Na poczatku meczu dwie dobre okazje Makaay'a, jedna po bledzie obroncy, pozniej dobry strzal z wolnego. I pozniej, ni z gruchy, ni z pietruchy, po roznym trafia Klitzpera. Przypadkowa bramka, szkoda. Ale jest jeszcze czas.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 15:51
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2007, 17:30
Był i co z tego...olson pisze:Ale jest jeszcze czas.
styl był dobry, nie marny i nie wiem kogo miałeś na myśli pisząc 'wszyscy' , może CudakaEbi pisze:Po zwycięstwie w marny stylu z Arminią nadzieje się rozbudziły i wszyscy oszaleli
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 lut 2007, 18:48

spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2007, 19:24
mieliśmy jakiś tam pomysł na grę, graliśmy dość dobrze, tylko skuteczność ['], nie wiem co robił Makaay w tym meczu, może postawił, że nie strzeli bramki?spyrczak pisze:a po drugie to pomysl na gre, a wlasciwie jego brak czyli jednym slowem chaos po stronie Bayernu
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 19:25
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 lut 2007, 19:33
Akarin pisze:Poldi nie wyleczył do końca kontuzji łydki, daltego wszedł dopiero w końcówce Wink
olson pisze:spyrczak Poldi nie zagral od poczatku, bo narzekal na bole lydki. Jestem pewien, ze przy 100% sprawnoscia ujrzelibysmy go w jedenastce.
Dokladnie tak, pokazuje juz teraz ze jest wart tego milionaolson pisze:I na koniec Schaludraff Razz. Brakuje takiego zawodnika teraz w Monachium. Szybki, przebojowy, dobrze dryblujacy. I ta akcje, przy ktorej zalozyl sito Lucio Cool. Dobrze, ze od przyszlego sezonu bedzie przybieral czerwona koszulke Szpoko.
No wlasnieolson pisze:I pamietajcie kibice Bayernu- nigdy nie bedzie tak zle, zeby nie moglo byc jeszcze gorzej Lol.
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 lut 2007, 15:03
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 8:15
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 19 lut 2007, 9:23
Michał M pisze:czy ktoś z Was orientuje się może, czemu Ottmar zdecydował się wstawić Sagnola na prawej pomocy? Ten wariant był juz kilkukrotnie wypróbowany i przez niego samego i przez Magatha, i jakoś nigdy nie zdawał rezultatu Sad
Malo tego, zapowiedzial rowniez ze nazwisko kolejnego pilkarza ktory zasili Bayern po tym sezonie poznamy juz na dniachMichał M pisze:Ulli H. stwierdził wreszcie, że Bayern będzie szukał wzmocnień w ofensywnych liniach - pomocy i ataku Wink Także transfery nie skończą nam się na Altintopie i Schlaudraffie Cool
Michał M pisze:Ale na temat M. Schwarzera i C. Gordona nie słyszałem nic Laughing
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 9:44
ooo, o tym to nie słyszałemMalo tego, zapowiedzial rowniez ze nazwisko kolejnego pilkarza ktory zasili Bayern po tym sezonie poznamy juz na dniach Twisted Evil
Tak, wiem, chciałem się tylko trochę posmiać z głupoty wyspiarzyale na temat M. Schwarzera i C. Gordona nie słyszałem nic Laughing
Temat tych dwoch transferow jak i calego motywu szukania przez Bayern nastepcy Kahna to wymysl jakiejs angielskiej gazety zreszta calkowicie absurdalny, dla mnie ten temat nie istnieje Wink
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 19 lut 2007, 9:57
looool sorki staryMichał M pisze:Sorrki, spyrczak, ale chyba nie doczytałeś dokładnie co napisałem - "na prawej pomocy", nie obronie Wink
Przecież to Salihamidzic w meczu z Aachen biegał na prawej obronie a Sagnol w prawej pomocy, i ten właśnie wariant się nie sprawdził (nie pierwszy raz zresztą, jak pisałem). Klasie Willy'ego nic nie zamierzam zarzucać, dla mnie to był i jest jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) prawy obrońca w ostatnich latach na świecie. Mimo, iz w tym sezonie gra zaskakująco słabo Sad
Uli zapowiedzial ze Bayern nie szuka pilkarzy defensywnych lecz ofensywnych, kreatywnych i ze juz w najblizszym czasie poznamy nazwisko trzeciego pilkarza ktory zasili Bayern po tym sezonieMichał M pisze:ooo, o tym to nie słyszałem Shocked
Michał M pisze:Tak w ogóle, to jakieś typy co do składu na Real? Question
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 10:09
no problemo, nie jestem wrażliwyooool sorki stary Embarassed Razz ale mam dzis exam i o niczym innym nie mysle
ano racjanajprawdopodobniej chodzi o tego Sose
no fakt, obrona "żelazna", tu raczej zmian nie będzie. Zresztą pole manewru raczej niewielkie (chyba, żeby wymienić van Buytena na Demichelisa, w co wątpię). A w ataku Ottmar zapowiedział własnie wystawienie Poldiego koło Makaaya. Także zostaje pomoc i... ból głowy. Ale pewnie nie będzie ryzykować i postawi na doświadczonych graczy (czyli Goerlitz nie ma szans na pierwszą "11"). Obstawiłbym jednak Schweiniego na lewej, a Salihamidzica na prawej stronie. Ottmar wspominał coś, że chciałby takiej współpracy Bastiana z Lahmem, jaka była na MŚKahn - Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm - Bastian, van Bommel, Owen, Brazzo - Poldi, Makaay Wink
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lut 2007, 12:38
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 12:58
chyba jestem znowu do tyłu - co to za kłopoty Willy'ego?olson pisze:Moze to przez te klopoty z zona.
zastanawiałbym się czy Andi nie lepiej by sobie poradził w prawej pomocy - ma zdolności ofensywne (w końcu w juniorach grał jeszcze jako ofensywny pomocnik), co zresztą dało się zauważyć z Arminią, a do defensywy już lepiej nadawałby się Ottl czy Brazzo. Ale to taka luźna sugestiaolson pisze:na pozycji prawego obroncy powienien grac Goerlitz.
kogo?olson pisze: Marschalla
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lut 2007, 13:07
Rok temu, gdy Francuz lawirowal miedzy odejsciem do Juve, a pozostaniem w Bayernie, jego zonka radzila mu, aby przeniesli sie do Wloch. Bardzo chciala sie tam przeprowadzic. Teraz temat powrocil, od kilku miesiecy milosc ponoc przeminela. Ostatnio ona wyprowadzila sie od Sagnola z dziecmi i prawdopodobnie bedzie rozwod. Ot coMichał M pisze:chyba jestem znowu do tyłu - co to za kłopoty Willy'ego?
olson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio