Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 sie 2010, 18:57
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sie 2010, 19:01
Tylko czy Barca tego potrzebuje, albo czy Barcelona te argumenty Szweda będzie potrafiła wykorzystać. W zeszłym sezonie było różnie i dla mnie Zlatana jeśli coś broniło to kilka bramek, które dawały ważne zwycięstwa, gra z nim na środku wyglądała średnio. Ja chcę zobaczyć Szweda i obok niego Lionela i Davida, a za nim Inieste i Xaviego. To nie było dane kibicom Barcy w poprzednim sezonie, przez urazy Andresito, teraz może to wyglądać inaczej. Na koniec zaczynam się przekonywać do Leo na środku.MGiggs pisze:Mnie tez zastanawia ta nagonka na Ibre bo nie grał zle i daje waszemu ataku to czego Messi Villa nie dadzą- sile fizyczna w ataku,gre w powietrzu.Moge sie założyć że atak będzie wyglądac Vill-Zlatan-Messi a Pedro i Bojan beda rotować, może być tak ze zagra tam Iniesta(lewy atak)
Nie rozumiem czemu macie Szweda sprzedac, z nim macie 5 napastników w kadrze w tym 2 utalentowanych młodziaków....Ibra odejdzie ,Villa złapie kontuzje i co wtedy?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2010, 19:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 sie 2010, 19:10
Galliani ostatnio bardzo często powtarza, że wygrali walkę z Barcą o Van Bastena i że wtedy Milan mógł konkurować finansowo z każdym klubem.ps. nie wiem czy slyszeliscie fani MILANU - klubu ktory podziwiam - kiedys bardzo blisko BARCy by was najlepszy pilkarz swiata - MARCO. ale powiedzial - NIE - chce grac dla MILANU!
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 20:03
mozliwe ze tak bylo, ale chodzi mi o historie z johanem, kiedys czytalem wywiad z crujfem, i tam mowil, ze namawial van bastena do gry w barcelonie, juz jako pilkarza milanu. ale marco odmowil. takich pilkarzy juz nie ma. no prawie nie ma.mete pisze:Galliani ostatnio bardzo często powtarza, że wygrali walkę z Barcą o Van Bastena i że wtedy Milan mógł konkurować finansowo z każdym klubem.ps. nie wiem czy slyszeliscie fani MILANU - klubu ktory podziwiam - kiedys bardzo blisko BARCy by was najlepszy pilkarz swiata - MARCO. ale powiedzial - NIE - chce grac dla MILANU!
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sie 2010, 20:15
Szybko nastrzelał te bramki. Oby mu się tak wiodło jeszcze kilka lat. Do setki w lidze także powinien dobić jeszcze w tym roku. Co ważne w lidze od 3 sezonów zalicza nie mniej niż dwucyfrową liczbę asyst. Na 4 miejsce przy dopisującym zdrowiu ma także szansę wskoczyć.Mentor pisze: Jeszcze w tym sezonie Messi wskoczy na piąte a może nawet na czwarte miejsce. Pierwsza lokata oczywiście również jest w jego zasięgu, ale nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 22 sie 2010, 22:53
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 22:58
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2010, 23:09
jordan20 pisze:1) martwi mnie (od jakiegos roku) katastrofalna (tak ! katastrofalna a nie nawet slaba) jakosc dosrodkowan alvesa
facet w sevilli swietnie dokarmial kanoute czy fabiano a po przyjsciu do barcelony wrecz sie uwstecznil w tym elemencie
nie chodzi mi o dosrodkowania pod naciskiem ,ale o takie gdzie ma duzo miejsca i czasu
koniec koncow i tak sadze,ze jest lepszym pilkarzem niz za czasow gry w stolicy andaluzji
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 23:23
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2010, 23:48
http://www.blaugrana.pl/news/5713/rac1: ... erano.htmlmiguel indurain pisze:jzk podaje chlopaczek na beo, wg raca masche nasz.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 sie 2010, 23:50
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 sie 2010, 0:41
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 sie 2010, 1:46
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 sie 2010, 11:59
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin