Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 31 sie 2011, 19:19
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 sie 2011, 19:24
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 19:36
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 sie 2011, 19:48
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2011, 19:51
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 19:53
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 sie 2011, 19:55
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 19:57
Marchisio i De Rossi - innej opcji nie widzę. A jak Antonio będzie grał tak jak rok temu to będzie poważnym kandydatem nie do roli zmiennika a do pierwszego składu.Nocerino jako następca Gattuso - lepszego Włocha na tę pozycję (b2b) ciężko znaleźć.
Już kilka dni temu wyszła taka plotka. Dla mnie dobry ruch jeżeli to prawda. Kurdę dopiero się skończyło mercato letnie, które rozczarowało a tu już plotki na przyszły rok...Ponoć Montolivo już dogadany i albo w zimie za 3 mln €,albo w lecie za free.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 sie 2011, 20:08
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2011, 20:31
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2011, 21:17
Bardzo Diarrę cenię, ale wysoko cenię też Nocerino. Ze względu na wymagane we Włoszech cechy indywidualne wydaje mi się, że wylądowaliśmy z równie dobrą opcją na koniec. Nocerino to jedyna opcja realna, jaka przychodzi mi do głowy, a która spowodowała, że na koniec mercato nie musimy żałować braku Diarry.W idealnym wieku do gry na poziomie, tani i nie będzie zapewne sporo pobierał kasy z tytułu wynagrodzenia. Może były lepsze opcje (Nie wiadomo dlaczego upadł temat Diarry. Pojawiły się informacje, ze Mou nie chciał nam go oddać), ale jestem zadowolony z tego ruchu.
Ja się z tym nie zgodzę. Moim zdaniem Inter osłabił się na tyle znacznie, że raczej równa do walki o LM niż wzmacnia się do walki o tytuł. Jestem bardzo negatywnie zaskoczony ich okienkiem i mówiąc szczerze po tym, jak genialnego Eto'o zastąpili Zarate (nie rozumiem optymizmu spowodowanego tym transferem, Forlan ma olbrzymie możliwości, a Argentyńczyk...) nie byłbym zaskoczony, gdyby zakończyli sezon w LE.We Włoszech pozostajemy głównym faworytem do zwycięstwa, ale będzie ciężej niż rok temu. Trzeba od początku grać na takim poziomie jak na wiosnę i wystrzegać się błędów. Inter powinien być silniejszy rok temu, ale odejście Eto'o zapewne nieraz odczują. Zobaczymy jak Napoli pogodzi grę w LM i w Serie A. Wzmocnili się, ale mogą nie wytrzymać takiego natłoku meczów. Juve i Roma to niewiadoma. Mogą wypalić, ale nie muszą.
Takiego łatwego rywala jak rok temu nie przewiduję, ale jak pisałem - jesteśmy mocniejsi przede wszystkim nastawieniem na walkę w LM, a po drugie graczami ściągniętymi w 2011 roku.Galliani mówił, że oczekuje lepszego wyniku niż w ostatnich latach i myślę, ze jest to do osiągnięcia.
Raczej "Polscy kibice Milanu zasługują na więcej" - temat na jutrzejszą konferencję prasową.Idąc głosem kampanii - Milaniści zasługują na więcej a brak "Pana X" to wina...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 sie 2011, 23:44
Czynnikiem motywującym Berlusconiego do poczynienia znacznych nakładów finansowych mia być wyrok sadu orzekający wysoką karę ? Wyjaśnij łaskawie swoje rozumowaniePo karze nałożonej na Berlusconiego spodziewałem się wiele, a dostałem... Akceptowalne minimum.
W końcu ma tylko 30 lati ma całe lata na dołożenie cegiełki do historii Milanu.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 sie 2011, 23:50
Chyba chodzi o to, że fani Milanu spodziewali się większej kary, więc trochę kasy przyoszczędził Silvio. Tak mi się przynajmniej wydaje.MarcinW pisze:Czynnikiem motywującym Berlusconiego do poczynienia znacznych nakładów finansowych mia być wyrok sadu orzekający wysoką karę ? Wyjaśnij łaskawie swoje rozumowanie![]()
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 sie 2011, 23:53
Trzeba czytać całość, a nie nowe zdanie. Przed karą spodziewał się BARDZO wiele(cr7+cesc) po karze obniżył swoje wymagania czyli wiele(cesc), a dostał akceptowalne minimum(aquiliani+nocerino).Natomiast po tytule mistrzowskim spodziewałem się bardzo wiele. Po karze nałożonej na Berlusconiego spodziewałem się wiele, a dostałem... Akceptowalne minimum.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 01 wrz 2011, 0:04
W stosunku do kary orzeczonej w pierwszej instancji faktycznie jest ona mniejsza - nie mogła być wyższa, bowiem przedstawiciele procesowi spółki Cir nie wnieśli apelacji - ale mimo wszystko bardzo wysoka. Sam swego czasu twierdziłem, że Berlusconi musiał liczyć się z tym, że zapłaci nie mniej niż 500 mln euro w momencie kiedy składał deklaracje w myśl, których drużyna zostanie wzmocniona zawodnikiem topowym. Kłopot polega na tym, że to nie działa w ten sposób, zaś osoba pozwana postrzega wszystko przez pryzmat swojego najdalej idącego interesu (czyt. jeszcze znaczniejsze zmniejszenia kary lub zwolnienie z obowiązku jej realizacji). Tym bardziej jeśli chodzi o osobę premiera, który jest organem konstytucyjnym powołującym we Włoszech sędziów SNChyba chodzi o to, że fani Milanu spodziewali się większej kary, więc trochę kasy przyoszczędził Silvio
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio