Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 20 maja 2010, 11:26
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 20 maja 2010, 11:37
Tak bardzo zasmakowałeś w hiperrzeczywistości tworzonej przez brukowce i dziennikarską hołotę zorientowaną jedynie na nakład (z szkodą dla prawdy), że zapomniałeś jak myśleć samodzielnie ? Wcześniej przetwarzanie informacji przychodziło Ci z bólem, ale jednak próbowałeś teraz ograniczasz swoją działalność do wchłaniania czyiś treści bez względu na sens, warunki itd...Dla wszystkich jest to oczywista oczywistość, tylko dla kibiców Interu nie. Żebyście się nie zdziwili.
A skoro jest to taka oczywista oczywistość to możemy wejść w mały zakładzik.Pewny zysk dla ciebie. Co Ty na to ? Np. osoba, która przegra wysyła 0,7 finlandii na wskazany adres, albo nie w końcu mam do czynienia z juventinim jeszcze zatruje. Może kaska ?Dla wszystkich jest to oczywista oczywistość
A to przepraszamNie zobaczyłem to w szklanej kuli.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 20 maja 2010, 11:41
Nie zobaczyłem to w szklanej kuli.MarcinW pisze:Wróżenie z fusów to Twoja specjalność ?Jak Inter wygra CL to Mourinho poprowadzi Real w przyszłym sezonie. Takie są moje odczucia.
Strusiek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 maja 2010, 11:58
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 maja 2010, 16:34
A wnioskujesz to po tym, że mam odmienne zdanie od Twojego? Może jednak to Ty wróżysz z fusów?MarcinW pisze:Tak bardzo zasmakowałeś w hiperrzeczywistości tworzonej przez brukowce i dziennikarską hołotę zorientowaną jedynie na nakład (z szkodą dla prawdy), że zapomniałeś jak myśleć samodzielnie ? Wcześniej przetwarzanie informacji przychodziło Ci z bólem, ale jednak próbowałeś teraz ograniczasz swoją działalność do wchłaniania czyiś treści bez względu na sens, warunki itd...
Nie znam osoby, która by się zatruła Finlandią. To za dobra wódka jest... Zakładał się nie będę, nie schodźmy do poziomu gimbusów.MarcinW pisze:A skoro jest to taka oczywista oczywistość to możemy wejść w mały zakładzik.Pewny zysk dla ciebie. Co Ty na to ? Np. osoba, która przegra wysyła 0,7 finlandii na wskazany adres, albo nie w końcu mam do czynienia z juventinim jeszcze zatruje. Może kaska ?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 maja 2010, 18:51
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 20 maja 2010, 20:31
stary rupieć
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 maja 2010, 0:01
Do sensacyjnych informacji dotarli dziennikarze hiszpańskiego dziennika sportowego "Marca". Według nich FC Barcelona zaoferowała transfer Zlatana Ibrahimovica… Realowi Madryt.
Marca uważa, że mistrzowie Hiszpanii, wbrew temu, co mówią, chcieli się pozbyć Ibrahimovica jeszcze przed transferem na Camp Nou Davida Villi. W tym celu dali wolna rękę Mino Raioli, agentowi Szweda, w poszukiwaniu nowego klubu. Ten długo nie czekał i zaoferował usługi swojego klienta największym rywalom Barcelony.
W Madrycie szybko jednak zrezygnowano z takiej możliwości i Zlatan Ibrahimovic na pewno nie zasili Realu.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 maja 2010, 0:26
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 maja 2010, 14:15
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 maja 2010, 14:20
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 maja 2010, 14:27
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 maja 2010, 14:39
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 23 maja 2010, 14:48
podobno Jose ma zapis w kontrakcie, że po wygraniu LM może odejść za darmo więc wykupienie odpada. Tak jak pisze Mentor lepiej wydać 25 na Mourinho iż tyle samo na tego waszego obrońcę.Jarzinho pisze:Swoją droga wykupienie Jose, kontrakt Portugalczyka, kontrakt Pellegriniego - to będzie razem jakieś 20-25 mln euro na samego trenera. Perez jak zawsze ma łeb do interesów i efektywności jaka następuje po tym.
Strusiek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio