Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 1178

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2240
Kibicuję: AC Milan

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sie 2015, 20:24

Dla mnie Lavezzi to wcale nie jest klasowy piłkarz.Pamiętam go z Napoli i PSG i dupy nie urywal,ponadto jestem pewny,ze jak to ma w zwyczaju nie postrzela duzo.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 25 sie 2015, 20:28

On ma szarpać i asystować od strzelania są inni, ja natomiast jestem pewien że 10 bramek i 10 asyst w sezonie jest w stanie wykręcić. A co do tego czy jest top, dotychczas kluczowy gracz mistrza Francji, ograny w LM, nie bojący się presji, dla nas obecnie taki zawodnik to jest Top jak najbardziej. Jak wrócimy do LM to wtedy będzie można dywagować na jego temat, ale obecnie to dla nas gracz z topu.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sie 2015, 20:32

Lavezzi kluczowym graczem PSG :ooo ?

Chetnie wygram jakis alkohol i wejde z Toba w zaklad,ze nie będzie miec 10+10.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 25 sie 2015, 20:34

Nie chce mi sie wierzyć w jednoczesne ściągnięcie Lameli i Lavazzy. Pewnie bedzie albo, albo.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2015, 20:35

On ma szarpać i asystować od strzelania są inni, ja natomiast jestem pewien że 10 bramek i 10 asyst w sezonie jest w stanie wykręcić.
Nie chce nic mówić, ale Lavezzi nawet jak był w najlepszej formie w karierze grając w Napoli to nigdy w jednym sezonie ligowym w Serie A nie przekroczył a nawet nie doszedł do 10 bramek. Owszem nie jest to jakiś szrot, ale nie róbmy z niego od razu niewiadomo kogo.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 25 sie 2015, 20:39

EnJoy pisze:Lavezzi kluczowym graczem PSG :ooo ?
czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałem wyraźnie, że dotychczas kluczowy gracz, w zeszłym sezonie rozegrał łącznie 47 meczy, zdobył 9 bramek i tyle samo asyst. Jeśli dla ciebie ten bilans nie oznacza kluczowy, to nie mamy o czym rozmawiać. A że w tym sezonie stracił miejsce, to temu chce odejść i tak zagrał w 2 meczach łapiąc łącznie 80 minut, a dopiero 3 kolejka.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sie 2015, 20:45

Hahahha,pierdolnales glupote i sugerujesz cos o czytaniu ze zrozumieniem.Hahahaha.

W ani jednym sezonie Lavezzi nie byl kluczowym graczem PSG.Jest kilku graczy w Paryzu,ktorzy sa ważniejsi od Argentynczyka.Kluczowym graczem to jest Zlatan,wazniejsze ogniwa u Blanca,wczeniej Ancelottiego bylo Verratti,Matuidi czy Motta.Od nich zalezalo znacznie wiecej.

Fakt,przy prawie 50 meczach 9 goli to strach sie bac tego gracza.

Wchodzisz w deal z tym 10+10 ?

Zapewne doczekam sie na jakas glupia wymówke,ze kibicuje Milanowi,zazdroszcze blablabla.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 25 sie 2015, 21:04

Za dużo z Mazurem w jednym temacie przebywasz i robi ci sie coraz większy defekt mózgu.

Co ma kluczowy gracz do Zlatana czy Verattiego ? obaj to gwiazdy tej drużyny, Lavezzi grał w większości spotkań, więc rozumiem, że takiego gracza, który rozgrywa blisko 50 spotkań w sezonie nazywasz uzupełnieniem składu :badziewie:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sie 2015, 21:18

Coco wrzuca coraz ciekawsze argumenty,ponadto manipuluje.Za duzo przebywasz ze soba...dalej nie dokończe zeby sie nie znizyc do Twojego poziomu.

A teraz jak dziecku.

Kluczowym graczem jest Zlatan.Moze w lidze robic co chce,wygrac mecz,na strzelać mase goli.Verratti to mozl zespolu,kieruje gra zespolu,rozgrywa,jest niezastąpiony w drugiej linii Paryza.Obok nich to nawet Lavezzi nie stal.Teraz to zestaw ze swoim "kluczowy gracz PSG".
Ponadto odkrec manipulacje i przepros albo znajdz cytat gdzie napisałem ze Lavezzi to uzupełnienie skladu.Czytanie ze zrozumieniem i te sprawy .

Wchodzisz w te 10+10 ?Dwa razy napisałem,nie wiem czy nie doczytałes czy specjalnie cos pomijasz,ale na podstawie Twojego pierwszego wpisu wystosowalem taki zakladzik.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 183

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 25 sie 2015, 23:33

Lamela to bylby fatalny wybor. Fatalny. Gosc sportowo jest na dnie i na dokladke prezentuje podly charakter. Szanujmy sie.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sie 2015, 11:35

Obrazek

Jakieś jaja z tym Perisicem, ile się oni z nim bujają.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sie 2015, 13:41

Ponoć juz koncówka :D

Swoja droga niesamowicie Mancini sie uparł na Perisicia. Jesli sie potwierdzi opcja, ze zaplacimy za niego 20 mln + bonusy (wypozyczenie + transfer definitywny), a Chorwat bedzie grał piach, to moze byc on kosztownym, ostatnim zyczeniem Mancio w Interze, lub jak sie rozmysli jak z Shaqirim czy Montoya.

Pytanie czy przyjdzie ktos jeszcze oprocz Perisicia z ofensywnych graczy np. jakis Lamela (transfer Sona), Lavezzi (ostatni rok kontraktu w Paryzu), lewy obronca (Siqueira blizej Portugalii rzekomo). W transfer srodkowego pomocnika nie wierze, trzeba bedzie liczyc na Guarina i Hernanesa. I najwazniejsze pytanie, kto jeszcze odejdzie? Szrotu jest jeszcze duzo (Yuto, Schelotto, Taider), a mozliwe ze odejdzie Ranocchia, Jesus lub D'Ambrosio.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 28 sie 2015, 23:07

Wilki gwarancji bankowych oczekują, a że mamy weekend to zanosi się na opóźnienie do poniedziałku. Czyli Lamela nie przyjdzie.

Z drugiej strony istnieje jeszcze temat Lavezziego, szejk z psg mówił, że nie będzie go zatrzymywał, ale sam Lavezzi zaczyna mocno się zastanawiać co zrobic, przebąkuje o chęci powrotu do Argentyny za rok, dwa. Może być tak, że zostanie w Paryżu walczyć o skład i gdy mu nie wyjdzie, to spakuje manatki i poleci za ocean - tak sobie myślę.

Boriniego temat też już upadł, pojawił się za to Edera i tego gościa chciałbym zobaczyć w Interze.

Mam nadzieje, że jeśli odejdzie obrońca to będzie to Andrzej R. J Jesus jest dobry, fajnie zagrał ostatnio i musi zostać. O!

EDYTA z 03:22

Lavazza definitywnie odpada? Perisić pewniak, Eder ponoć też, tylko Sampa musi zaklepać Ibarbo.

Takie grafy się jawią.Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 183

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 29 sie 2015, 9:42

Na pewno Eder to lepsza opcja niz Borini.

Majac na uwadze brak gry w w europejskiech pucharach taka obsada ataku : Icardi, Jovetic, (?) Perisic, Palacio, (?) Eder powinna byc wystaczajaca. Co wazne jest tu miejsce na pewna elastycznosc zwiazna z wykorzystaniem odmiennych taktyk.

Do pomocy bedzie Melo last minute. :P

Natomiast w obronie ciezko przewidziec dalsze ruchy. Na ten moment najgoretsze nazwiska to Siqueira / Ghoulam / Sala.
Kto odjedzie? Tutaj wymieniany jest praktycznie kazdy.

Awatar użytkownika
serjtankian
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: serjtankian » 29 sie 2015, 10:37

Czy Siqueira i Perisic już są potwierdzeni? Bo chyba mnie coś ominęło.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”