Prawie zawsze mam kupowane na miejscu. Zamawianie biletów przez internet to horrendalne koszta, i jeśli nie chodzi o jakieś naprawdę super widowisko, to się po prostu nie opłaca - kilkakrotnie więcej płacisz za przesyłkę i rezerwację, niż za bilet. Absurd, ale co poradzisz.Jak długo przed meczem zamawiałeś bilety, przez internet, jaki koszt ?
Z Montolivo jest ten zgryz, że on może sobie bardzo dobrze poradzić w większej drużynie, jeszcze nie został tak naprawdę sprawdzony na poziomie Milanu. Wierzę, że ma nieodkryty potencjał, Aquilani moim zdaniem swoje wyżyny już osiągnął i faktycznie, nie jest to gracz, który mógłby zrobić różnicę, jakiej oczekiwaliśmy, jakiej potrzebuje Milan walczący o LM.To samo uważam o Montolivo czy De Rossim bo oni mi nie pasują jako zawodnicy
De Rossi to piłkarz, który z miejsca może być światową czołówką i co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. Było to już tu poruszane - moim zdaniem to jest casus Pirlo, znudził się Rzymem i potrzebuje odejść, by znów tak dobrze grać. Oby odszedł i oby do Milanu. W Serie A w swoim czasie na jego poziomie grywali tylko Cambiasso, Ambrosini, a wcześniej Gattuso. Nieprzypadkowo kiedyś go chciał Real za grube miliony.
No tak, Aquilani ma parszywą sytuację - jego transfer za tydzień może być oceniany super, jak i beznadziejnie. Jeśli się okaże, że na rozgrywającym zostajemy z nim, Seedorfem i Emanuelsonem, to będzie to pierwsza od lat wpadka Gallianiego. (Nic nie ujmując wysokości tego ruchu, bo jak słyszałem, że Juventus parę tygodni temu proponował prawie dwa razy tyle i nic, to finansowo Galliani po raz kolejny okazał się genialny). Jeśli coś się zmieni na innych pozycjach, to zobaczymy. Jeśli to będzie jedyny transfer, to będzie katastrofa, bo samą stabilizacją i zrozumieniem gry (w porównaniu do sytuacji z września sprzed roku, gdy nikt nic nie wiedział) nie zajedziemy dalej, niż ćwierćfinał LM.Także podsumowując - generalnie [h**], poczekajmy do końca okienka, jestem ciekaw tego 29.08 może coś pozytywnego się wydarzy.
Bo po wszystkich marzeniach o wielkich gwiazdach czy okazjach na bardzo dobrych piłkarzy transfer Aquilaniego to najgorszy z możliwych transferów do klubu. Po namyśle uważam, że gorsze byłoby nie tylko przedłużenie kontraktu Pirlo, ale i brak jakiegokolwiek transferu.
Na razie wszystko na to wskazuje, ale wciąż toczą się rozmowy.Cagliari mamy odwołane ?