Osobiście wydaje mi się iż Frank dogra sezon do końca na Eastlands.Anglik wie,że to może być jego ostatni sezon w poważnym futbolu,sezon w którym dalej są spore szanse na sukces i to przy jego udziale,bo Pellegrini pograć mu daje,a gdy Yaya Toure wyjedzie na PNA to Lampard może mieć nawet pewny plac,więc liczę iż Frank będzie grał w barwach Obywateli przynajmniej do końca obecnego sezonu.guru pisze:Q: What about Lampard's future at City?
Pellegrini: We'll decide in December
Q: It's December tomorrow
Pellegrini: Ask me tomorrow then
Pelle żartowniś
Wczoraj zagraliśmy chyba najlepszy mecz w obecnym sezonie.Przewyższaliśmy rywala przynajmniej o klasę,nawet przy grze 9 na 11 nie byliśmy drużyną gorszą.Wydaje mi się,że pozytywnie podziałało na nas zwycięstwo z Bayernem wyszarpane w końcówce spotkania.Być może chłopaki potrzebowali wiktorii nad mocnym zespołem w takich okolicznościach by uwierzyć iż sezon nie jest jeszcze stracony i możemy jeszcze powalczyć w Premier League jak i Lidze Mistrzów.Oczywiście to tylko przypuszczenia,ale osobiście liczę iż jeszcze pokażemy na co nas stać i wcale nie jesteśmy tacy słabi jak nas niektórzy malują
Oczywiście są i minusy z meczu ze Świętymi.Mangala wyłapał czerwo,a Kompany zszedł z urazem,więc na Sunderland Pellegrini musi pokombinować z zestawieniem środka obrony.W obecnej sytuacji Demichelis wydaje się pewniakiem,a partnerować mu będzie ktoś z pary Boyata/Nastasic ze wskazaniem na tego pierwszego.Pelle chyba odpalił Serba i kwestią czasu jest jego odejście.Pytanie tylko czy Matija zostanie wytransferowany już w zimie czy dopiero po zakończeniu sezonu.Choć z drugiej strony sytuacja kadrowa może wymusić na naszym menadżerze wystawienie Serba i daj Boże by ją wykorzystał,a co za tym idzie przekonał Pellegriniego do swoich umiejętności,które niewątpliwie są nieprzeciętne.
C'mon City!
EDIT:
Tak sobie teraz pomyślałem,że szybciej to Sagna(kompletnie zapomniałem o Francuzie