Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1191

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 20 kwie 2010, 13:39

Chodzilo oczywiscie tylko o bramki (rowniez procent goli od strzalow, ktory u Igly w tym seoznie jest kosmiczny), bo byla mowa o braku skutecznosci, ale kuman jak zwykle puudawal ze nie wie o co chodzi zeby sie napiac.

btw vel/ Pipa wolaja na Igle koledzy i duza czesc kibicow na SB.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 kwie 2010, 14:49

igla - rzekomo najbardziej skuteczny i zabojczy zabojca w europie obejrzy sobie dzisiaj mecz 1/2 LM w tv razem ze swoim przyjacielem gutim czyli najbardziej skutecznym rozegrywajacym w europie :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 kwie 2010, 17:10

te wnioski o pełnych gaciach są od początku jego przyjścia do Realu , teraz już wykorzystuje sytuacje ale nie muszę Ci chyba przypominać jak marnował 3 sety w meczu. Pozatym nigdzie nie napisałem że Benzema ma grać za Higuaina , napisałem że po prostu może być od niego lepszy w moim odczuciu powinnien wchodzić na więcej niż 5-10minut , więc nie przypisuj mi tutaj teorii o ukrzyżowaniu Higuaina bo dobrze wiem że ma świetną średnią i zapewnia nam wiele punktów jednak teorii o jego słabej grze w LM nadal nie obaliłeś bo sytuacja z Lyonem była najświeższa i tylko dlatego ją podałem. Jeżeli nie zaczniemy kształtować Benzemy to zostaniemy z jednym napastnikiem na następny sezon bo obecnie nie gra on niczego ciekawego a nie dawanie szans mu nie pomoże wyjść z tej sytuacji no chyba że wierzysz w zapewnienia typu "Benzema nauczył się już hiszpańskiego teraz będzie grać świetnie" , a teraz zastanów się jak Benzema grający po 5minut miałby zastąpić w razie W kontuzjowanego Higuaina(odpukać w niemalowane) bo ja jakoś sobie tego nie wyobrażam.

Powtórze więc myśl przewodnią - chciałbym aby Benzema dostawał więcej szans na gre , więcej = więcej minut z ławki.

A to że może być piłkarzem lepszym jest tylko moim zdaniem i nie zmienisz go :wink:

peace :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 kwie 2010, 18:58

Jak już w którymś z wcześniejszych postów wtrąciłem - Benzema będzie grał trochę więcej. Wysunąłem tezę, że z Saragossą dostanie więcej minut i tego się trzymam. Jak będzie inaczej, to się zdziwię. Dostawał w dwóch ostatnich meczach tylko 5-10 minut, bo długo był kontuzjowany i dopiero wrócił do gry.
Etus2 pisze:te wnioski o pełnych gaciach są od początku jego przyjścia do Realu , teraz już wykorzystuje sytuacje ale nie muszę Ci chyba przypominać jak marnował 3 sety w meczu.
To było na samym początku, kiedy Higuain był nikomu nieznanym 18-latkiem. Potrenował dłużej z Ruudem i Raulem, nabrał doświadczenia i marnowanie trzech setek w meczu to dawno i nieprawda. Aczkolwiek już wtedy trzeba było podkreślić, że do tych setek dochodził często i z łatwością, bo to też jest sztuka. Co nie zmienia faktu, że występująca wówczas krytyka była bardziej uzasadniona i ma się to nijak do sytuacji obecnej.
Etus2 pisze:Pozatym nigdzie nie napisałem że Benzema ma grać za Higuaina , napisałem że po prostu może być od niego lepszy w moim odczuciu powinnien wchodzić na więcej niż 5-10minut , więc nie przypisuj mi tutaj teorii o ukrzyżowaniu Higuaina bo dobrze wiem że ma świetną średnią i zapewnia nam wiele punktów
Napisałem w poście, do którego się odnosisz:
RealFan pisze:Wiem, że trochę zboczyłem z tematu, ale tak jakoś się rozpisałem niepostrzeżenie.

Wracając do Twojego posta.
Etus2 pisze:jednak teorii o jego słabej grze w LM nadal nie obaliłeś bo sytuacja z Lyonem była najświeższa i tylko dlatego ją podałem.
Nie obalę tej teorii, bo nie mam jak. To jest po prostu fakt, że Higuain dotychczas nie strzelił zbyt wielu goli w CL. On musi sam ją ostatecznie obalić i sądzę, że to zrobi, a krzykacze znajdą sobie inny punkt zaczepienia, jak zawsze. Ale czy nie sądzisz, że ciągłe wypominanie jednej jedynej sytuacji z dwumeczu jest nudne i świadczy o słabości całej drużyny? Czy jest to powód, dla którego Higuain ma być ciągle z tego tytułu atakowany, a cała reszta drużyny nie? Było minęło, nie ma co rozpamiętywać. Jedna sytuacja nie świadczy w żaden sposób o całokształcie gry zawodnika, a postawa Realu jako zespołu jest dla mnie w tym kontekście najważniejsza. Real zagrałby z Lyonem dobre dwa mecze, zamiast dobrych 30 minut i nikt sytuacji Pipity już by nie pamiętał, a tak w okół tego buduje się mity, robi dużo krzyku i ogólnie nakręca żenadę z ignorancją wielu faktów.
Etus2 pisze:Jeżeli nie zaczniemy kształtować Benzemy to zostaniemy z jednym napastnikiem na następny sezon bo obecnie nie gra on niczego ciekawego a nie dawanie szans mu nie pomoże wyjść z tej sytuacji no chyba że wierzysz w zapewnienia typu "Benzema nauczył się już hiszpańskiego teraz będzie grać świetnie"
Po pierwsze Benzemy nie trzeba już jakoś mocno kształtować. On ma już sam pokazywać klasę. Przyszedł jako ukształtowany napastnik z nienajmniejszym doświadczeniem i etykietką cracka. To, jakie zawsze miałem podejście do tego, jak został trochę bezpodstawnie napompowany aż do takich rozmiarów przez żądnych nowej gwiazdy Francuzów nie ma tu większego znaczenia. Co więcej, obecna sytuacja ma niewiele do przyszłego sezonu, bo są jeszcze MŚ, a po nich okres przygotowawczy do sezonu, który pomimo krótszego w tym roku trwania, zacznie się jak zawsze od ciężkich treningów fizycznych i na tym etapie o jakiejś wielkiej formie kogokolwiek trudno będzie mówić. Wszyscy w czasie pretemporady będą startować z podobnego etapu.
Etus2 pisze:teraz zastanów się jak Benzema grający po 5minut miałby zastąpić w razie W kontuzjowanego Higuaina(odpukać w niemalowane) bo ja jakoś sobie tego nie wyobrażam.
Jest końcówka sezonu, więc gdyby taka sytuacja miała miejsce teraz, czy np. za dwa tygodnie, dla dyspozycji samego piłkarza nie miałoby wielkiego znaczenia, nawet po 90 minutach z Saragossą. Powtórzę - ostatnio nie wchodził na dłużej głównie dlatego, że jest krótko po kontuzji i sądzę, że z Saragossą zagra więcej niż 10 minut. Pellegrini nie musiał jego powrotu do dłuższych występów jakoś przyspieszać, skoro ma w ataku bardzo dobry i zdrowy od dłuższego czasu duet.
rkoeman pisze:razem ze swoim przyjacielem gutim czyli najbardziej skutecznym rozegrywajacym w europie
Abstarahując od napinki, taki niby zabawny Guti, rozgrywa zauważalnie lepszy sezon od niejakiej bladej twarzy, z której się nie śmiejesz.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 kwie 2010, 0:02

Jak chyba już wszystkim wiadomo Karim Benzema jest zamieszany w seks-aferę we Francji. Do sieci wyciekły zdjęcia dupeczki która oskarża Karima

Obrazek

Obrazek

Fajniutka:)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 kwie 2010, 0:25

ponoć to ona

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 kwie 2010, 6:21

I ona niby ma być nieletnia(ponoć są oskarżeni o seks z nieletnią)?

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 kwie 2010, 7:14

a nie widać ? :P wygląda jak sprawa z Akonem swojego czasu :D

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 22 kwie 2010, 7:49

Na tym filmie to już raczej pełnoletnia, ale dwa lata temu może i nie była. Ładna jak na dziwkę, ale to wciąż dziwka.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 kwie 2010, 11:08

BarcaQzYN pisze:Na tym filmie to już raczej pełnoletnia, ale dwa lata temu może i nie była. Ładna jak na dziwkę, ale to wciąż dziwka.
Dziwka to też dziewczyna.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 kwie 2010, 11:15

fieldy pisze:
ponoć to ona
Co to w ogóle za program :shock:

Szczerze mówiąc, to na tym filmiku właśnie wygląda bardziej na dzieciaka niż na tych zdjęciach :? Gdzie mają głowę te nasze wspaniałe piłkarskie gwiazdy :roll:

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 920

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 22 kwie 2010, 11:33

Tutaj więcej fotek "zmory" francuskich piłkarzy :)
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... 2623.shtml

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 kwie 2010, 20:26

Dzisiaj kolega napisał mi wejdź na rm.pl Wszedłem i napisałem mu, ze wiedziałem, że Wenger zgłupiał, a on mi odpisał, ze strasznie jestem głupi bo mu o to nie chodziło- a o news o spotkaniu Barcy z Interem i liczbie komentarzy.
Pisałem o tym w innym temacie, kibice Realu orgazm przeżyli podczas tego spotkania. Następny będzie jak Cristiano Ronaldo strzeli Barcelonie bramkę.
Do Benzemy się nie odnoszę bo takie sprawy poza boiskowe raczej staram się nie oceniać. Choć w Hiszpanii czegoś być może mu brakuje.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 24 kwie 2010, 20:52

0;0 i kontuzja VdV :/

Raul na boisku = tragedia , gramy w 10ciu choć pewnie zaraz ktoś będzie pisał jaki to jest świetny bo obił słupek...
Higuain tragedia , co piłka to strata ... z taką formą złotego buta nie zdobędzie 4sure.
Defensywa poprawnie , tylko Arbeloa padaka z przodu jak zwykle co jest troche denerwujące bo w ogóle z prawej nie atakujemy...

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 24 kwie 2010, 20:58

Skoro twoim zdaniem Higuain tragedia i Raul także to gramy w 9. Niech dostaną przynajmniej 1 dobrą piłkę

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”