odpadał już w 1/8 finału z Juventusem, Arsenalem, Romą, Bayernem i Liverpoolem, w każdym z tych rewanżowych spotkań byłem optymistą (tak tak, nawet w tym na Anfield) ... i właśnie to mi nie pozwala nim być przed rewanżem z Lyonem. Groteska !
Tak na przypomnienie ;D
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 12 mar 2010, 10:31

miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 mar 2010, 12:47
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 12 mar 2010, 13:30
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 12 mar 2010, 13:35
Co by nie powiedzieć tego typu fotki są strasznie prostackie (nie jest to napinka z mojej strony bo nie jara mnie fanatykowanie przed tv najlepszym klubom Europy) więc trudno nie nazwać ich w tym kontekście prostakami. Tym bardziej, że już wiemy co Real zawojował.kaczy pisze:Nazywanie ich garstką prostaków jest mocno przesadzone z twej strony
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 mar 2010, 13:55
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FC Liverpool » 12 mar 2010, 14:01
FC Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 mar 2010, 15:43

Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 mar 2010, 15:56
Ja mam.Boromir pisze:Wy też nie zrobilibyście sobie zdjęcia z Pucharem Mistrzów?
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 12 mar 2010, 16:24
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 mar 2010, 16:49
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 mar 2010, 16:54
podaj zrodlo swojej wiedzytylerdurden pisze:
Odniose sie jeszcze do jednego kretynizmu wynikajacego z kompletnej niewiedzy i ignorancji - rzekomego mega-zadluzenia Realu i klopotow finansowych.
NIech liczby mowia za siebie:
- wynik finansowy Realu Madryt za sezon 08/09 to zysk 21 mln
- wynik finansowy Barcelony za sezon 08/09 to zysk 6 mln
- zadluzenie netto Realu na 30 czerwaca 2009r wynosilo 327 mln (wyzsze o 120 mln od zadluzenia Barcelony), zadluzenie ma spasc w tym roku do 210 mln
To wszystko przy wydatkach rzedu 313 mln (nie 250 czy 270) glownie na pilkarzy w sezonie 08/09 (wchodza tu wszystkie transfery do 1 lipca 09 czyli transferu Benzemy, za Ronaldo zaplacono np jedna kwota w wysokosci 80 mln funtow.)
I na konec jeden maly smaczek, ilu kibicow zdaje sobie sprawe,ze Real kompletnie przebudowujac poprzedniego lata zespol (8 nowych zawodnikow) wydal NETTO (zakupy nowych pilkarzy - zysk ze sprzedazy innych) "tylko" 60 mln wiecej niz Barcelona, ktora miala kompletny zespol.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio