Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 lip 2013, 18:21
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 lip 2013, 18:25
Pewnie Marrone zostanie i będzie łatał pozycje Bonucciego i środek pomocy.Ozdobny pisze:Tyle, ze po sprzedazy Gacka potrzebujemy kogos do srodka albo na lewa strone bo zrobil nam sie deficyt na tych pozycjach i nie bedzie kim rotowac.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 lip 2013, 19:08

wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lip 2013, 19:39
A wiesz dlaczego są zastrzeżenia i skąd takie numery jak 92 czy 77 u nas? Czy tak Ci się napisało?Cieszy mnie to, że Juventus nie bawi się jak Milan w jakieś bezsensowne numeracje i zastrzeżenia, mamy graczy na swoich pozycjach ze swoimi numerkami, a nie jakimiś wybrykami natury jak 69, 77, 92 i inne.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 lip 2013, 21:02
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 16 lip 2013, 21:13
Ja chętnie się dowiem bo właśnie ciekawią mnie takie wysokie numery w Milanie,jeśli można oczywiściemete pisze:A wiesz dlaczego są zastrzeżenia i skąd takie numery jak 92 czy 77 u nas? Czy tak Ci się napisało?Cieszy mnie to, że Juventus nie bawi się jak Milan w jakieś bezsensowne numeracje i zastrzeżenia, mamy graczy na swoich pozycjach ze swoimi numerkami, a nie jakimiś wybrykami natury jak 69, 77, 92 i inne.
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 lip 2013, 21:14
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 lip 2013, 21:19
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 lip 2013, 22:16
Skąd ta informacja? Oficjalna strona Galatasaray informowała tylko rano, że dziś klub podejmie rozmowy z Juventusem w sprawie ponownego wypożyczenia Melo. Niektóre serwisy (mało wyarygodny FootballItalia) podają, że jednak sprzedaż definitywna 4mln+1mln bonusów powołując się na rzekomo oficjalny komunikat tureckiego klubu. Problem w tym, że taki nie istniejeOzdobny pisze:Wypozyczylismy po raz kolejny Melo do Galaty! Ile mozna?
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 lip 2013, 22:23
Sorry ale potrzeba być downem, żeby się nie domyślić.dziki16 pisze:Ja chętnie się dowiem bo właśnie ciekawią mnie takie wysokie numery w Milanie,jeśli można oczywiście
Darmowe wypożyczanie w kółko nie ma sensu. Dlatego mam nadzieję, że Milan Didaca oraz Eme od razu sprzedadzą. Taiwo już się pozbyli. Za darmo, ale już go nie ma.wloski pisze:Ten raz i kolejny, a potem spokój.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 lip 2013, 22:25
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 lip 2013, 22:33
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 lip 2013, 22:48
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 lip 2013, 23:20
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 16 lip 2013, 23:21
EL S numer 92 ma przypuszczam od roku urodzenia,ale np. Antonini dlaczego ma 77 to nie wiem, może jednak jestem downemMirek15 pisze:dziki16 pisze:Ja chętnie się dowiem bo właśnie ciekawią mnie takie wysokie numery w Milanie,jeśli można oczywiścieSorry ale potrzeba być downem, żeby się nie domyślić.
dziki
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio