Mercato Rossonerich - Strona 119

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 02 sie 2006, 11:10

Widze, ze po oswiadczeniu Fiorentiny odnosnie Toniego, Inter teraz moze skierowac swoje glowne sily na Zlatana, chociaz jeszcze wiele moze sie zdarzyc, lacznie z transferem Toniego do Milanu. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Dzisiaj zreszta najwazniejsza jest decyzja UEFA w sprawie Milanu.

W kazdym razie znikam dzisiaj na dluzszy czas. Nie bede was oszukiwal i powiem wam, ze wyjezdzam w interesach. Szczerze mowiac chodzi o mercato Rossonerich. Pan Berlusconi poprosil mnie, abym pomogl mu sciagnac do klubu nowych zawodnikow i moim obowiazkiem bylo mu nie odmowic. Dlatego obiecuje, ze wkrotce w koszulkach Milanu ujrzycie nowych pilkarzy. Trudno mi mowic juz teraz o konkretnych nazwiskach, bo moze to zaszkodzic prowadzonym negocjacjom, ale mozecie byc spokojni, iz Pan Nerwowy sprowadzi odpowiednich graczy. Trzymajcie kciuki za powodzenie mojej misji. Do zobaczenia w przyszlosci Milanisci. Pozdrawiam.

Forza MILAN !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sie 2006, 12:15

Lazio dostało oferte - 5 milionów i Marco Borriello za Massimo Oddo :] Marca zastapił by 33 - letnie Albańczyka Igri Tare mistrza gra głowa :] siwą głową - wraca prawdopodobnie do Bresci - Chcieli Rzymianie Pasquale Foggie ale Pacynka mówi weto i basta :P Młody nie do wyrwanie - Lotito chce sciągna na prawa flanke Carlosa Diogo z Realu - wystawniony na liste transferową ...

Amelia podpisze nowa umowe z Livorno tylko dla tego by ... wiecej dostali za niego :] Amelia do Juve :!: ale przez Milan :] Gigi cały czasu kuszony max kontraktym - dzisiejsza decyzje UEFA bedzie max ważna :]

Gila cukruje - zaprasza Nino - ale info mówi że Zlatan jest pod telefonem i w kazdej chwili będzie graczem Milanu ...

Wraca temat Gallasa 8) czas to w tym wypadkiu nie pieniądz a sojusznik...

AS wykorzystuje Cicinho :P Każdy pragnie :lol: no na pewnoe jak Figo, Ruud Emerson i reszta - za krótko chyba jest chłopa w europie

Inter kupił Vieira :!: Gratuluje :) ale z napastnikiem bedzie dwa razy większy problem :]
Ostatnio zmieniony 03 sie 2006, 14:22 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 942

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 02 sie 2006, 14:46

Panie i Panowie, MILAN zagra w Lidze Mistrzow, czekamy więc na nowych graczy :)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 sie 2006, 14:49

Teraz jak Milan zostal dopusczony do rozgrywek Cl to juz mamy pewnosć ze przyjdzie kilku klasowych pilkarzy pozoztaje czekac :twisted: :twisted: :D

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 742

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 sie 2006, 14:51

a to jest pewne ze Milan moze grac??skad to wiecie??podajcie zrodlo!!

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 02 sie 2006, 14:52

Zaza pisze:Lazio dostało oferte - 5 milionów i Marco Borriello za Massimo Oddo :] Marca zastapił by 33 - letnie Albańczyka Igri Tare mistrza gra głowa :] siwą głową - wraca prawdopodobnie do Bresci - Chcieli Rzymianie Pasquale Foggie ale Pacynka mówi weto i basta :P Młody nie do wyrwanie - Lotito chce sciągna na prawa flanke Carlosa Diogo z Realu - wystawniony na liste transferową ...
A świstak siedzi i zawija ... za 5 mln to Massimo mozna by wziasc ale nie dodajac Marco :d

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 sie 2006, 14:54

Mete

Maasz np.

:arrow: http://www.acmilan.com :wink:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 742

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 sie 2006, 14:59

myhalek acm juz znalazlem wspaniala wiadomosc wiec pewnie juz niedlugo nowi pilkarze zawitaja!!moze juz dzis Ibra

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sie 2006, 15:22

Peyter a ja jestem ZA - Bo Marco i tak odejdzie [na 90%] tym bardziej jak przybędzie napastnik... Pozzi za młody by gnił na ławce - Do Lazio go ? to było by myśl ale Lazio tez nie chce 19 tylko gracza który cos może im dac z większa pewnościa atak Pandev Rocchi Borriello :]

Milan w Champions League - i teraz sie zaczyna :] zobaczymy jak sie skończy ...

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 02 sie 2006, 16:37

Zaza tylko LAzio by chciało Marco na stałe a nas rzecz jasna interesuje tylko jego wypozyczenie :D

P.S

Gila: Z kim wolałby gracz Ibrą czy Torresem, z Inzaghim :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sie 2006, 16:46

No tak racje Lazio chce Borriello "na zawsze :P " że tak powiem, alew warto też przypomniec że Milan [niby] cały czas ma dwójke graczy Lazio na celowniku - Massimo Oddo i 20 letni Szwajcar Valon Behrami.

Trener Delio Rossi chce Foggie ale to nie możliwe - Dalla Bona w miejsce Liveraniego - Borriello w miejsce Tare czy nawet Di Canio :wink: [nie możliwe ale wiesz o co chodzi] i gra :] nawet na stałe ich oddać - [plus kasa oczywiscie]. I tak opuszczą Milan wiec jepiej by grali dla Lazio niż po jakims Livorno :P Jeszcze nie dawno mówiło sie że Walter Novellino zatrzyma Dalla Bone na Stadio Luigi Ferrarisa ale Sampdoria liczyła na graczy za free z kartą na reku. [Tracą Aimo Diane na rzecz Palermo - to tak poza konkursem]

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 02 sie 2006, 18:48

Ponownie sports.it wspomina o Gallasie i Oddo. Mowi że Milan pragnie sprowadzić wielkie nazwiska do Mediolanu, tu wymienia się Ibrahimovica, Buffona i/lub Ronaldinho :roll: , oraz o dalszym azmacnianiu formacji defensywnej i chęci sprowadzenia Gallasa i/lub Oddo. Jak na mój gust to trochę za dużo. Nawet jak na plotki. Gigi, Torres lub Ibra i któryś z obrońców wystarczą, to i tak dużo. Mam nadzieję ze nie za dużo i przez to nie realne :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sie 2006, 12:08

Martwi mnie wypowiedz Berlusconiego ... bo nie wierze ze gdyby trwały negocjacje mówił by takie rzecz :? że max 25 milionów :? że 4 za sezon - To nie miałe by sensu... A wczoraj agent Ibry zażądał sprzedarzy swojego klienta... - zaraz po ogłoszeniu "wyroku" UEFA :roll:

Ronaldinho odmawia... nie wiedziecz czemu :roll: Dziwny koleś z niego :P Ba ponoć nawet oferty nie ma :P Ale dziś znów jadą z koksem :P

Calderon już traci pewnośc :!: Ale pozostała mu nadzieja :lol: Ciekawa taktyka zwłaszcza po tym co powiedział w czasie wyborów ... No nic jak Kaka' pragnie to niech idzie ...

I znów wraca temat - Gallas - Rossonero ? Mowa :] przez cały czas swojej kariery w Chelsea Francuz grał z numerem 13 na koszulce ... teraz to że odejdzie jest pewne na 99% tylko czy potwierdza się jego słowa i nasze plany ? zobaczymy... 11 milionów kosztował Chelsea gdy go kupowali z stade Velodrome z Marsylii - teraz za pewne nie stracą ...

Obrazek

Dzisiejszy numer "posłańca" :wink: donosi:

Obrazek

Zlatan odchodzi i nie ma gadanie - Milan proponuje 25 milionów za Ibre - za tyle Viola siada do rozmów :roll: - teraz niech Inter wykona ruch - bo w notes Morattiego wpisany jest też Crespo - wiadomo wszystko .. i nic :] I Juve i Viola licza na to ze derby beda zaciete :] ale powoli wojna na Giuseppe Meazza - poza nim moga się dogadać :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sie 2006, 14:04

No coż trzeba omówić też plotki a nie tylko :roll: Przepraszam ze post pod postem ale zaczełem pisać od nowa bo troche mi to zajeło jak trzeba wkleje albo prosze moda o to - grazie

Dziś dostałem maila o bardzie ciekawej treści - pisał mój informator :P i jego filmy "Wiesz kto namówił Berlusconiego na ten transfer ? Capello ! Tak tak ! Ja bym go lał w modre jak Ty chciałeś tych którzy szukają następce Shevchenki na teraz [ :P ] Pamiętasz słowa Capello Ibra to nowy Van Basten ? aż mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera jak to czytam :evil: co teraz powiesz ? może Kluivert wróci "

Nic nie powiem napisze ... [on dostał inną wersje tego co napisze ] bo bredzi troche ale to szczegół :P

Zlatan Ibrahimović ...

Obrazek

Mimo informacji które dopiegają do nas z Półwyspu Apenińskiego nie jest jeszcze piłkarzem Milanu :!: [jeszcze ?] Teraz pytanie ile prawdy jest w informacjach o derbach - ofertach i zakupie Szweda ? tego nikt nie wiem ... Wczoraj jego agent oznajmił że odejdzie z klubu podczas tego okna ...

Szwed należy do podobnych piłkarzy co np. SuperPippo - "może ich kochać albo nienawidzieć :P" Każdy kto śledzi rozgrywki serie A wie jak udany miał pierwszy sezon w Juve - drugi słaby i to było do przewidzenia. Bo tak jest cześto po zamianie kraju i rozgrywek - Zaliczył słaby mundial i teraz gdy Juve spada odejdzie jak inne gwiazdy. Pytanie czemu Milan ...

Szwed nie jest napastnikiem a la "dostaw noge" co pokazują jego "dokonania snajperskie" Najwiecej bramek strzelił w karierze właśnie dwa lata temu w swym debiucie w serie A :!: 16 A Ajaxie zamiatał obrone rywala ale strzelił "tylko" 13 - inna sprawa że tam jest inna liczba spotkań ligowych ale za to poziom Serie A jakże inny... [mówimy o liczbach w samej lidze krajowej]

Jeśli zasili Milan będzie może ocenić go po sezonie - jest jeszcze inna ciekawa teza :roll: - mianowicie że Juventus "to był taki średnia w drodze do wielkiej piłki" do ogranie sie na tym poziomie serie A dla niego - że Stara Dama przygotowała go to tego by teraz grał inaczej na chwałe nowego klubu - po Ajaxie spróbował czegoś innego i ma już inne doświatcznie a ma 24 lata jak mnie pamięc nie myli. Że teraz może byc tylko lepiej właśnie dzieki Juve - Ciekawa teza nie powiem - ale Ajax to co poziom serie C1 ?

Berlusconi mówi 25 milionów :roll: jak napisałem to jest nie pokojące że mówi publicznie o kwotach itd. Bo świadczy też o tym że może być po zawodach ... Ale spokojnie - Zlatan jest napastnikem który bez wątpienia może może uzupełnić atak Kaka' Gila - w to nie wątpie bo jak go się nauczy by grał dla zespołu to bedzie dobrze ale jakie 25 milionów ? [Juve chce 40 :roll: :lol:] - ma jeszcze rok umowe z Juve wiec jesli sie podstawi i nie podpisze nowej odejdzie za free po sezonie :!: Wiec nikt nie da za niego 40 milionów :!:

Szkoda ze nasi działacze moga mieć inna zdanie niż Zaza :P jest może wart ryzyka transferu ale na miłosc boska nie za taka klase.

Juve chce 40 :!: Parma za Gile chciała 50 :!: Milan daje Juve 25 - Parma dostała 24 ... :roll:

Znów kobiety odegrają swoją role ? :roll: Gust ma to trzeba powiedzieć :P

Liczby nie kłamią to nie typ snajpera ale nie takiego nam trzeba - Gila Pippo to sepy trzeba kogoś kto nie zastapi Shevchenke bo takiego kogoś nie ma :!: Trzeba kogoś kto uzupełni due Kaka' Gila z przodu...

Inter ? Inter walczy o Zlatana z Milanem i juz powinniśmy pić za zdrowie Morattiego :roll: ale to nie takie kolorowe - bo cel jest jeden Luca Toni wiec Inter walczy i nie walczy - teraz jak Milan zdecyduje się zaatakować Viola z ofertą 25 milionów - jestem przekonany że Berlusconi i Moratti podzielą łupy - a Inter musi kupić Włocha bo już się z nich śmieją - wczoraj znów stranieri - jeden Grosso i gdzie ta Italizacja :roll: A przepisy sie zmienia ...

Obrazek

Kibice Juve nadal wierzą - wierzmy z nimi ...

Prosze nie cytować mojej wypowiedz bo nie o to chodzi

Chłopaczek oceń sytuacje na chłodno :P "kochać albo nie nawidzieć" tak się składa ze kocham kogo innego :P 8) i nienawidze też kogo innego :P

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 03 sie 2006, 14:28

Skoro silvio tak mówi to dla "anty-ibrahimoviczów" jest to zła wiadomosc ;/ Niech Silvio lepiej cos powie o Buffonie :D

P.S Znów ten cholerny Calderon powinien dostać bana !!! Naszczescie mecz z Cveną juz blisko Kaka zagra i bedzie po marzeniach prezia Madrytu

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”