Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 sie 2010, 22:36
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2010, 22:49
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sie 2010, 22:51
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 sie 2010, 22:57
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 25 sie 2010, 23:07
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2010, 23:13
Słyszałem właśnie, ale to jakaś bzdura jak dla mnie. Jak się Szwedowi stęskniło to będzie miał pogadankę bo Pep już zapowiedział, że porozmawia z nim dlaczego nie świętował z resztą zespołu.Maciek (interista) pisze:Podobno Ibra powiedzial, ze Guardiola nie rozmawial z nim od 6 miesiecy.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sie 2010, 23:46
Kod: Zaznacz cały
Ibrahimović po meczu z Milanem: "Przez ostatnie pół roku rozmawiałem z Guardiolą dwa razy. Nie wiem dlaczego mnie nie chce. (…) Nie mogę się wypowiadać na temat Milanu, bo jestem piłkarzem Barcelony. Nie wiem skąd ten problem, nie wiem jaki jest problem, nie rozmawiam o Guardioli. (…) Kiedy rozmawiam z zarządem, to mówią, że nie chcą mnie sprzedać, nie wiem co myśli Guardiola”.
Wypowiedź Raioli dla szwedzkiej TV4: „Rozmawialiśmy przez całe popołudnie, ale w tym momencie Ibra na 99,999% zostaje w Barcelonie”.
Guardiola po meczu z Milanem: „Dla dobra instytucji nie wypowiadam się na temat Zlatana Ibrahimovicia. Porozmawiamy 31 sierpnia. Jeżeli Ibra zostanie, to postaram się wyciągnąć z niego to, co najlepsze. Zobaczymy co się wydarzy do 31 sierpnia".
Pep, jak się naprawia taką sytuację? „Poprzez rozmowę”.
Guardiola: „Skoro rozmawiałem z Ibrą tylko dwa razy przez ostatnie pół roku, to jakiś powód musi być. Zawsze jest jakiś powód. Porozmawiam z nim”. Czy sytuacja z Ibrą to kwestia feelingu? „Jakie to urocze... Sytuacje Eto'o i Ibry są zupełnie inne”.
Pep, boli cię, że Ibra przemówił w ten sposób po meczu? „Przynajmniej nie mówił nic jego agent”.Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2010, 23:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 sie 2010, 0:02
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 26 sie 2010, 0:09
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 sie 2010, 0:28
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 sie 2010, 0:38
Ta Laporta dałby go na wypożyczenie i po roku gościu dołączyłby do grona Hleb-Caceres, niby ktoś jest nimi zainteresowany, ale nikt za nich ofert nie składa.mistyk pisze:Ide spac bo tyle nerwow co mnie kosztowal dzisiejszy dzien dawno nie mialem. Laporta wracaj.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2010, 1:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 sie 2010, 9:31
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 26 sie 2010, 10:03
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio