I mówi to fan JuventusuNie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 11:48
I mówi to fan JuventusuNie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2011, 11:50
Sześć słów: Tevez, Aguero, Rossi, brak europejskich pucharów.Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 31 sie 2011, 12:00
Hmmm... a propos strzalow w stope: Diarra jest w Juventusie?Wilmore pisze:Ale ja nie przeczę, że Diarra jest super piłkarzem, chętnie go zobaczę w Milanie i to nie tylko na zasadzie rocznego wypożyczenia.
Po prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę. No ale przyzwyczaiłem się już do tego, że jak piłkarz jest w Juventusie, to jest dwa razy lepszy niż w rzeczywistości, a będąc w Milanie lub Interze oceniany jest na 50% tego, co faktycznie pokazuje.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 12:01
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 sie 2011, 12:02
Dobre.Mam nadzieję,że jak Milan trafi na Juve w fazie pucharowej LM to będzie ciekawy mecz...szczególnie obawiam się waszego ataku Aguero&Rossi...ups - fantastyka piętro wyżej.(L)oczkerson pisze:Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2011, 12:02
Mete, a De Rossi będzie grał za MVB czy Gattuso?mete pisze:I mówi to fan JuventusuNie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
Oby tylko nie w lewą, bo to moja mocniejszaPo prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 31 sie 2011, 12:03
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 12:10
Owszem pisałem o nim w kontekście transferu do Milanu. A wiesz co pisałem? Że byłaby taka szansa jeżeli odrzuciłby propozycję kontraktu od Romy oraz nie brałby pod uwagę przejścia zagranicę(City) oraz to, że na pewno rywalizowałby Inter w walce o niego i że w takim razie byłaby szansa na transfer do Milanu. Coś w tym dziwnego?Mete, a De Rossi będzie grał za MVB czy Gattuso?![]()
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 31 sie 2011, 12:10
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2011, 12:14
To samo było ze mną i z Fabregasem - napisałem, że po pierwsze go nie chcę, po drugie szanse są niewielkie, a po trzecie jakiekolwiek istnieją tylko w momencie, gdy nie zgłosi się po niego Barcelona. Bystrzaki zrozumiały to jako "Fabregas przyjdzie do nas na 100%, to moje marzenie" i się zaczęła niepotrzebna dyskusja. Czytanie ze zrozumieniem dawno stąd zniknęło.Owszem pisałem o nim w kontekście transferu do Milanu. A wiesz co pisałem? Że byłaby taka szansa jeżeli odrzuciłby propozycję kontraktu od Romy oraz nie brałby pod uwagę przejścia zagranicę(City) oraz to, że na pewno rywalizowałby Inter w walce o niego i że w takim razie byłaby szansa na transfer do Milanu. Coś w tym dziwnego?
A to kolejny dowód na to.Hmmm... a propos strzalow w stope: Diarra jest w Juventusie?
Na pewno, ale na ich pozycji to ten sam atut co gra na bramce - niepotrzebny, z przodu mają grać inni.Lass jest przede wszystkim o klase lepszym zawodnikiem od Gattusa w grze do przodu,
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 12:19
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 31 sie 2011, 12:21
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2011, 12:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 12:23
Nie wydaje mi się, aby Balo chciał odejść z jednego angielskiego klubu do drugiego, ale w obecnych okolicznościach nic nie jest pewne.Ponoć Newcastle go chce
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2011, 12:24
Bzdura. Wszechstronność to jeden znajwiększych atutów jaki może posiadać zawodnik z pola.niepotrzebny, z przodu mają grać inni.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio