Dzisiejszy mecz świetny, na szczescie Ballack nie zawiódł jak ostatnio Ronaldo czy De Rossi. Teraz tylko szkoda jedynie straconych punktów z Wigan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 26 kwie 2008, 16:07
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 kwie 2008, 16:09
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 kwie 2008, 16:14
Chelsea? W życiuguru pisze:Arsenal już nie ma szans na mistrzostwo, więc z tej dwójki wolę żeby Chelsea sięgnęła po tytuł. Razz
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 kwie 2008, 16:17
A ja tam z genialnego meczu nic nie widziałem choć emocje były, to prawda. Szkoda i to bardzo tej głupio straconej bramki przez co już wydawało mi się że mecz zakończy się podziałem punktów.W meczu 36. kolejki Premiership Chelsea Londyn pokonała po stojącym na najwyższym poziomie, szalenie emocjonującym meczu Manchester United 2:1 (1:0)
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 kwie 2008, 16:19
RóżA pisze: Chelsea? W życiu Razz
Nie dostali zaproszenia.Yukasz pisze:A ponoć najważniejszy na świecie jest Emirates Cup więc może tam chcą zagrać kuchennymi drzwiami i powalczyć o to wspaniałe trofeum Think
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 26 kwie 2008, 16:20
Trzeba leczyć kompleksy po dostawaniu w LM w dupsko już 2 sezon z rzędu, nie?Yukasz pisze:Tak sie zastanawiam skoro MU w meczu z Barcą oszczędzało siły na Chelsea, dzisiaj na Barcę to nie zdziwię sie gdy we wtorek dalej będą grali swoje catenacio aby siły zachować na West Ham a następnie znowu się oszczędzać na Wigan Rolling Eyes A ponoć najważniejszy na świecie jest Emirates Cup więc może tam chcą zagrać kuchennymi drzwiami i powalczyć o to wspaniałe trofeum Think Widać Ferguson lubuje się w stosowaniu catenacio w tym bajecznie grającym MU Brawo
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 kwie 2008, 16:24
Wiem ale zawsze można próbować wykupić dziką kartęNie dostali zaproszenia. Twisted Evil
Tu nawet nie chodzi o mecze z Romą i co mnie obchodzi co graliście kiedyś. Ja oceniam waszą obecną grę i ten wspaniały porywający futbol o którym tak sie nasłuchałemTrzeba leczyć kompleksy po dostawaniu w LM w dupsko już 2 sezon z rzędu nie? Jak was miażdżyliśmy 7:1 to też było catenacio?
Na forum też ktoś głosił takie teorieGiggsy King pisze:A to, że oszczędzaliśmy się w meczu z Barcą to tylko wymysł lupka, więc nie wiem czym chciałeś zaimponować.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 kwie 2008, 16:24
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 26 kwie 2008, 16:25
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 16:26
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 kwie 2008, 16:26
Mimo wszystko Chelsea to dla mnie klub na tyle podrzędny, aby nigdy w życiu nie powiedzieć, że to właśnie im kibicuję w jakimś meczu.guru pisze:Zanim oni zdobędą tyle mistrzostw co my, to mnie na tym świecie już nie będzie, a MU zdobędzie już swoje 17... Wink Poza tym nie ma już Jose i jak Chelsea wygra mistrzostwo z Grantem, to trochę mu mina zrzednie. Krzywy
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 kwie 2008, 16:28
Hanni pisze:W ogóle te Wasze transfery coś nietrafione: Schevchenko i Anelka tragedia...
Nie wiedziałem, że Chelsea jest już w finale.romantyk_emil pisze:wolę grać w finale z Barceloną Cool
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 kwie 2008, 16:28
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 26 kwie 2008, 16:28
No tak, wszak wygranie 3 bramkami jest o wiele większym wyczynem niż wygranie sześcioma.Roma sama siebie zmiażdżyła. Zmiażdżenie nastąpiło w ubiegłej edycji LM jak dostaliście 3:0.
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 kwie 2008, 16:33
Hanni pisze:Swoją drogą... te zmiany Avrama tragiczne. W ogóle te Wasze transfery coś nietrafione: Schevchenko i Anelka tragedia...
romantyk_emil
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio