Liverpool (zbiorczy) - Strona 1194

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 4011

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 27 sie 2026, 19:07

Tak, ta 1/8 finału gdzie do końca rewanżu pachniało dogrywką, ale skuteczność z pierwszego meczu zadecydowała.

Z Atletico graliśmy już w pierwszym sezonie "mojego" kibicowania. Przez chwilę się uspokoiło a potem tych spotkań było od cholery :P

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1509
Kibicuję: od czasu do czasu

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 27 sie 2026, 22:01

Mi się zdaję, że tam właśnie dogrywka była, a w niej turbo babola zapodał Adrian w bramce :P Ale może pomieszałem mecze.
I chyba Marcos Llorente strzelił dwie bramy, podobnie zresztą jak ostatnio. Chłop jest katem Liverpoolu.

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 4011

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 27 sie 2026, 22:19

To co mówisz to 2020. Ale w 2010 też była dogrywka i podobny przebieg dwumeczu :D

Ciekawe jak daleko zajdziemy, może tym razem uda się ominąć Real i PSG.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 27 sie 2026, 22:31

A widzisz, bo ja nie ogarnąłem i myślałem, że o meczu z 2020 piszesz :)

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 28 sie 2026, 16:14

No i elegancko. Camara niech idzie do Chelsea, bo przecież Liverpool ma jeszcze Endo :whistle:

Alternatywnie wśród zawodników bez kontraktu widzę dwóch kandydatów.

- Yves Bissouma - doświadczenie w Anglii, ponad 200 meczów w Premier League, na dodatek ostatnio sporo stracił przez kontuzje, więc pasuje do profilu,

- Arthur Melo - już raz w Liverpoolu był, więc wie na co się pisze :smoke:
Ben Jacobs, dziennikarz zajmujący się transferami, jest jednym z tych, którzy donoszą, że defensywny pomocnik Monako, Lamine Camara, został zaproponowany zarówno Chelsea, jak i Liverpoolowi, ponieważ rozważa on przejście do Premier League.

Wydaje się bardziej prawdopodobne, że 22-latek – który już w maju został wymieniony jako zawodnik budzący zainteresowanie na Anfield – przejdzie do Chelsea jako zastępca Fernandeza.

Jednak ponieważ na tym etapie nie ma pewności, że Fernandez odejdzie do City, mimo że nie zagrał w czwartkowym meczu Chelsea zakończonym zwycięstwem 2:0 nad Luton, sytuacja pozostaje otwarta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”