HSV (zbiorczy) - Strona 13

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 22 sie 2006, 22:38

Brawo HSV. Grupy są wasze. Brawo. HSV przegrywało już w 6 minucie ale w 64 wyrównał De Jong. Komapny chyba zszedł juz w 10 minucie, oby mu nic nie było. To wreszcie kogoś kupią, musza kupić bo bez transferów ani rusz

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 sie 2006, 22:57

Luber0 pisze:Brawo HSV. Grupy są wasze. Brawo. HSV przegrywało już w 6 minucie ale w 64 wyrównał De Jong. Komapny chyba zszedł juz w 10 minucie, oby mu nic nie było. To wreszcie kogoś kupią, musza kupić bo bez transferów ani rusz
No to jakieś 10 kilioów sa do przodu. De Jong wyrównał w 75. minucie jeśli już. Wymęczyli się z przeciętną jednak Osasuną. Nic wielkiego nie zrobili jak dla mnie.

Awatar użytkownika
kristoferHSV
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kristoferHSV » 23 sie 2006, 11:22

Ebi dla ciebie nie ale fanów HSV bradzo dużo czekaliśmy na to od lat :D :D :D przydałby się transfery

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 sie 2006, 14:34

Doll i dyrektor sportowy HSV poinformowali, że chcą sprowadzić w tym okienku transferowym jeszcze 3 zawodników,
a co w wczorajszego meczu, szło jak po gruzie, ale naszczęście udało się, de Jong zawalił pierwszą bramkę na spółkę z bramkarzem ale potem odrobił to co zepsuł, Lauth nie trafił takiej sytuacji w 38 min, że powinien sie schowac pod ziemię, ale to chyba go zmobilizowało i zasuwał po całym boisku, Guerrero dał dobrą zmianę, zawsze uważałem, że on ejst najlepszy jako dżoker, co prawda sam mógł strzelić co najmniej dwie bramki ale ważne, że sobie te sytuacje wypracował
ciszeszy, że będą 3 zespóly z Bundesligi w Lm i trzy z La Liga oraz najprawdopodobniej 3 z Serie A, bo jakos nie wieżę, aby Chievo dało radę awansowac

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 sie 2006, 15:55

Ebi pisze:Nic wielkiego nie zrobili jak dla mnie.
No tak, zastanawiam sie czy wygranie CL przez HSV byloby dla Ciebie jakimkolwiek osiagnieciem czy tez nic by nie zrobili :think:.

Wielkie brawa dla HSV :!: Naprawde odwalili kawal dobrej roboty i chwala im za to. Kolejny sezon w CL bedzie reprezentowala 3 zespolow :brawo:. Bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze przynajmniej 2 awansuja do 2. rundy. Jednak, zeby HSV zaistnialo w CL musza sprowadzic zawodnika, ktory bedzie strzelal bramki. Jak na razie na 4 mecze 4 razy remisowali, a to nie jest za dobry bilans, jezeli za rywali ma sie Arminie czy Energie. Jednak teraz otrzymaja dobre pieniadze za awans i sadze, ze Doll & Co. dobrze jest spozytkuja na wzmocnienie srodka obrony i ataku.

PS. Kompany bardzo szybko opuscil boisko. Jakas powazna kontuzja?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 sie 2006, 17:20

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1375 ... omosc.html

wiedziałem, że HSV kupi kogoś za Boulahrouz'a
dobry transfer, młody i utalentowany zawodnik uchodzący za jednego z najlepszych obrońców w Holandii na MŚ w Niemczech mial miejsce w podstawowym skladzie Oranje i radził sobie dość dobrze, cóż będą z niego ludzie
teraz obrona Kampany---- Mathijansen to inwestycja na parę lat to Kompany ma 20 alt a Joris 25, mam nadzieję, że żadna Chelsea ich nie wykupi po 2 sezonach

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 sie 2006, 19:13

Akarin pisze:http://sport.onet.pl/74318,1248685,1375 ... omosc.html

wiedziałem, że HSV kupi kogoś za Boulahrouz'a
dobry transfer, młody i utalentowany zawodnik uchodzący za jednego z najlepszych obrońców w Holandii na MŚ w Niemczech mial miejsce w podstawowym skladzie Oranje i radził sobie dość dobrze, cóż będą z niego ludzie
teraz obrona Kampany---- Mathijansen to inwestycja na parę lat to Kompany ma 20 alt a Joris 25, mam nadzieję, że żadna Chelsea ich nie wykupi po 2 sezonach
Ekstra transfer. Podoba mi się tok myślenia HSV. Urządzili sobie z Holandii i Belgii miejsce do wykupowania talentów za dobrych na tamte ligi, ale robią to na tyle sprawnie że zwijają takich graczy największym firmom sprzed nosa.

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 23 sie 2006, 22:53

Świetnie Doll. Czyli jeszcze dwóch graczy, napastnik napewno, żeby jakiś dobry, ale po HSV można się takiego spodziewać.
Podobno interesują się także Babelem, sam osobiście bym go nie kupował ale mam pytanie czy Babel mógłby grać w Lm w tym roku w HSV? Czy kwalfikacje się nie liczą?

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 sie 2006, 9:43

Szukalem na oficjalnyh stronach klubow, nie ma tam potwierdzenia transferu Holendra. W razie przyjscia na pewno bylby wzmocnieniem, ale para obroncow Kompany- Mathijsen to z pewnoscia nie Van Buyten- Boulahrouz.
Luber0 pisze:Czy kwalfikacje się nie liczą?
Licza sie. Zagral w meczach eliminacyjnych z Kopenhaga, wiec w europejskich pucharach w innym zespole w tym sezonie juz nie wystapi ;).

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 24 sie 2006, 14:49

HSV dopiero w 4 koszyku. Będzie ciężko, zazwyczaj losowanie dla niemieckich zespołów nie są szczęśliwe ale o takie prosze i zespoły z tych dla Hamburga:
1 koszyk:Liverpool lub Valencia
2 koszyk:Celtic lub Lille
3 koszyk:Benfica lub Sporting

O 18.00 będzie wiadomo.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 sie 2006, 15:27

Luber, przy takim losowaniu i tak mieliby duzo szczescia. Dobrze, ze nie moga trafic na Werder, bo to jeden z najlepszych zespolow w 3. koszyku. Ale i tak moze byc bardzo zle. Wezmy chocby taka grupe: Barcelona, Lyon, Benfica, HSV i Hamburczycy nie maja czego szukac w CL. Ale mam nadzieje, ze im sie poszczesci [z reszta Bayernowi i Werderowi tez 8)] i trafia na jakas grupe, gdzie beda mogli powalczyc jak nie o awans, to przynajmniej o prawo udzialu w Pucharze Uefa. Ale obecny sklad trzeba wzmocnic, jesli wlodarze niemieckiego zespolu mysla tak samo :roll:.

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 24 sie 2006, 16:43

Ja wiem ale mnie nie zrozumiałeś. Tu podałem ekipy które są wg mnie najsłabsze w danym koszyku i że chciałbym żeby na nie trafił Hamburg.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 27 sie 2006, 14:56

Mathijsen juz oficjalnie zaprezentowany [dzis tez zdebiutuje w meczu z Hertha], ciekawe jak ma sie sprawa z Sorinem :think:. Jezeli to prawda, ze prezydent HSV zapowiadal jeszcze 3 wzmocnienia tego lata, nalezy sie jeszcze spodziewac transferu bramkostrzelnego napastnika. Jezeli tak sie stanie, HSV, mimo slabego poczatku sezonu, moze sie jeszcze liczyc w walce o najwyzsze cele. Moga tez pokusic sie o awans z grupy w CL.

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 28 sie 2006, 8:25

Sorin też już niemalże pewny w HSV. Jak niektóre serwisy podają jest już zawodnikiem HSV. Za 3 mln euro i podpisał 3 letni kontrakt, dobrze się stało już kiedys pisałem jak się pojawiłą wiadomość o chęci sprzedaży Sorina by jak najszybciej go ktoś kupił z Bundesligi. Jest to wzmocnienie defensywy jak i ofensywy bo jak wiadomo gra on bardz ofensywnie. Więc jeszcze 2 wzmocnienia obiecał Doll. Oby im czasu starczyło.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 28 sie 2006, 8:31

Czytalem o tym przed chwila na oficjalnej stronie kickera, wiec cos jest na rzeczy. Bardzo dobrze, ze tak znany zawodnik przeszedl do BL, na pewno wplynie to pozytywnie na ogladalnosc ligi naszych zachodnich sasiadow. Teraz kontuzjowany jest Atouba, wiec Argentynczyk nie bedzie mial problemow z wywalczeniem miejsca w 1. jedenastce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”