Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 sie 2011, 14:29
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 14:44
Wszystko pięknie, ale to nie ja zacząłem ten temat w tym temacie.Wszystko ładnie, ale temat pomyliłeś
Hmm o jakim analogicznym czasie mówimy?Osobiście wolę 5 zwycięstw w najbardziej prestiżowych klubowych rozgrywkach na świecie niż 2 w analogicznym czasie
Owszem był, ale nie przypominam sobie takiego zbierania odpadów.Przypomnę tylko, że Manchester też nie zawsze był na topie, też nie zawsze kupował najlepszych graczy.
Ja się nie naśmiewam z transferów Milanu. Ja się naśmiewam z reakcji na te transfery. Sprowadza Aqulianiego, którego w LFC wypychają od 2 lat i nie ma chętnych, który jak czytam w Juventusie się nie sprowadził, oho wzmocnienie! Wielkie wzmocnienie Milanu. Litości.Fajnie się z innych naśmiewać gdy się jest na topie nie? Natomiast wtedy szybko się zapomina, że miało się też słabsze okresy.
Podejrzewam, że każdy z tych graczy był wypychany ze swojego poprzedniego klubu i jakoś kolejki chętnych na niego nie było. Zlatan klasa piłkarska wielka, ale charakter zjebany i nikt nie zdesperowany jakoś po jego cyrkach w Barcie nie chcia, a przede wszystkim nie był skory mu płacić takiej pensji. Robinho to samo w City spalony, to jakoś nikt go przygarnąc nie był skory, i musiał wracać do Brazylii, bo tam tylko wielbią swoje gwiazdki. Z Ronaldinho było to samo. Cassano kolejny z wielkim potencjałem piłkarskim i zjebanym charakteremi i się tłukł po jakieś sredniej Sampdorii, dopóki wy go nie przygarneliśćie. Kolejny odpad Aquiliani. Każdy z tych zawodników był dostępny do kupienia, był na liście transferowej i nie przypominam sobie wielkiej walki wielkich tej Europy o ich zatrudnienie.Podejrzewam że każdy wielki europejski klub (może poza Barcą, Realem, MU czy MC) z pocałowaniem ręki by wziął odpady takie jak Ibra, Robson, Cassano czy Taiwo.
Mhm polecam jego ostatni występ ze Spursami. 19 lat i taka gra, no ale jeśli wolisz sprowadzanie odpadów po innych klubach niż kupowanie perspektywicznych graczy, którzy za parę lat staną się topowymi graczami, to cóż jak pisałem każdy lubi to co ma. Gdyby był rok 2004 to pewnie byś pisał, że wolisz staruszka Rivaldo niż jakieś Ronaldo za paręnaście milionów funtów. Brawo z takim podejściem z pewnością wrócicie na szczytDla mnie lepszą inwestycją jest sprawdzony Mexes za free niż Phil Jones za kilkanaście mln funcików...
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 sie 2011, 14:46
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pyzel » 25 sie 2011, 14:51
Blanc? Saha? Owen? Tak z głowy w pierwszej chwiliKamil232 pisze: Owszem był, ale nie przypominam sobie takiego zbierania odpadów.
Zlatana to nawet Mourinho chciał, Robinho był po mundialu na którym imponował dojrzałością i na pewno ktoś by go wziął mówiło sie o Interze trafił chwała bogu do nas, a Cassano w Sampdorii był kluczowym piłkarzem i nazwanie jego pobytu w Genui "tłuczeniem się" jest ignorancją. Jeśli chodzi o Aquilaniego nawet go nie wymieniłem, więc nie wiem po co z nim wyskakujesz, sam jestem sceptycznie nastawiony do tego transferu.Kamil232 pisze: Podejrzewam, że każdy z tych graczy był wypychany ze swojego poprzedniego klubu i jakoś kolejki chętnych na niego nie było. Zlatan klasa piłkarska wielka, ale charakter zjebany i nikt nie zdesperowany jakoś po jego cyrkach w Barcie nie chcia, a przede wszystkim nie był skory mu płacić takiej pensji. Robinho to samo w City spalony, to jakoś nikt go przygarnąc nie był skory, i musiał wracać do Brazylii, bo tam tylko wielbią swoje gwiazdki. Z Ronaldinho było to samo. Cassano kolejny z wielkim potencjałem piłkarskim i zjebanym charakteremi i się tłukł po jakieś sredniej Sampdorii, dopóki wy go nie przygarneliśćie. Kolejny odpad Aquiliani. Każdy z tych zawodników był dostępny do kupienia, był na liście transferowej i nie przypominam sobie wielkiej walki wielkich tej Europy o ich zatrudnienie.
Pyzel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2011, 14:52
Ani żaden z fanów Milanu. Osobiście bardzo mi się podobają transfery Fergusona i się zdziwiłem dlaczego fan United ma takie a nie inne zdanie.Wszystko pięknie, ale to nie ja zacząłem ten temat w tym temacie.
Berlusconi z Gallianim trafili do Milanu w podobnym czasie co Ferguson do Manchesteru. Jeżeli popatrzymy całościowo na historie to jeszcze troszeczkę United do Milanu brakuje.Hmm o jakim analogicznym czasie mówimy?
Kogoś by uczył czytania ze zrozumieniem a sam tego nie potrafi. Czytałeś opinie fanów Milanu na temat tego transferu? Widziałeś gdzieś post, że Aquilani jest wielkim wzmocnieniem? Nie, bo nikt takiego czegoś nie pisał. Ale oczywiście na własne potrzeby trzeba coś stworzyć z niczego. Zresztą akurat po Tobie można było się tego spodziewać.Ja się nie naśmiewam z transferów Milanu. Ja się naśmiewam z reakcji na te transfery. Sprowadza Aqulianiego, którego w LFC wypychają od 2 lat i nie ma chętnych, który jak czytam w Juventusie się nie sprowadził, oho wzmocnienie! Wielkie wzmocnienie Milanu. Litości.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 15:00
W Stambule przegraliście, wiem, że do dziś cieżko w to uwierzyć, ale jednak. Tak więc tych LM było dwie.Z takim podejściem Milan zdobył w XXIw. 3x LM...
Proponowałbym, żebyś nie zaczynał się bawić w Wilmore'a bo to chyba nie zbyt dobrze się skończy.Widziałeś gdzieś post, że Aquilani jest wielkim wzmocnieniem? Nie, bo nikt takiego czegoś nie pisał. Ale oczywiście na własne potrzeby trzeba coś stworzyć z niczego. Zresztą akurat po Tobie można było się tego spodziewać.
Mete pisze:Boromir zrozum wreszcie, że Aquilani będzie wzmocnieniem Milanu
Ja wiem o tym, że prawda boli, ale czasami lepsze to niż babranie się w gównie pt. jakich to genialnych ruchów dokonujemy.Nie wiem co jest gorsze - potencjalny transfer Kaki do Milanu czy Twoja obecność w tym temacie.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 sie 2011, 15:23
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2011, 15:23
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 15:36
Mów do mnie więcej, skoro trzeba odwoływać się do stereotypów na mój temat, to jasna sprawa argumentów brak i trzeba czymś sie podeprzeć.Manchester w temacie Milanu z domieszką Tuska. Jeszcze tylko brakuje Smoleńska, Barcelony i pederastów, więcej emotikonek i będziemy mieli komplet!
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 sie 2011, 15:50
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 15:58
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 sie 2011, 16:16
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2011, 16:25
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 25 sie 2011, 16:36
Giggs opamiętaj się, to że MU teraz wygrywa to nie czyni , że masz w głupi sposób Milan obrażać bo chcąc nie chcąc to nie jest mniejszy klub.To że teraz Włoskie ekipy mają problemy? To się zmieni jestem pewien.nie zazdroszcze tych 7 lat bez majstra, nie zazdroszczę przejścia w ciągu 2 lat z ze zdobywcy LM do gry w Uefie.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 16:38
No właśnie właśnie 30 lat bez Mistrzostwa. Ferguson nie przyszedł do klubu który był na topie, tylko klubu który był średniakiem, ba nawet bronił się przed spadkiem. Znakomite porównanie znalazłeś.Nie wspominając o tym, ze Milanowi wypomina 7 lat bez mistrzostwa a Ferguson pierwszego majstra wygrał w w 1993 roku, czyli około 7 lat od objęcia posady i ponad 30 lat od wcześniejszego mistrzostwa. No ale cóż jak się wysoko zajdzie to się zapomina o przeszłości.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio