Real Madryt (zbiorczy) - Strona 118

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 sie 2005, 20:53

Tak sobie siedze i myślę...
Myślę i siedze...

A tak konkretnie zastanawia mnie sprawa Real Madrid TV . Czy jest ktoś zorientowany jak w polskich REALiach mogłbym se nadzwyczajnie w świecie ustawić Rm tv na własnym pudle . Czy potrzebna jest jakaś specjalna satleita czy co ? :idea:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 sie 2005, 21:06

Czy potrzebna jest jakaś specjalna satleita czy co ?
no jasne ze jest potrzebna. To jest chyba jasne. Jak inaczej chcesz go miec. Musisz kupic sobie jakos satelite, ale zanim to zrobisz to zastanow sie czy warto. Na tym programie nie ma nic ciekawego. Tylko wiadomosci po hiszpansku oczywiscie. Przez caly dzien leca stare mecze z przed 2,3, a nawet 4 lat. Ja chociaz ze jestem fanem realu nie ogladam tego programu NIGDY, no moze oprucz wiadomosci i ostatio puszczali mecze na zywo realu w Azji. A pozatym to nie puszczaja zadnych innych meczy na zywo. Nie wiem czy to sie kiedys zmieni. Wg mnie powinni przynajmniej puszczac na zywo mecze ligowe na Santiago Bernabeu.
Nie watro kupowac zadnaj satelity tylko dla tego programu.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sie 2005, 22:47

Snake RealMadridTv nie może puszcać meczy Realu na żywo bo nie ma do tego praw bo w hiszpanii jest jakas stacja te ( tak jak u nas canal +0 która wykupiła prawa do transmisji meczów całej ligi)
Żeby złapać RealMadrid Tv wystarczy tylko kuić satelite Astrao średnicy przynajmniej 60 cm a wtedy napewno bedzię można oglądać tą stacje :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 sie 2005, 23:02

Z tego co ostatnio widzialem puszczali informacje a nawet wywiady po angielsku. Co do meczy to wystarczy albo Al Jazeera albo canal plus :D

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sie 2005, 23:14

do meczy wystarczy mieć AL Jazeera albo Canal Plus albo CCTV 5 gdzie sa pokazywane prawie wszystkie mecze realu w Primera Division

Real Madryt złożył nową ofertę za obrońcę Sevilli - Sergio Ramosa.

"Królewscy" chcą pozyskać młodego defensora za £15M.
Prezydent Sevilli - Jose Maria del Nido rozmawiał z Florentino Pérezem i wyraźnie dał do zrozumienia, że jeżeli "Floro" chce sprowadzić na 'Santiago Bernabéu' 19-latka, musi zapłacić o 3 miliony więcej. Sam piłkarz z chęcią przeszedłby do klubu "Galacticos". Czy Pérez wyda tyle pieniędzy na tego utalentowanego zawodnika?
Czy więc Sergio Ramos dołączy do Królewskich :?:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 13 sie 2005, 8:21

O proszę ! Widzę, że w końcu Real pomyślał i wei, że ma dzurę w obronie, jednak nie nastawiaajcie się, że Sevilla go puści. Po pozyskaniu Savioli mogą walczyć o miejsce w pierwszej "4"...Ramos to jeden z lepszych obrońców tego klubu i raczej nie odejdzie, chyba że go kasa będzie korcic...

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sie 2005, 10:52

Ramos to nie tylko jeden z lepszych obrońców tego klubu ale już jeden z najlepszych młodych obrońców na świecie. Jeśli tylko Sacchi i Luxemburgo bedą go chcieli to prezes Sevilli nie stanie na przeszkodzie
bo Ramos nie ma aż tak wielkiej klauzuli

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 11:12

frik23 pisze:Z tego co ostatnio widzialem puszczali informacje a nawet wywiady po angielsku. Co do meczy to wystarczy albo Al Jazeera albo canal plus :D
Przede wszystkim Sky na swoich kanalach

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 sie 2005, 11:19

herdek pisze:Po pozyskaniu Savioli mogą walczyć o miejsce w pierwszej "4"...
Pewnie :!: Zwłaszcza że ten bardzo slaby gracz ma zastąpić 'el Bestie'. Pokazał co potrafi w barcy oraz Monaco. Nie jestem jego fanem jak dla mnie koleś jest niespelniony. I nie wiem naprawde czy ma takie mozliwości aby się spelnić. Boje się że Sevilla będzie tulać się od 5-8 miejsca czyli powroci na nalezne jej miejsce. Dziure w ataku zalatali kimś bardzo przeciętnym. Po sprzedazy Ramosa kogo kupią :?: Znając życie po takich oslabieniach Sevilla zabardzo nie powalczy choć, moze sprawić niespodzianke w co wątpie...

Ramos jest potrzebny ale przydał by się takze Lugano. Koleś jest ścianą w Brazyli, ma paszport i napewno był by niedrogi. Ale Ramos to Hiszpan więc z racji jego narodowości jest nam potrzebny bo u nas krucho z Hispzanami. Kontrakt Helguery zaraz będzie wygasal i będzie znim chyba tak jak z Figo. Odejdzie z wolnego transferu. Wtedy z pewnością 'de lux' ściągnie Lugano lub Edu Dracene...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 11:51

Figo jezeli wedlug ciebie Kroliczek jest slaby to gdzie ty masz oczy. Przez 3 lata gry w Barcie strzelil jakies 60 bramek, a to robi niezle wrazenie. Na wypozyczeniu w Monaco rowniez bardzo dobrze sie spisywal. A jedynym powodem dla ktorego nie gra w ekipie Blaugrany jest fakt iz Ryjek nie widzi go w swojej koncepcji druzyny, z reszta tak samo jak Kluiverta, ktory rowniez jest pilkarzem nieprzecietnym. Natomiast to co zrobila Sevilla zastepujac Bestie Kroliczkiem jest nader sluszne i z pewnoscia przyniesie zamierzony efekt, moze powtorzy sie sytuacja jak z Forlanem, czy Morientesem, ktorzy nie chciani w silniejszych klubach blyszcza i czaruja w moglo by sie wydawac druzynach znacnie slabszych.

Ramos to podobno priorytet Sacchiego wiec kto wie co sie moze stac przez najblizsze 20 dni. Co do Lugano czy Draceny poki co nie sa potrzebni, biorac pod uwage nowe przepisy UEFA ktore maja wejsc w zycie.

Co do Sevilli to w zeszlym sezonie sprawili niespodzianke, ktorej nikt sie nei spodziewal i nikt moze oprocz ich samych nie liczy ze to powtorza.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2005, 11:54

Chyba macie racje !
Nie zwróciłem uwagi na te prawa . Myśl,ałem że jak RMtv to wszystkie mecze itp. Ten kanał to raczej dla obywateli Hiszpani . Najlepiej zostać przy canalu , lub ewentualnie ten sky 8)

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sie 2005, 11:57

Chciałbym żeby dołączył Ramos dlatego że jest Hiszpanem i jesli poszedłby do realu i jeśli by grał tak jak w Sevilli to mógłby być rewelacją na mundialu który bedzie juz za rok.Według mnie Sevilla dobrze zrobiła z Saviolą który bedzię miał pewne miejsce w 11 tego klubu i pokaże ze nie jest zwykłym graczem

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 sie 2005, 12:53

Pokazał w Pucharze Konfederacji jak się gra. Do Savioli mnie nic nie przekona dla mnie jest slaby tak samo jak i ten cały Maxi Lopez phi...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 12:56

Figo11 pisze:Do Savioli mnie nic nie przekona dla mnie jest slaby tak samo jak i ten cały Maxi Lopez phi...
Slepota i tyle, Maxi moze i nic nie pokazal poki co w Europie, ale jezeli chodzi o Saviole to mylisz sie i to bardzo. Tak samo ktos moglby powiedziec ze Ronaldo nic nie pokazuje a jakas po 30 bramek w sezonie strzela.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sie 2005, 13:00

Maxi Lopez rzeczywiście jest słaby i z tym stwierdzeniem tzreba sie zgodzić nic nie pkazał oprócz bramki z chelsea.Możecie mówić że Ronaldo jest gruby ale nadal jest genialnym napastnikiem i to udowadnia :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”