Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1181

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 gru 2013, 23:46

Kim jest uśmiechnięty Koreańczyk ?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 gru 2013, 23:53

http://pl.wikipedia.org/wiki/Park_Chu-young :lol: Wrócił po wypożyczeniu i w sumie nic nie robi. Wenger kompletnie na niego nie stawiał odkąd go kupil. Popsuliśmy mu karierę.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8405

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 gru 2013, 0:22

EnJoy pisze:Kim jest uśmiechnięty Koreańczyk ?
To ten słynny Fa Kin No Wan :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 gru 2013, 11:31

fieldy pisze:Yaya może grać dalej i polować na nogi rywali, Jack zawieszony na 2 mecze. To już nawet Suarez, ktorego banują co roku za różne rzeczy dostał kiedyś tylko 1 mecz bana za "fucka".
Ale to było 2 lata temu. Chyba idą w zaostrzanie, bo Paul Ince z Blackpool dostał też w tym roku 2 mecze.

E: Tom Ince oczywiście. Zawsze się będę mylił :P

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 20 gru 2013, 17:25

fieldy pisze:Yaya może grać dalej i polować na nogi rywali, Jack zawieszony na 2 mecze.
Niestety,ale za głupotę się płaci.

Co do Yaya to chyba trochę przesadzasz,Iworyjczyk raczej nie należy do tych co by na czyjeś nogi polowali.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2013, 17:58

ryba_82 pisze:Niestety,ale za głupotę się płaci.
jak widać nie zawsze, bo Yaya za swoją nie zapłacił

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 20 gru 2013, 18:02

Toure raczej celowo tego nie zrobił.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2461

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 20 gru 2013, 18:21

ryba_82 pisze:Toure raczej celowo tego nie zrobił.
Ryzyko połamania nogi jest gorsze niż fuck do prowokujących kibiców

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 20 gru 2013, 18:56

League pisze:Ryzyko połamania nogi jest gorsze niż fuck do prowokujących kibiców
Nie o tym tu była mowa.Wilshere pokazując 'fucka' wiedział na co się pisze i co mu za taki gest grozi dlatego nazwałem to głupotą.Wejście Yaya nie było celowe,a przynajmniej nic na to nie wskazuje i dlatego głupotą bym tego nie nazwał.Wyszło jak wyszło,całe szczęście,że Giroud nic się nie stało.FA nie ukarze Toure po fakcie,bo takie są przepisy.Dziś uratowało to dupsko Iworyjczykowi,a za tydzień czy miesiąc skorzystać może na takim przepisie ktoś z Arsenalu.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 gru 2013, 19:21

Mogłaby ukazać po fakcie gdyby Atkinson nie był idiotą i nie napisał, że faul widział i kartki nie dał bo wszystko widział.

Jak donosi Daily Mail, po tym, jak Mourinho odwołał świąteczną imprezę klubową, Ashley Cole oraz Ryan Bertrand i Andre Schurrle przyszli na imprezę Arsenalu w jednym z klubów w Londynie - ledwie 24 godziny po odpadnięciu z Pucharu Ligi Angielskiej. :lol:

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 20 gru 2013, 21:40

Tymczasem trwa mecz Arsenal- Man Utd w Premier League U21. Kapitalną akcję zmontowali londyńczycy przy bramce na 1-1. Samo odegranie do środka i strzał bardzo przypomina schemat jaki zastosowali starsi koledzy przeciwko Barcelonie kilka lat temu przy bramce Arshavina na Emirates. Zdolna młodzież.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 26 gru 2013, 22:23

Wracamy na szczyt :jupi:

Cieszy powrót Podolskiego ,który zaliczył bardzo udane wejście na plac gry i dobry występ(wreszcie) Santiego.Dzisiaj był prawdziwym motorem napędowym drużyny i obyło się bez głupich strat (maks 1 ,choć groźna w środku pola ,ale nie jestem pewien że to on).Kolejne beznadziejne zawody zagrał Giroud mimo asysty jest tragiczny od paru spotkań.Dzisiaj przegrał mnóstwo pojedynków z obrońcami ,już nie wspominając o celności podań. Szkoda ,że nie ma sensownego zmiennika.
Ogólnie brawa dla zespołu ,bo mimo że to tylko West Ham - powroty zawsze cieszą. :pijemy:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 gru 2013, 23:05

Pierwsza połowa do dupy, druga dobrze. Cholernie cieszy powrót Podolskiego. Kontuzja Ramseya w sumie znowu aż tak bardzo nie smuci, bo przyda mu się przerwa a ostatnio grał źle. Oczywiście nikt się z kontuzji nie cieszy ani nic, ale przerwa się przyda, tak samo jak i minuty dla Podolskiego, mam nadzieję. Z Newcastle mógłby może już wyjść w pierwszym, chociaż pewnie Wilshere zagra. Grunt, że w środku, nie na skrzydle. Walcott też fajne zawody, Giroud znowu denerwował wykończeniem, ale dobrze grał w innych aspektach gry z przodu no i asystę zaliczył, więc niech ma. Warty pochwały jest też Arteta, koleś zagrał wyśmienicie dzisiaj.

Rosicky jak rozumiem powrót na Newcastle a dzisiaj tylko odpoczywał?

Mam nadzieję, że Vermaelen utrzyma miejsce w jedenastce póki gra jest dobra. Może trochę rotacji na tej pozycji?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 gru 2013, 19:49

W końcu zagraliśmy dobrze i zdobyliśmy 3 pkt. Po ostatnich słabszych występach obawiałem się tego meczu, w sumie zawsze się obawiam drużyn Big Sama. Grają niezwykle siłowo. Świetne wejście Poldiego, brakowało mi go. Ostatnio w Meczu z Chelsea jak patrzyłem na Giroud to mi sie chciało rzygać i modliłem się o wejście Poldiego, tak samo było wczoraj, chociaż szkoda, że Ramsey musiał zejść poprzez kontuzje. Niestety Wenger jakby pogodził się w tamtym meczu z remisem. :roll: W ogóle to Giroud powinien siedzieć na ławce po fatalnym występie przeciwko City. Z każdym meczem jest co raz gorzej. On jest tragiczny. Nigdy za nim nie przepadałem, nawet jak był w dobrej dyspozycji to jakoś nie mam do niego sentymentu. Nie pasuje do nas, jest zbyt wolny. Koleś się zbiera jak polonez. ['] Potrafi grać kombinacyjnie i tylko to go ratuje, chociaż wcale nie jest pod tym względem rewelacyjny. Jeżeli zimą nie kupimy napastnika to możemy zapomnieć o mistrzostwie i samo utrzymanie w top4 może być również trudne.

Były niedawno ploty na temat transferu Costy, ale to jest transfer nierealny. Jedyne co mogłoby go przekonać do przyjścia do nas to dużo większa podwyżka. Ja bardzo chciałbym Jacksona Martineza, tylko jego klauzula trochę odstrasza.

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 27 gru 2013, 20:04

guru pisze: Były niedawno ploty na temat transferu Costy, ale to jest transfer nierealny. Jedyne co mogłoby go przekonać do przyjścia do nas to dużo większa podwyżka.
Jose Luis Caminero powiedział bodajże dziś, że Costa nie jest zainteresowany na przenosiny do Anglii w tym okienku transferowym. Ciekawe jaka suma mogłaby go przekonać. Z drugiej strony szkoda by było chłopa jeśli miałby się zmarnować gdzieś na ławce. Dobrze znamy wielomilionowe transfery zasilające ławe. A tak jak guru wątpię żeby przeniósł się na Emirates.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”