Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 119

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 28 lis 2005, 22:13

piwus pisze:Ajgor napisał:
co i dlaczego robił Engel, bo tego wiedzieć nie możesz

Tylko, że to akurat prawda

Wiesz co ja to rozumiem i się nie dziwię, że dlatego, tyle że jeżeli byłby Serb najładniej grającym graczem ligi, to mimo spóźnień by go nie przesunięto do rezerw. Coś na styl Adriano :wink: Oto mi chodziło :)

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 28 lis 2005, 22:47

Ajgor pisze: ...po drugie proponowałbym zająć się przemyśleniem tego co piszesz bo ciężko zrozumieć...
po 1 to nie moj problem,
po 2 na forum wchodze gdy nie mam co robic, nie zastanawiem sie nad formą tego co mam do powiedzenia... jak Ci nie pasuje zignoruj mnie =]

Ajgor pisze:...po trzecie masz ciekawe odczucia co do Serba, bo musiałbym dużo wypić albo spalić, żeby tak o nim powiedzieć...
Jak lubisz to pij, pal i nie mieszaj mnie do tego =] skoro uwazasz ze to dobra forma rozrywki... zebys pozniej nie zalowal :wink:

Ajgor pisze: ... i wreszcie plis, nie mów co i dlaczego robił Engel, bo tego wiedzieć nie możesz :!:
Nie pisz nic na forum o sporcie bo tylko klub/zawodnik o ktorym chcesz się wypowiedzieć wie jak jest naprawde...
piwus pisze:Po jednym golu przeciw Górnikowi Zabrze nie powinno się takich wniosków wyciągać, bo to za mało.
Nie chodzi mi tylko o ten gol, wielokrotnie widzialem "triki" w wykonaniu Nikoli.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 29 lis 2005, 8:52

'Del Piero' pisze:Nie chodzi mi tylko o ten gol, wielokrotnie widzialem "triki" w wykonaniu Nikoli.

No ok, ale wiesz, na treningu to sobie każdy może triki robić, nawet jeśli nie jest super graczem :wink:

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 29 lis 2005, 15:30

Ajgor pisze:
'Del Piero' pisze:Nie chodzi mi tylko o ten gol, wielokrotnie widzialem "triki" w wykonaniu Nikoli.

No ok, ale wiesz, na treningu to sobie każdy może triki robić, nawet jeśli nie jest super graczem :wink:
W sumie Puchar Polski mozna uznac za trening dla pilkarzy Wisly 2 lata temu

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 29 lis 2005, 21:20

Ahh ta Wisełka, nie do poznania. Jeszcze do niedawna dominacja w naszej lidze, a teraz już tak łatwo wygrywanie jej nie przychodzi. Źle nie grają jednak skuteczność to ich największa bolączka i nie zapowiada się narazie aby było inaczej. Brożek który miał być następcą Żurawskiego nie wykorzystuje wielu sytuacji 100% i na chwilę obecną brakuje mu bardzo wiele do Maćka. Kuźba dużo walczy, jednak strzelanie bramek też nie najlepiej mu idzie. Wisła marnuje zbyt dużo okazji czego efektem jest np. porażka z Arką Gdynia. Podobno Mielcarski szuka wzmocnień w Rumunii, ciekaw jestem kto wogóle przejdzie do Wisły. Jak narazie zbyt głośno o transferach nie ma. Jednak najbardziej interesuje mnie sprawa szkoleniowca pierwszej drużyny. Cupiał pozostawi na tej funkcji Kulawik czy zatrudni innego szkoleniowca? Ciekawa sprawa jednak nie wydaje mi się, aby powtórzyli błąd Legii, pewnie przyjdzie jakiś zagraniczny trener. Zoabczymy jak to będzie wyglądać na wiosnę bo ta runda jest nie najlepsza i nie ma się co dziwić, że Wisła odpadła z UEFA w spotkaniu z Guimaraes. Legia rośnie w siłę pod wodzą Wdowczyka więc łatwo nie będzie utrzymać pozycji lidera.

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

wisla

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 30 lis 2005, 10:17

Ja mysle ze Wisla gra slabo z kilu powodów. Między innymi słabej grze Pawła Brożka. Jeszcze na początku sezonu wymiatał a teraz :?: Wisła strzela coraz mniej bramek. Bo kto go moze zastąpic :?: Kryszałowicz czy Kuźba :?: :?: Dwaj w Wisle wogule sie nie odnajdują i jest taka gra jaka jest. :? Bardzo szkoda mi Wisełki i mam nadzieje ze szybko powróca do formy sprzed dwóch lat. :D

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 30 lis 2005, 16:40

adrian7776 pisze:Między innymi słabej grze Pawła Brożka

Brożek ma to do siebie, że narazie działa z zaskoczenia :) ... jak się na niego nie liczy to walnie... jak się go bierze pod uwagę, to już gorzej...

Trzeba by do Wisły doświadczonego bardziej gracza, dlatego Jeleń chyba nie jest najlepszym kandydatem... to musi być ktoś, przy kim się Broziu rozwinie...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8736
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lis 2005, 20:04

hahahahahahahaha

wielka Wisla przegrala na wlasnym stadionie :lol:
poraz kolejny Smuda pokazal pilkarzynom z Krakowa, gdzie ich miejsce :lol:

Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0) :lol: :lol: :lol:
Bramka - Maciej Iwański (89 min.)
Sędzia: Jarosław Żyro
Widzów: 5000

Wisła Kraków: Majdan - Baszczyński, Kłos, Stolarczyk, Dudka - Błaszczykowski, Cantoro, Barreto, Zieńczuk - Brożek Paweł, Penksa

Zagłębie Lubin: Liberda - Kłos, Pokorny, Stasiak, Kalousek - Iwański, Jackiewicz, Szczypkowski, Łobodziński - Mierzejewski, Chałbiński

jak widac - Wisla w najmocniejszym skladzie, nawet Zienczyk nie pomogl :lol:

brawa dla Zaglebie i Franza :)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 lis 2005, 20:04

Ajgor pisze:to musi być ktoś, przy kim się Broziu rozwinie...
No to jest przecież Kryszałowicz. :lol: ;)

Właśnie zakończył się pojedynek Wisły z Zagłębiem Lublin. Krakowianie przegrali w słabym stylu 0:1, i powiem szczerze, że w ogóle ta drużyna nie była podobna do ekipy, która podejmowała Cracovię. Grali słabo, niepewnie, nie potrafili wykończyć stuprocentowych akcji. Kryszałowicz zagrał słabiutko, Gołoś miał niby być takim wzmocnieniem, a tu taka 'niespodzianka'... :? Wydaje mi się, że długo Kulawik nie pociągnie na stołku...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 30 lis 2005, 20:07

Anka pisze:Właśnie zakończył się pojedynek Wisły z Zagłębiem Lublin. Krakowianie przegrali w słabym stylu 0:1, i powiem szczerze, że w ogóle ta drużyna nie była podobna do ekipy, która podejmowała Cracovię. Grali słabo, niepewnie, nie potrafili wykończyć stuprocentowych akcji. Kryszałowicz zagrał słabiutko, Gołoś miał niby być takim wzmocnieniem, a tu taka 'niespodzianka'... Wydaje mi się, że długo Kulawik nie pociągnie na stołku...
Jednym słowem "WSTYD"
:D :shock: :cry:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lis 2005, 20:07

Anka pisze:Wydaje mi się, że długo Kulawik nie pociągnie na stołku...
hmmm, ciekawe :lol:

jeszcze nie dawno wszyscy sie smiali z Legii, ze trenerem zostal byly pilkarz - Zielinski - mial byc trenerem tymczasowym, a zostal na dluzej, nie powiodlo sie, OUT
tak samo jest z Wisla :lol:
tez sie musze posmiac :lol: :lol:
Anka pisze: Pozdrawiam.
hmm, ciekawe czemu z Twojego zakonczenia sie nie smieje nikt :?:
czyzby uzytkownikom przeszkadzalo podkreslenie i dodanie koloru, co powoduje, ze wszystko jest bardziej przejrzyste :roll:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 lis 2005, 20:10

cloner pisze: hmm, ciekawe czemu z Twojego zakonczenia sie nie smieje nikt Question
czyzby uzytkownikom przeszkadzalo podkreslenie i dodanie koloru, co powoduje, ze wszystko jest bardziej przejrzyste Rolling Eyes
Wybacz, ale nie nadążam za Twym tokiem rozumowania...

Pozdrawiam, pozdro, pzdr....

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lis 2005, 20:14

Anka pisze:
cloner pisze: hmm, ciekawe czemu z Twojego zakonczenia sie nie smieje nikt Question
czyzby uzytkownikom przeszkadzalo podkreslenie i dodanie koloru, co powoduje, ze wszystko jest bardziej przejrzyste Rolling Eyes
Wybacz, ale nie nadążam za Twym tokiem rozumowania...

Pozdrawiam, pozdro, pzdr....
to nie moja wina, ze nie jestes zbytnio rozgarnieta dziewczyna :lol:

przeczytaj ten text jeszcze raz i pomysl ;)
hmm, ciekawe czemu z Twojego zakonczenia sie nie smieje nikt
czyzby uzytkownikom przeszkadzalo podkreslenie i dodanie koloru, co powoduje, ze wszystko jest bardziej przejrzyste :roll:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 lis 2005, 20:23

cloner pisze:to nie moja wina, ze nie jestes zbytnio rozgarnieta dziewczyna Laughing
I nie moja, że masz kompleksy i u każdego widział coś złego. ;)

Cóż, może po prostu chodzi Ci o to, że Twoje niezwykle oryginalne podpisy pozdro zostały wyśmiane, a moje zwykłe nie.... nie wnikam, wybacz mi to.

vieris pisze:Jednym słowem "WSTYD"
Racja. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 30 lis 2005, 20:48

No że to jest wstyd, to niestety trzeba potwierdzić... :? Co nie zmienia faktu, że sytuacja Legii była taka sama, więc wyśmiewano ją słusznie...

No tak zapomniałem o Kryszale... faktycznie przy nim Brożek złapie wiatr w żagle... może nawet nauczy się mówić tak samo ciekawie jak Kryszał... czyli swoimi wypowiedziami sprawiać, że robi się go żal i gniewać się na niego nie można :wink:

P.S. A oco Tobie cloner chodzi... bo co ma być śmiesznego w tym krótkim i zwięzłym słowie... :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”