Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 13

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 paź 2005, 15:07

piwus pisze:i zaczyna piepszyć jak to oni mają w Kielcach
Kurde to jest temat o KORONIE KIELCE więc pisze o KORONIE lub o zgodach ewentualnie o ostatnim meczu JAK będe chciał sobie popisać na temat WISŁY to zrobie to w odpowiednim temacie .
piwus pisze:A co mnie obchodzi frekwencja Korony w III lidze. Bardziej zrozumiale?
eeee to co robisz w temacie o Koronie ?? moze kogos to obchodzi ?? A moze juz nie pamiętasz ze twoja Wisła wcale nie jest od zawsze mistrzem POLSKI i w II lidze tez była i to wcale nie tak dawno

piwus pisze:Żyją jeszcze szare komórki w Kielcach?
piwus pisze:A co mnie to obchodzi
piwus pisze:Shocked A co mnie obchodzi
:lol:

Skoro cię nic nie obchodzi .

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 paź 2005, 15:25

-Cracovia żądzi w Krakowie
-W Kielcach wiedzą najlepiej kto rządzi w Krakowie. Poza tym frekwencję w III lidze mieli 300-500, rzadzą straszliwie...
- Mylisz się my na Koronie mieliśmy 5000
-Ale ja nie napisałem tego o Koronie tylko o Cracovii...
- Won stąd, jak nie piszesz o Koronie! Idz do tematu o Wiśle!

I zbesztany el moderatoro postanowił opuścić ten przybytek, by już więcej do niego nie zawitać...

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 paź 2005, 15:36

piwus pisze:-Cracovia żądzi w Krakowie
-W Kielcach wiedzą najlepiej kto rządzi w Krakowie. Poza tym frekwencję w III lidze mieli 300-500, rzadzą straszliwie...

I chyba zapomniałeś napisać ze kibic Wisły ma zawsze rację i wogóle jest najmądrzejszy . i Wisła rządzi w Krakowie ... ( tak przynajmniej na meczu śpiewaliście ) .

piwus pisze:zbesztany el moderatoro postanowił opuścić ten przybytek, by już więcej do niego nie zawitać...

To straszne ale pozwolisz ze płakać nie będe . Idę teraz do tematu o Legi porozmawiam sobie o frekwencij Pogoni ...

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 25 paź 2005, 19:29

cloner pisze:
hubertd pisze:
a tak odbiegajac od tematu:
kibic_korony pisze:Ja bardzo dobrze potrafie czytac ze zrozumieniem na probnej maturze mialem 5
nie mielismy jeszcze probnej matury ;), wiem bo chodze z toba do klasy :D
LOL
pzdr
:lol: teraz to sie mega usmialem :lol:
pokazuje jak wiarygodna osoba na forum jest ... kibic_korony :lol:

pozdro
cloner to byl zrzut :D
ale prawda jest ze chodze z nim do klasy :D
pzdr

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 25 paź 2005, 19:38

hubertd pisze: cloner to byl zrzut :D
ale prawda jest ze chodze z nim do klasy :D
pzdr
Heheheh Hubercik sie na forum pojawil i od razu wkreca. A tak wogole to spoko ziom, na Koronke razem smigamy, troche przejarany (jak widac chociazby na avatarku).
piwus pisze: -Cracovia żądzi w Krakowie

I zbesztany el moderatoro postanowił opuścić ten przybytek, by już więcej do niego nie zawitać...
Po prostu bylo stwierdzic, ze nie miales racji w kilku przypadkach, a nie obrazac sie - na ten temat (ale plakac nie bedziemy, ze tu juz nie zawitasz :evil: )moze podczas rewanzu z Wisla podzielisz sie jakimis fachowymi opiniami :D

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 26 paź 2005, 17:03

Wielkie sorry, ze pisze posta pod postem, ale ten odbiega tematyka od tamtego, dlatego tak zadecydowalem.

KORONA - Mazowsze Plock 3 - 0

Na boisku pojawil sie praktycznie drugi sklad, ale mimo tego nasi zawodnicy nie mieli problemu z wygraniem tego spotkania. Pierwsza bramke zdobyl Anatolij Doros (28 ) i mysle, ze trener Wieczorek powinien mu dawAc czesciej szanse gry, poniewaz widac, ze jest duzo lepszy od Szewczuka, ktory nie wiedziec czemu lapie sie do kadry meczowej w przeciwienstwie do Anatolija. Natepna bramke zdobyl Grzegorz Bonin (67), ktory zlapal wiatr w zagle i po dobrym meczu w Krakowie wpisuje sie na liste szczelcow w PP. W 70 min. na boisku pojawil sie G. Piechna i 12 min pozniej wpisal sie na liste szczelcow, mecz bez gola "kielbasy" to by bylo chyba nie mozliwe :D
POLECAM OBEJRZENIE FILMU GOL!!!
piwus pisze: A co mnie obchodzi frekwencja Korony w III lidze. Bardziej zrozumiale?
Już druga osoba bierze mój cytat o Cracovii w III lidze, bedący odpowiedzią na teksty typu "Crakowia żądzi w Krakowie" i zaczyna piepszyć jak to oni mają w Kielcach. Co ma piernik do wiatraka?
Obrazek
Zakonczmy ta rozmowe tym milym akcentem :lol:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 27 paź 2005, 15:54

Korona narazie na pewno na fali, szczegolnie po sukcesie jakim jest wywiezienie remisu ze stadiony Wisełki.
Mam nadzieje ze tak samo z charakterem juz nie dlugo zagrakja na łazienkowskiej :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 27 paź 2005, 15:55

Korona narazie na pewno na fali, szczegolnie po sukcesie jakim jest wywiezienie remisu ze stadiony Wisełki.
Mam nadzieje ze tak samo z charakterem juz nie dlugo zagrakja na łazienkowskiej :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 27 paź 2005, 18:54

Mam nadzieje ze tak samo z charakterem juz nie dlugo zagrakja na łazienkowskiej Twisted Evil

Miejmy nadzieje że z jeszcze większym i wywieziemy z łazienkowskiej 3 pkt. :twisted:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8725
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 paź 2005, 19:17

M.T. pisze:Miejmy nadzieje że z jeszcze większym i wywieziemy z łazienkowskiej 3 pkt. :twisted:
:lol: normalnie dowcip roku :lol:
Korona wygra na Lazienkowskiej :?:
chyba nie w tym wieku :lol:
typuje 3-1 dla Legii :)

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 27 paź 2005, 19:39

Nareszcie w Polsce bedzie porządny stadion - taki na miare europejskich wymogów :D :D . Bedzie sie on znajdował w Kielcach.

Tak napisało WP:
Stadion w Kielcach będzie najnowocześniejszym obiektem piłkarskim w Polsce. Trybuny na 15,5 tys. widzów będą całkowicie zadaszone. Zakończenie prac przewidziano na 31 marca 2006 roku i wykonawca zapewnia, że ten termin zostanie dotrzymany. Oznacza to, że już w rundzie wiosennej piłkarze Kolportera Korony Kielce będą rozgrywali mecze na nowym stadionie. Koszt budowy, 45 mln złotych, niemal w całości ponosi miasto.
A co też ważne, bedzie na nim grała polska reprezentacja :)

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 27 paź 2005, 20:03

cloner pisze:Laughing normalnie dowcip roku Laughing
Korona wygra na Lazienkowskiej Question
chyba nie w tym wieku Laughing
typuje 3-1 dla Legii Smile
cloner nie badź taki pewny że ta twoja Legia tak łatwo sobie poradzi z Koroną .Zreszta pogadamy w sobote po meczu i zobaczymy kto sie wtedy bedzie cieszył :twisted:

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 27 paź 2005, 22:12

cloner pisze:
M.T. pisze:Miejmy nadzieje że z jeszcze większym i wywieziemy z łazienkowskiej 3 pkt. :twisted:
:lol: normalnie dowcip roku :lol:
Korona wygra na Lazienkowskiej :?:
chyba nie w tym wieku :lol:
typuje 3-1 dla Legii :)
Z calym szacunkiem Legia juz od kilku lat zawodzi w tym roku idzie jej nieco lepiej, ale duzo wygranych jest poprostu szczesliwych. Nie wiem jeszcze jak bedzie z kibicami na Lazienkowskiej, bo jesli pomoga swoim zawodnikom, to moze zremisuja :lol:napewno nie bedzie to latwy mecz dla Legii i goraco wierze w to, ze Korona bedzie gora w tej konfrontacji. Chyba ze Wdowczyk wpadnie na jakis genialny pomysl :shock: w co raczej nie wierze :D Korono 3maj sie POZDRO

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 27 paź 2005, 22:14

M.T. pisze:
typuje 3-1 dla Legii Smile
cloner nie badź taki pewny że ta twoja Legia tak łatwo sobie poradzi z Koroną .Zreszta pogadamy w sobote po meczu i zobaczymy kto sie wtedy bedzie cieszył :twisted:

Lepiej troche zbastuj Cloner Wisła tez byla pewna wygranej do przerwy i stalo sie cos czego nikt sie nie spodziewał!Mam nadzieje ze teraz wam Korona napsuje troche krwi.
Wracajajc do meczu z Wisłą nie grali moze najlepeij ale mieli 2 sytuacje ktore Piechna wykorzystal i "brawa" niestety dla Niego.Szkoda tylko ze nie umie powstrzymac swoich emocji i wkur.....cały stadion :twisted:

Pozdrawiam

typuje remis 1-1

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 28 paź 2005, 13:34

typuje 3-1 dla Legii

Korona wygra 2:1 zobaczysz :) remis też będzie dobry . Wdowczykowi trzeba pokazać dobry football niech żałuje ze odszedł .

Dowcip roku to będzie jak ktoś napisze ze Legia mistrzem będzie ... :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”