Myślę i siedze...
A tak konkretnie zastanawia mnie sprawa Real Madrid TV . Czy jest ktoś zorientowany jak w polskich REALiach mogłbym se nadzwyczajnie w świecie ustawić Rm tv na własnym pudle . Czy potrzebna jest jakaś specjalna satleita czy co ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 sie 2005, 20:53
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 sie 2005, 21:06
no jasne ze jest potrzebna. To jest chyba jasne. Jak inaczej chcesz go miec. Musisz kupic sobie jakos satelite, ale zanim to zrobisz to zastanow sie czy warto. Na tym programie nie ma nic ciekawego. Tylko wiadomosci po hiszpansku oczywiscie. Przez caly dzien leca stare mecze z przed 2,3, a nawet 4 lat. Ja chociaz ze jestem fanem realu nie ogladam tego programu NIGDY, no moze oprucz wiadomosci i ostatio puszczali mecze na zywo realu w Azji. A pozatym to nie puszczaja zadnych innych meczy na zywo. Nie wiem czy to sie kiedys zmieni. Wg mnie powinni przynajmniej puszczac na zywo mecze ligowe na Santiago Bernabeu.Czy potrzebna jest jakaś specjalna satleita czy co ?
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sie 2005, 22:47
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 sie 2005, 23:02
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sie 2005, 23:14
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 13 sie 2005, 8:21
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sie 2005, 10:52
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 11:12
Przede wszystkim Sky na swoich kanalachfrik23 pisze:Z tego co ostatnio widzialem puszczali informacje a nawet wywiady po angielsku. Co do meczy to wystarczy albo Al Jazeera albo canal plus
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 sie 2005, 11:19
Pewnieherdek pisze:Po pozyskaniu Savioli mogą walczyć o miejsce w pierwszej "4"...
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 11:51
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2005, 11:54
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sie 2005, 11:57
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 sie 2005, 12:53
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 12:56
Slepota i tyle, Maxi moze i nic nie pokazal poki co w Europie, ale jezeli chodzi o Saviole to mylisz sie i to bardzo. Tak samo ktos moglby powiedziec ze Ronaldo nic nie pokazuje a jakas po 30 bramek w sezonie strzela.Figo11 pisze:Do Savioli mnie nic nie przekona dla mnie jest slaby tak samo jak i ten cały Maxi Lopez phi...
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sie 2005, 13:00
Ultras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio