Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 13 sty 2006, 22:09
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 16 sty 2006, 14:05
A jaki to telefon ? bo jeśli siemens to spróbuj wejść na Mój komputer/ Siemens device... wchodzisz do tego i tam masz foldery z komórki... i sobie możesz szybko przeżucić coś z telefonu na kompa i na odwrót...herdek pisze:Mam problem...
Mam kabelek USB oraz program Oxygen Phone Meanger i niewiem jak wrzucić zdjęcie z komórki do kompa.
W menu:
Phonebook
Call Register
Calendar
To-Do-List
Profiles
Logos
SMS Meanger
MMS -II-
FM Stations
Gallery Meanger
Java
Wap bookmarks
Wap settings
GPRS access points.
Wiele osób radzi mi Gallery Meanger, ale tam jak klikam pokazują się foldery (Fotografie) i gdy na któryś z nich klikam to pokazuje mi jakie zdjęcia już wrzuciłem. Kiedyś to robiłem, a teraz zapomniałem...Prosze o pomoc!
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 sty 2006, 18:33
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 sty 2006, 18:56
wazi pisze:6230i
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 20 sty 2006, 18:49
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 27 sty 2006, 14:19
matiz94
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2006, 14:52
To jest praktycznie taki sam telefon jak T230. Różni się naprawdę nie wiele co oznacza, że dla mnie jest beznadziejny. Żyłem z T230 i muszę przyznać, że to był jeden z najgorszych telefonów jakie trzymałem w ręce. Strasznie flegmatyczny telefonmatiz94 pisze:Kupiłem sobie SonyEricsson T290i. Co o tym sądzicie?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 27 sty 2006, 16:00
nie było innego ? troche słaby telefon... od T230 różni się kolorem i kilkoma funkcjami... słabo wybrałemś.,.. z ciekawości zapytam ile dałeś ?Tomusmc pisze:matiz94 napisał:
Kupiłem sobie SonyEricsson T290i. Co o tym sądzicie?
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Design » 10 lut 2006, 22:08
Design
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 lut 2006, 23:51
Ja na Allegro ostatnio zamówiłem - płyta z tapetami, motywami, dzwonkami i grami kosztuje 6 zł + przesyłka... Podobno dodatki pasują do każdego modelu telefonu, ale jak jest z grami to nie wiemDesign pisze:A gdzie mozną sciagnąc gry do siemensa ax72??
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 lut 2006, 3:52
Osobiście uważam, że nie warto wydawać kasy, bo w necie można znaleść wszystkoJa na Allegro ostatnio zamówiłem - płyta z tapetami, motywami, dzwonkami i grami kosztuje 6 zł + przesyłka... Podobno dodatki pasują do każdego modelu telefonu, ale jak jest z grami to nie wiem
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Design » 12 lut 2006, 20:27
Design

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 lut 2006, 20:46
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 19 lut 2006, 9:38
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 19 lut 2006, 9:50
6020. Ja mam i jest naprawde super w obsłudze. Mam ją od jakiegoś miesiąca. Ma podczerwień aparat, mozesz kręcic wideo. Ma prawie wszystkie te duperele. Nie ma tylko mp3, ale ja mam converter do przerabiania na realmusic, wrzucam przez podczerwień i jest to samo, a nawet mniej zajmuje. Jedyne minusy to brak bluetoot, brak zooma w aparacie, no i menu. Menu jest troche takie bez kolorów, może wie ktoś czy da się to zmienić?dzieciol31 pisze: a tak swoja droga jaka Nokie w tym momencie polecacie tak do 600zl??
ossy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio