Polskie kluby w europejskich pucharach - Strona 120

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Ile polskich drużyn dotrwa do IV rundy eliminacyjnej?

Wszystkie
4
20%
Trzy
1
5%
Dwa
6
30%
Jeden
2
10%
Żaden
7
35%
Awatar użytkownika
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 01 gru 2010, 23:12

Skoncz z tym pieprzeniem o przypadkowych bramkach.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 gru 2010, 23:14

Skoro dzisiejsza bramka dla Lecha była przypadkowa, to co mam zrobić -resztę muszę postawić w takim samym szeregu. :wink:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 gru 2010, 23:15

Tylko fakt jest taki, że ogólnie większośc osób na tym forum ma taką tendencję, że jeden user wyrwie się z jakimś dziwnym tekstem a Wy powtarzacie to jak mantrę w każdej swojej wypowiedzi tak jak gdyby było to stanowisko niemal połowy forum. Nie jest to trochę dziecinada?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 gru 2010, 23:15

Przypadkowa bramka. :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 gru 2010, 23:20

Jeśli ktoś nie potrafi przyjąć do swojej świadomości, że taki klubik jak Lech potrafi strzelić Juventusowi normalnie bramkę, to biorę to za obowiązek, żeby to okazywać. Tym bardziej, że w kolejnym poście tą swoją opinię cementuje jeszcze mocniej i wydaje się mu, że to śmieszne. Może wg. niego. Może polscy kibice powinni przepraszać jeszcze za te 4 bramki kibiców Serie A. Ja tego nie zrobię, bo jeśli komuś na czymś nie zależy na 100% to trzeba to wykorzystywać z pełną premedytacją.

O Semir szybciutko nauczył się języka polskiego. Pamiętam jeszcze jak przed zdobyciem Mistrzostwa chciał rozmawiać tylko po niemiecku.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 gru 2010, 23:21

Zwycięski choć frajerski remis...Wybijaji piłkę do Maningera nawet jeśli mieli rzut wolny na swojej połowie zamiast rozegrać :/ Reprezantacyjny pbrońca Wojtkowiak non stop wywalał te piłki do przodu gdy pokazywał mu się do gry Kikut jak już jestem przy nim to jego sytuacja masakra śmiało mógł podciągnąć bliżej bramki....Henriquez w ciągu 10 minut miał taką fazę meczu że co nie dotknął to zwalił i tylko "nakręcił" Krasicia który wie jak grać w takich warunkach z czego również padła bramka...Dla Man of the Match Kotorowski gdyby nie sytuacja z Bonucci ala Dudek z Milanem to by tego meczu nie wygrali :D Mogli śmiało wygrać ten mecz ale nadal nie stoją na straconej pozycji aby awansować z pierwszego miejsca choć będzie nie zwykle ciężko..Oczywiście gratulacje i powodzenia w dalszej fazie ;)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 23:23

maciek_88 pisze:Tylko fakt jest taki, że ogólnie większośc osób na tym forum ma taką tendencję, że jeden user wyrwie się z jakimś dziwnym tekstem a Wy powtarzacie to jak mantrę w każdej swojej wypowiedzi tak jak gdyby było to stanowisko niemal połowy forum. Nie jest to trochę dziecinada?
Daj spokój, Jarzinho z tego co zauważyłem tak właśnie ma, ale po derbach i dzisiejszym zwycięskim remisie ma swoje szczęśliwe dni więc nawet się nie dziwie. Cóż, moje niefortunne określenie będzie teraz piętnował póki nie usmażę się w piekle. Miłej zabawy.
Ostatnio zmieniony 01 gru 2010, 23:38 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 gru 2010, 23:28

Ja tylko chciałem się dowiedzieć jaką bramkę Lech musiałby strzelić Juventusowi, żeby nie była określona przez Ciebie jako przypadkowa. Nic więcej, tylko ty zamiast mi na to odpowiedzieć dołożyłeś słabą cegiełkę do swojej teorii.
Kolejorz przypadkową bramkę strzelił w Poznaniu z City, jak Arboleda sam nie wiedział co się stało i jak piłka znalazła się w bramce Givena.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 23:45

Jak już napisałem, określiłem tą bramkę dość niefortunnym terminem, w tym meczu wiele zagrań było dziełem przypadku i pewnie stąd się to wzięło. Ty jednak po swojemu musiałeś nadmuchać sprawę zamiast subtelnie dać do zrozumienia, że przesadziłem z oceną sytuacji. Skoro masz z tego frajdę to go ahead. Jestem wyczulony na ironiczne przytyki, stąd taka moja reakcja. Gdybyś oszczędził sobie tych rozbudowanych komentarzy dotyczących jednego źle dobranego słowa, nie byłoby historii. Proste.

EOT

Awatar użytkownika
Unista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 02 gru 2010, 0:46

Super! :D

Co tu analizować? Po co? Jest wynik i już. :D

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 02 gru 2010, 1:06

Unista pisze:Super! :D
Co tu analizować? Po co? Jest wynik i już. :D
Właśnie, są cycki, jest impreza :!: :D

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 gru 2010, 9:09

Szkoda , ze zremisowali , bo mecz na spokojnie mogli wygrać. Rudneves kat Juventusu

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1517
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 02 gru 2010, 10:59

Dobra jest, Lech zapieprzał na boisku, aż miło, w cholernie ciężkich warunkach, a jak wiadomo, gdy Lech dobrze prezentuję się w Pucharach to słabo idzie im w lidze i tu widzę szanse na zdobycie przez Widzew punktów w niedzielę. Chociaż w tym sezonie wszyscy się na nas przełamywali to i pewnie Lech się przełamie. :D

A tak poza tym to ogromne brawa dla Lecha, oby dalej tak dobrze reprezentowali nasz kraj w pucharach! W lidze oczywiście mogą sobie spaść nie będę płakał.

Awatar użytkownika
Unista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 04 gru 2010, 21:21

Transmisja meczu Lecha Poznań z Juventusem Turyn była najchętniej oglądanym punktem ramówki w środowy wieczór. Liderem rynku była stacja TV 4. Transmisję na tym kanale oglądało średnio 2,97 mln widzów. Nigdy wcześniej stacja nie odnotowała tak dobrego wyniku - podaje portal wirtualnemedia.pl.

Udział TV 4 w czasie transmisji spotkania, które odbyło się w ramach rozgrywek Ligi Europejskiej, wyniósł 21,34 proc. w grupie 4+ oraz 22,12 proc. w komercyjnej 16-49 - wynika z danych Nielsen Audience Measurement dla Wirtualnemedia.pl. Dzięki tak wysokim wynikom Czwórce w obu grupach udało się w paśmie nadawania meczu (20.30 - 23.03) wyprzedzić cztery główne kanały naziemne. Z tyłu zostały programy TVN: ''Na Wspólnej'', ''W11'' oraz finał ''Top Model''. Trzecia była TVP 2 (''Barwy szczęścia'', dokument o Barbarze Blidzie i film ''American Pie''). Dalej uplasowały się TVP 1 i Polsat.

:D

Awatar użytkownika
Przemo1955
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 05 gru 2010, 13:58

Kasa dla klubu z takich transmisij leci. Głównie z tego żyją, ale takiej drużynie jak Lech kasa jest potrzebna, utrzymanie ich kadry podobno kosztuje 35mln zlotych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”