Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 13

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 16:37

Koby~FCBM pisze:A to że reprezentacja Hiszpani składa sie z piłkarzy grajacych tylko w Hiszpani więc analogicznie jesli słaba jest reprezentacja to i słaba liga.

ehhh, co za :twisted: :twisted: :twisted: hehehe gdyby nie to ze to w hiszpanii graja mistrzowie swiata i nie dawno europy, gdyby tam nie szkolili swoich umiejetnosci to wtedy wlasnie hiszpanie zgarniali by tryumfy, z reszta po raz kolejny pytam co maja rozgrywki reprezentacyjne do ligowych !! :twisted: :twisted:

cloner -- hehe ty to na sile tak chcesz byc jakis drugi wojewodzki ??

snake pisze:Najbardzoej przereklamowanymi pilkarzami na swiecie sa Ronaldo i Beckham.
moglbys zablysnac, nie wypowiadajac takich herezji :? :twisted: :twisted:

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 16:55

[quote="smitu

ehhh, co za :twisted: :twisted: :twisted: hehehe gdyby nie to ze to w hiszpanii graja mistrzowie swiata i nie dawno europy, gdyby tam nie szkolili swoich umiejetnosci to wtedy wlasnie hiszpanie zgarniali by tryumfy, z reszta po raz kolejny pytam co maja rozgrywki reprezentacyjne do ligowych !! :twisted: :twisted:

:[/quote]
Juz ci chyba mówiłem co mają. A to że w Hiszpani jest najwięcej Brazylijczyków to tylko i wyłacznie dla tego że tam jest bardzo słaba obrona i tam mogą robic co chca w ataku z obroncami bo się wogle brazylijczycy do obrony nie wracają. Właśnie tylko w Hiszpani sa tacy frajerzy których brazylijczycy robia jak chcą. Nigdy sie nie zastanawiałes dlaczego w Niemczech nie ma tylu dryblerów? Bo tam jest za silna obrona na nich! A po za tym brazylijczycy chetnie ida do hiszpanskich klubów gdyz mówia tam swojim językiem czyli po hiszpańsku.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 17:09

smitu pisze:cloner -- hehe ty to na sile tak chcesz byc jakis drugi wojewodzki ??
no na sile to nie :D zreszta przeciez napisalem ze druzyny niemieckie sa gorsze od hiszpanskich - wiec o co chodzi ??

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 17:16

cloner pisze:
smitu pisze:cloner -- hehe ty to na sile tak chcesz byc jakis drugi wojewodzki ??
no na sile to nie :D zreszta przeciez napisalem ze druzyny niemieckie sa gorsze od hiszpanskich - wiec o co chodzi ??
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 17:20

Koby~FCBM pisze:
cloner pisze:
a na takiej :

w ostatnich 15 latach druzyny hiszpanskie (Real Madryt i Barcelona) 4.razy wygraly LM, a druzyny niemieckie (Bayern oraz B. Dortmund) dwa razy !!

Pozdro
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2005, 17:22 przez cloner, łącznie zmieniany 2 razy.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 kwie 2005, 17:21

WG. mnie Beckhamjets najbardziej przereklamowany

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 18:43

cloner pisze:
Koby~FCBM pisze:
cloner pisze: no na sile to nie :D zreszta przeciez napisalem ze druzyny niemieckie sa gorsze od hiszpanskich - wiec o co chodzi ??
a na takiej :

w ostatnich 15 latach druzyny hiszpanskie (Real Madryt i Barcelona) 4.razy wygraly LM, a druzyny niemieckie (Bayern oraz B. Dortmund) dwa razy !!

Pozdro
To nie znaczy że sa lepsze! Mają gorszy bilans z niemieckimi zespołów tzn że sa gorsze! porównaj sobie mecz najlepszych klubów z obu lig Bayern-Real 9 zwycięstw Bayernu 2 remisy 5 zwyciestw realu. I tak jak juz pisałem wczesniej w meczu aktualnych mistrzów obu krajów mistrz Niemiec wygrał 2 razy( 2:1 u siebie i 2:0 na wyjeździe) . A najlepsze zespoły z lig to te które zdobywaja mistrza.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 kwie 2005, 18:50

a przypomij sobie kto OSTATNIO zwyciezyl dwumecz Real - Bayern?
Real? Ojej no to mnie zaskocyzles :lol:

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 18:58

A przypomnij sobie jakie wielki fuks dopisał Realowi wyrównującą bramke strzeliła osoba która nie powinna byc na boisku! A Bayern był jest i zawsze bedzie lepszy od realu! Tak tak dla was łatwo jest życ przeszłościa równie dobrze ja moge napisac że Bayern jest najlepszy bo wygrał lige mistrzów w 2001 a Niemcy są najlepsi bo wygrali world Cup w 1990. ja mówie i o teraźniejszości i o przeszłości a Niemcy byli sa i zawsze bedą lepsi od hiszpanów. Wszystko jesli nie umiecie tego pojąć kiedy daje wam oczywiste przykłady to znaczy że cos z wami nia tak.
pozdro.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:04

Koby~FCBM pisze:A przypomnij sobie jakie wielki fuks dopisał Realowi wyrównującą bramke strzeliła osoba która nie powinna byc na boisku! A Bayern był jest i zawsze bedzie lepszy od realu! Tak tak dla was łatwo jest życ przeszłościa równie dobrze ja moge napisac że Bayern jest najlepszy bo wygrał lige mistrzów w 2001 a Niemcy są najlepsi bo wygrali world Cup w 1990. ja mówie i o teraźniejszości i o przeszłości a Niemcy byli sa i zawsze bedą lepsi od hiszpanów. Wszystko jesli nie umiecie tego pojąć kiedy daje wam oczywiste przykłady to znaczy że cos z wami nia tak.
pozdro.

beeheheheheh oczywiste przyklady :? ojjj chlopcze szkoda gadac :? a ile razy bayern wygral lige mistrzow ?? kto z pilkarzy bayernu dostal chociarz nominacje do zlotej pilki ?? hehe bayern wygral w 2001 a real z barca przez ostatnie 13 lat zdobyl 5 takowych pucharow :twisted: :twisted: jakis ty rozkosny i zabawny :roll: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 05 kwie 2005, 19:05

Koby~FCBM pisze: A po za tym brazylijczycy chetnie ida do hiszpanskich klubów gdyz mówia tam swojim językiem czyli po hiszpańsku.
W Brazyli mowi sie po portugalsku :) (male sprostowanie)

Co do reszty, to Koby druzyny niemieckie o ktorych piszesz to wlasciwie tylko Bayern i Bayer(Borussia - wiele lat temu, wiec nie wspominam). Natomiast jesli chodzi o hiszpanskie druzyny, ktore goscily w lm w ostatnich latach i dochodzily do fazy pucharowej to jest to Real Madryt, Valencia, Deportivo i FC Barcelona. Zreszta jest to gadanie bezsensu, bo nie wmowisz mi, ze liga niemiecka jest lepsza od hiszpanskiej, bo to bzdura. Pozdro

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 19:15

Tak jak napisałem łatwo jest kibicom realu żyć przeszłością. Ludzie zrozumcie teraz jestescie słabi a wasze argumenty do mnie nie trafiaja. Jak pytam sie jak liga hiszpańska może byc lepsza jak przegrywaja z niemieckimi druzynami! A to jak wyrównana jest liga to mnie mało interesuje! w hiszpani jest więcej zespołów których moze rywalizowac o mistrza niż w Niemczech. A wezme wam dam przykład Alemanni Aachen która świetnie poczyniała sobie w pucharze uefa to juz jest dowód na to jak silne są niemieckie zespoły! Juz 12 kwietnia dam wam kolejny argument kto jest lepszy jak Bayern wyeliminuje Chelsea czego nie dokonała Barcelona! A oba zespoły lideruja w swojich ligach.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 19:19

Koby~FCBM pisze:Tak jak napisałem łatwo jest kibicom realu żyć przeszłością. Ludzie zrozumcie teraz jestescie słabi a wasze argumenty do mnie nie trafiaja. Jak pytam sie jak liga hiszpańska może byc lepsza jak przegrywaja z niemieckimi druzynami! A to jak wyrównana jest liga to mnie mało interesuje! w hiszpani jest więcej zespołów których moze rywalizowac o mistrza niż w Niemczech. A wezme wam dam przykład Alemanni Aachen która świetnie poczyniała sobie w pucharze uefa to juz jest dowód na to jak silne są niemieckie zespoły! Juz 12 kwietnia dam wam kolejny argument kto jest lepszy jak Bayern wyeliminuje Chelsea czego nie dokonała Barcelona! A oba zespoły lideruja w swojich ligach.
z Twoimi pogladami nie mozna sie zgodzic nawet w 5% :D
przeciez kazdy czlowiek na swiecie (poza Toba) wie ze liga niemiecka jest slabsza od hiszpanskiej co druzyny hiszpanskie udowodnily poprzez gre w pucharach w ostatnich 10latach !!
a to ze akurat w tym sezonie Bayern doszedl do 1/4 to tylko przez szczescie (mieli dobre losowanie)

Pozdro

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:38

Koby~FCBM pisze:Tak jak napisałem łatwo jest kibicom realu żyć przeszłością. Ludzie zrozumcie teraz jestescie słabi a wasze argumenty do mnie nie trafiaja. Jak pytam sie jak liga hiszpańska może byc lepsza jak przegrywaja z niemieckimi druzynami! A to jak wyrównana jest liga to mnie mało interesuje! w hiszpani jest więcej zespołów których moze rywalizowac o mistrza niż w Niemczech. A wezme wam dam przykład Alemanni Aachen która świetnie poczyniała sobie w pucharze uefa to juz jest dowód na to jak silne są niemieckie zespoły! Juz 12 kwietnia dam wam kolejny argument kto jest lepszy jak Bayern wyeliminuje Chelsea czego nie dokonała Barcelona! A oba zespoły lideruja w swojich ligach.
Śledzę całą dyskusję, ale dopiero teraz coś napiszę, bo mnie zaczynasz trochę śmieszyć (co w moim przypadku trudne ;) ). Nie można porównywać ligi niemieckiej do hiszpańskiej, bo w obu gra się o wiele inaczej - to po pierwsze. Po drugie: dlaczego oceniasz ligę hiszpańską na podstawie kilku drużyn? Liczy się całokształt. W lidze niemieckiej nigdy (prawie) nie dochodzi do niespodzianek w postaci wyniku. W Hiszpanii tak. W Bundeslidze od wielu lat w czołówce są te same drużyny - w Hiszpanii nawet beniaminek taki jak Levante potrafi przebić się do pierwszej dziesiątki. Więc nie porównuj La Liga do Bundesligi, bo to jest trochę nie na miejscu. :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2005, 22:03

Qrde szkoda, że tak późno zauważyłem co się tutaj dzieje :lol:
Koby~FCBM sieje prawdziwe spustoszenie swoimi poglądami i zbieraną skrzętnie przez 9 (chyba się nie pomyliłem :wink: ) lat wiedzą. Szkoda tylko, że argumenty nic tutaj nie dadzą. Tutaj potrzeba już chyba tylko egzorcysty :lol:
Bundesliga najlepsza :!: W końcu widać jak na dłoni, że niemiecki drużyny regularnie wygrywają LM. Spójrzcie na taki Werder. Jego dwumecz z Lyonem. Jaki tam był wynik? Oj niepamiętam ale to chyba zły przykład bo akurat tam niemiecka drużyna przegrała z francuzką co oznacza według Twojej teorii, że francuskie drużyny są lepsze a co za tym idzie liga też. Oj to był zły przykład. Przepraszam. Ale Bayern Monachium to jest bezsprzecznie najlepszy w historii. I wiem nawet dlaczego. Jest najlepszy ... bo tak :!: Teraz oddam może już głos księdzu bo nic nie wskuram :wink:
Wogóle to Deutschland Deutschalnd uber alles specjalnie dla Ciebie Koby~FCBM.
Jeśli przeginam to proszę o WP bo ja nie mogę z takimi ludźmi :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”